Godmorgon. Sitter på tåget till Norrköping...

fxcam_1320043104 (MMS)

Godmorgon. Sitter på tåget till Norrköping för kursintro i examensarbetet. Sedan är det bara att ta tag i det. Slutar mitt på dagen och sedan hem igen för att fixa mer hemma samt unitmöte på kvällen. Ska vila lite nu för jag är så trött!


Sunday


Tar mig en titt här inne på bloggen, som jag nu har tid med efter flytt och städ och visar upp en del av det. Tror bestämt att den lilla hörnan i köken får bli min blogghörna. Än har vi inte fått ordning på precis allt, men nästintill. Kvar är alla påsar med kläder som ska få plats i klädkammare och garderob och sedan lite småsaker.

Det känns otroligt kul att ha en egen lägenhet vilket gör det mycket roligare att lägga pengar på saker till hemmet vilket vi verkligen gjorde idag efter att Joel fick frukost på sängen och paket, han fyller år idag :) Fick även besök nyss av min sales director, Carro som hjälpte mig att lägga order på konsumentprodukter och annat bra att ha.

Nu blir det middag som min man har beställt, varma mackor, hehe, och mys i soffan framför något bra på tvn!

Colorful

Vila // Monki

Jag vill ha något rosa, för jag har inget rosa i min garderob. Och denna färg är ju så snygg. Helst den stickade ovan för den ser så otroligt fin och skön ut. Sådär perfekt nu i höst och vinter. Så något rosa ska jag skaffa mig. Punkt. Jag vill även ha dessa grymma byxor, älskar färgen och älskar modellen. Kanske inte båda plaggen samtidigt. Tröjan tillsammans med ett par svarta jeans och boots, byxorna tillsammans med en fin vit blus/oversized vitt linne och pumps. Hur snyggt?

Idag har jag by the way packat ner det sista inför flytten och sista flyttlasset kommer på lördag tillsammans med pappa, Lotta och lillasyster. Rummet är nu nästintill tomt och det känns både roligt och konstig på samma gång att flytta hemifrån. Men jag ser fram emot det, definivt, att ha ett eget hem och självklart bo tillsammans med min Joel och Alfons. Imorgon börjar vi, med hjälp av nära och kära. Nu sova!

Plans



Godmorgon! Har nyligen ätit frukost och slöar framför tvn samtidigt som jag läser bloggar. Fick nyligen besök av min kära mormor och morfar som var så snälla att ge mig en inflyttningspeng, tack så mycket! Det räcker nog till en hel del saker på inköpslistan.

Har även bokat biljetter till Breaking dawn del 1 och väntar spänt på vad som ska komma. Har dock läst boken men what the hell, det blir ändå spännande att se det på bio. Kanske dags att fixa till sig, trots att jag inte har några planera förrän ikväll då jag ska ha hudvårdsklass. Kul kul!

Who´s that chick

Skinnkjol BikBok // tischa Solo // skor Din sko // korsörhängen Glitter

Denna dag har jag varit en del rastlös, trots vissa to-do-grejer. Jag antar att det beror på att jag inte har några skoluppgifter och det är väl skönt det. Samtidigt längtar jag till flytten, att få ha mitt eget boende och inreda själv, tillsammans med min man såklart. Bara några dagar kvar, fun! Resten av kvällen tar jag det lugnt med familjen, tittar på lite DH, sen sova.

Live your life



Kom på precis att detta är sista helgen hemma innan jag flyttar till Karlstad. Kors! Har nog inte riktigt fattat än att jag faktiskt flyttar hemifrån. Big deal! Det mesta har packats ner och lags in i Joels bil och nästa helg hjälper min far till att flytta upp resterande saker. (Hoppas även på lite inflyttningspresenter/pengar ;)) Därför blir det extra myskväll här hemma med familjen och pojkvännen, med mousserande och massa god mat. Gillar skarpt!

She was covered in leather and gold


Skjorta Gina T // Poncho Vila // Jeans BikBok // Skor Nelly

Eftersom jag har varit ledig idag, tog jag mig en skön sovmorgon imorse och vaknade vid 10. Skönt! Slappade framför tvn och datorn en lång stund, innan jag började med min packning inför flytten eftersom jag flyttar nästa helg. Det tog dock längre tid än jag trodde och nu har jag 5 fulla stora säckar och ett par kartonger, och än är jag inte klar. Måste packa ner mina smycken på ett smart sätt så att allt inte trasslar ihop sig, och sedan packa ner de viktigaste filmerna och lite småplock.

Ikväll kommer min kära man och Alfons hit, så de kan ta mig sig alla säckarna hem på söndag. Sedan blir det middag hemma hos pappa och Lotta och självklart Idol!

Coffee break


Halvlång dag på campus med grupparbete och sista litteraturseminariet. Skönt. Efter skolan åkte jag hem en snabbis och sedan in till stan igen för en fika på EH med damen på första bilden. Det var ett tag sedan jag och Maria tog en fika så vi kände att det var dags. Pratade om nya saker/personer i livet, planerade in hudvårdsklass och inför inflyttningsfest. Snart snart flyttar jag!

Har precis haft i färgbomben och den här gången lite längre för förhoppningsvis intensivare färg. Är riktigt sugen på att färga än intensivare röd snart. Nu blir det Greys på tvn, lite jobbfixande och sedan sova!

Opportunities

1. Mary Kay Mineral eye color Rose mist // 2. Mitt första bi

Lite bilder från kvällen. Min man var snäll nog att både skjutsa mig till mötet och hämta mig. Under mötet gick vi igenom personlighetstyper, pratade om den fristående karriärer och lite annat skoj. Under varje möta sker det även utlottningar och jag blev den lyckliga att vinna en av våra underbara ögonskuggor. De är dryga, sitter bra och innehåller dessutom vitamin A, C och E! Jag fick även mitt första bi för en försäljning på minst 2500:-, yey till mig! Nu kommer jag även få mer tid över vilket gör att jag kommer att hinna med detta underbara jobb. Nu blir det sängen för oss båda två, plus vovven. Imorgon eftermiddag åker jag hem till Linköping för lite arbetsgruppsarbete, seminarium och packning inför flytten under veckan. Snart så!

Keep it clean



Tog mig tid att tvätta mina makeuppenslar igår. Fick dem i augusti och kände att det var dags nu och jag märkte verkligen skillnad. Precis som håret på huvudet så blir dessa smutsiga och lite stela efter ett tag på grund av allt smink som sätts på. Även bakterier samlas då borstarna kommer i kontakt med huden i princip varje dag samtidigt det sitter kvar smink efter varje användning. Så det är viktigt att tvätta dem regelbundet, helst en gång i veckan. Jag använder schampo och balsam eftersom det är äkta hår och de blev betydligt mjukare efter tvätten. Så kom ihåg!

Vad är jag utan dina andetag?



Du vet alltid hur du ska göra mig glad. Bara en bukett blommor ger mig ett stort leende på läpparna. Min älskade Joel kom hem med dessa efter jobbet idag. Dessa små saker får mig att tänka efter hur underbar denna man är. Nu hoppas jag att de står där och ser vackra ut länge länge. Älskar dig ♥

Monday

Bild från förra veckan

Tog en välbehövlig sovmorgon denna dag. Så skönt och min kära pojkvän var en aning avis. Planerna denna dag är att avverka lite plugg inför onsdag och senare blir det unit-möte med mina Mary Kay-kollegor. Kul kul! Nu ska jag dock ta och fixa håret och klä på mig något, klockan är ju redan ett :)

Inspiration



Jag gillar Elins hårfärg extremt mycket. På vissa bilder ser det för ljust ut för min smak men här är färgen verkligen grymt snygg. Jag har fått mersmak efter min färgning och ska göra det mer rött nästa gång. Like!

Gettin' colder

H&M

Det är redan mitten på oktober och kylan börjar bli påtaglig. Snart är vintern här och dags att sätta på sig vinterjackan. Beställde därför hemma denna från H&M och förhoppningsvis kommer den i veckan. Förhoppningsvis är den lika varm, mysig och snygg som den är på bild. Då blir det den perfekta vinterjackan. La även i en beställning till min älskade pojkvän som fyller år om 2 veckor. Troligtvis blir det flytt den helgen men lite firande ska vi nog allt hinna med.

Smycka dig


Två nya godsaker från Glitter som kommer smycka mig i höst. Jag har lagt märke till att jag gillar kors väldigt mycket och korsörhängena fastnade jag för direkt. Halsbandet kommer från deras Top Collection och är sådär perfekt. Kommer matcha det med något enkelt och stilrent.

Friday



Godmorgon! Började dagen med en promenad i kylan med denna lilla vovve. Har krupit ner i soffan framför nya säsongen av Glee och varm oboy. Planerna för dagen är att ringa ett samtal inför en sista redovisning på campus och bara ta det lugnt innan min man kommer hem. Lite senare kommer ett inlägg med lite nya godsaker som fått flytta in hos mig!

It's pink

Jag tänkte inte göra reklam för mig, men jag måste tipsa om vår Eye Make up-remover. Den är bättre än någon annan remover jag provat och tar verkligen bort allt smink. Speciellt mascaran har en tendens att sitta kvar lite men inte när man använder den här. Sedan är majoriteten av våra produkter i rosa förpackningar, inte helt fel det heller :)

Casual

Skor Din sko // Jeans Carlings // Skärp H&M // Polotröja H&M // Halsduk Gina T // Skinnjacka Jofama by Kenza

Fem veckors vfu är slut och tiden har gått otroligt fort. Idag begav jag mig till Norrköping för första gången på flera veckor och det kändes väl helt okej. Inget avancerat, bara lite diskussion om vfun vilket var sista vfu-seminariet någonsin. Skönt säger jag! Resten av dagen..ja den blir nog lugn. Ska försöka boka lite hudvårdsklasser och sedan ha i färgbomben för rött hår för att hålla färgen vid liv. Nästan sugen på att göra det mer rött :)

Change

Kanske världens godaste (och finaste) äpplen finns att finna vid ett träd nära kanalen. Ingen ägare så det är bara att plocka på!

Stora förändringar på gång. Flytt på G. Ja ni hörde (såg) rätt. För exakt en vecka sedan skrev jag och min älskade på kontraktet till ny lägenhet. Tvåa, 68 kvadrat och nyrenoverad med vita väggar. Längtar! En big deal för mig också som flyttar hemifrån. Några veckor kvar, sen upp till Karlstad. Snart även färdigpluggat. Sista termin och examensarbete är tänkt att skrivas i Karlstad, lite på distans sådär. Jösses vad tiden går. Men jag gillar det.

Nu ska jag förbereda inför sista litteraturseminaret någonsin och läsa litegranna. Snart är det fredag!

Red head



Igår gjorde jag en stor förändring gällande mig själv. Ja, resultatet ser ni ju ovan. Bestämde mig, efter en lång tids tänkande att bli rödhårig. Satte mig i frisörstolen hos Julyana på Hair & face för avfärgning och färgning och 3 timmar senare var jag mer än nöjd och fick många komplimanger av både personal och vänner. Jag bugar och bockar. En färg jag borde köra på, både enligt min pojkvän och mig själv. Nu gäller det bara att vårda det med rätt schampoo samt färgbomb en gång i veckan, cause I like it a lot!