And so this is christmas


Jag bjuder på några få bilder från julafton. Tiden sprang iväg, som den brukar göra vid såna här tillfällen, men oh vilken underbar julafton det blev. Vaknade upp hemma hos pappa där det blev julfrukost och paketutdelning. Mycket fina grejor fick både jag och Joel och sedan bar det av hem till farmor för jullunch, Kalle Anka och den traditionella paketleken.

Efter det bar det av hem till mormor och morfar där mamma och syster befann sig. Våra magar var fortfarande jättemätta så det blev att dela ut julklappar innan maten. Mycket uppskattade klappar fick man, väntade som oväntande och presentkorten som låg i klapparna är självklart slut för länge sen, hehe.

Resterande dagar av veckan har spenderats till lite jobb, uppsatsskrivande och förberedelse inför årets sista dag. Det ska bli superkul!

Merry Christmas

God morgon och god jul gott folk! Här hemma steg vi upp redan vid åtta för att gå promenad med hunden och hinna med att fixa till oss. Snart blir det julfrukost och sedan kanske lite julklappsöppning. Senare bär det av hem till farmor för god mat och för att träffa släkten. Lycklig är jag dock för att jag och Joel firar tillsammans i år! :)

WishlistVad passar bättre så här dagen innan julafton än en liten wishlist. Visserligen inget jag önskat mig av nära och kära, men saker jag väldigt gärna vill ha och som mer än gärna vill ha.

Byxorna från Gina föll jag för direkt, tur för mig då att de blev så hypade att de släpps redan nu! Och mer tur att jag precis vunnit presentkort värt 400:- på Mitt i City i Karlstad! Kjolen är galet snygg och jag skulle matcha den med en slapp svart skjorta eller kofta, dessutom får något med paljetter gärna flytta in i garderoben. Jackan bloggade jag om igår och den vill jag väldigt gärna värma mig med. Skorna är så där häftiga och de skulle passar ypperligt till ett par svarta jeans och slapp tischa! Drömma eller köpa?

Befinner mig i bilen tillsammans med min m...

fxcam_1324641129 (MMS)

Befinner mig i bilen tillsammans med min man och vovven. Denna jul firar vi i med min släkt hemma i Linköping och jag ser fram emot god mat, mys med familjen och jag kan faktiskt inte låta bli att se fram emot julklapparna :) Det enda, och kanske ett utav det viktigaste, som fattas är snön. Det hade varit riktig julstämning! Idag blir det först lite leverans av produkter till några kunder och sedan dan före doppardan-mys! :)


Cosy inspiration

Chicy.se

Jag kom på tanken att gå in här och säga hej, då det var ett tag sedan. Ber om ursäkt och lovar att inläggen ska komma tätare. Börjar med detta och tipsar om denna ursnygga jacka från Chicy som jag mer än gärna vill klicka hem och värma mig med nu i vinter. Den är så där perfekt.

Mary Kay

Pic 1. Tillsammans med några av mina underbara kollegor på frukostmöte i Örebro, pic 2. Tillsammans med med mina fina gäster (och kanske blivande kollegor) på gästeventet i måndags.

Jobbet rullar på, och jag inser mer och mer för varje dag att det här är så kul. Att få hjälpa tjejer med hudvård och makeup, underbart. Att man sedan får gå på alla möten, få gratis utbildning och små morötter gör mig bara mer motiverad.

I slutet av november var vi på frukostmöte i Örebro och fick utbildning av den fantastiska Lena Qvist och fick bland annat en aha-upplevelse, vilket fick mig så taggad att Carro tror skulle spricka, hehe. I bilen hem sjöng vi ikapp till vår unit-låt, satte mål och var så där otroligt glada. I måndags hade vi gästevent där bland annat mina gäster fick testa hudvård och smink och blev sådär jättefina. Härliga tjejer!

Håller just nu på att sätta ihop julklappsset till kunder som vill köpa till nära och kära. Mycket uppskattat! Ska även lägga min första dubbelorder och få en liten gåva på köpet. Vilket roligt jobb!

Party times three


Detta ägde visserligen rum för mer än en vecka sen, men jag kör ändå. Det har varit fullt upp med plugg och jobb, men jag ska försöka bli bättre. Häromveckan hade vi, vad vi kallade det, kalas x 3. I detta kalasande ingick inflyttningsfest samt firande av mig och Joel. Ja nu har man blivit ytterligare ett år äldre.

Vi bjöd in ett gäng vänner till vår lilla lya och kvällen blev minst sagt lyckad. Lagom mycket dricka, fina presenter, mingel och kanske lite mycket Mary Kay-prat. Men vad kan man förvänta sig när två konsulter infinner sig på samma ställe? Kul var det och dagen efter var man förvånande pigg, vilket faktiskt behövdes då vi skulle ha släktkalas för lilla mig. Jag kan därmed säga att det inte var sista festen vi hade här. Skoj!