Summertime


Värmen har äntligen hittat hit igen. Den här gången hoppas jag att den stannar till hösten. Satt ute en stund och lapade sol tillsammans med lilla vovven vilket var dövarmt. Så imorgon blir det att stiga upp tidigt för att ta vara på solstrålarna.

Mors dag firade här uppe i Karlstad, då syster, mor och mors sambo kom upp en sväng. Det blev en kort guidad tur i stan för att sedan avslutas med fika hemma hos älskling/oss. Dagen till ära hade vi bakat bullar, denna gång ännu godare.

Ska strax ta mig in till stan för att handla lite välbehövligheter. Sedan möta upp älskling för att spela badminton och då, förhoppningsvis, klå honom :)

Closet


Resultatet blev fantastiskt och den är ju grymt snygg. Men ack vilket arbete det ligger bakom. Garderoben var inte helt lätt att sätta ihop när man var två personer, arbetet hade underlättats oerhört mycket om vi var fler. För att undvika att gå in på djupet kan jag säga att vissa delar gick sönder då man fick hålla upp flera saker, samtidigt som andra delar skulle sättas dit, inte helt lätt alltså. Men efter cirkus 6 timmar stod den äntligen där i sovrummet, färdigbyggd och redo att packas med kläder. Äntligen fick vi lön för vårt hårda arbete. Misstänker att den, ganska snart, kommer att vara fullproppad av alla mina kläder :)

Got some skills

Min pojkvän och jag fick lust att göra kanelbullar häromdagen. Resultatet blev så här, dock betydligt fler och mycket goda. Han har talang han, som kan göra lika fina bullar som köps i butik. Mums.

Förutom fredagkvällen och lördagen, har jag idag tagit fram min ambitiösa sida och skrivit tills fingrarna glödit. Jag börjar känna igen mitt gamla vanliga plugg-jag, yes! Har skrivit ner alla akademiska ord som poppat upp i huvudet och ändrat på meningar om och om igen för att texten ska bli så bra som möjligt. Detta har resulterat i att granskningen av forskningsrapporten är färdigskriven och jag kan nu lägga det åt sidan och hoppas på ett godkännande om cirkus tre veckor. Den resterande tiden av denna termin lägger jag nu fokus på att plugga inför den kommande tentan som ger mig inte så lite ångest. Nu ska jag försöka tänka positivt, snart är sommarlovet här!
har idag (och även fredag & lördag) tagit fram min ambitiösa sida och skrivit tills fingrarna glödit.
jag börjar känna igen mitt gamla vanliga plugg-jag, yes! har skrivit ner alla akademiska ord som poppat upp i
huvudet och ändrat på meningar om och om igen för att texten skulle bli så bra som möjligt. detta har resulterat
i att granskningen av forskningen är färdigskriven och jag kan nu lägga det åt sidan och hoppas på ett
godkännande om cirkus tre veckor. den resterande tiden av denna termin lägger jag nu fokus på att plugga inför
den kommande tentan som ger mig inte så lite ångest. nu ska försöka tänka positivt, snart är sommarlovet här!

There's a fire starting in my heart

Gina T // 149:-/st

Vill ha dessa. Jag fullkomligt älskar skärningen nertill på blusen, som jag kan tänka mig tillsammans med ett par jeansshorts och klackar. Jag är kär i färgen på shortsen som jag vill ha tillsammans med en slapp tischa och sandler/klackar. Det billiga priset gör det ännu bättre, de får mer än gärna flytta in i mina garderober.

Open water


Det är inte riktigt sommarvärme precis, då det blåser kallt och och spöregnar emellanåt. Senast i förrgår öppnade sig himlen under vår promenad i skogen och lät regnet forsa ner samtidigt som det dundrade som bara den uppe i skyn. Finare var det dock häromdagen, då solen sken och det faktiskt var behagligt att befinna sig ute. På kvällen tog vi då en långpromenad ner mot sjön, där vi försökte få Alfons att bada utan att lyckas. En aning roligt att han, som är hund, inte vågar blöta ner sig. Min kära pojkvän tog även dessa bilder. Otroligt fina, lite vintage utav det.

Ska nu återgå till mitt pluggande och skrivandet av granskningen av forskningsrapporten. Twilight rullar på tvn så att det blir ett lite roligare tidsfördriv. Nu ska ambitionen fram!

På fyra ben


Denna lilla pälsboll till vovve har sina stunder. Några gånger om dagen brukar han få sina så kallade damp-anfall och har då löptävling med sig själv i lägenheten, far omkring på mattorna och rullar i soffa och säng bland täcken och kuddar, alternativt leker med både mjukisdjur och bollar - helst stora, det är roligast. När han inte gör det brukar han inta de mest konstiga sovställningarna i soffan eller sängen och se så där söt ut. På natten brukar han krypa in under täcket och värma med sin mjuka och varma päls. Allra helst kryper han in mellan mig och Joel, trots det emellanåt trånga utrymmet. Det är vår lilla Alfons ♥

Le color

Gina Tricot

Jag vill att sommaren och värmen ska komma på riktigt och stanna tills september. Jag vill gå omkring i bikini och få en brunbränd kropp samtidigt som jag badar i sjöar som hav. Jag vill gå runt barbent, i kortkorta shorts och slappa linnen, svala klänningar som bara skriker sommar, sandaler både låg och hög klack. Därmed tackar jag inte nej till dessa två godingar från Gina T. De passar ypperligt till sommarens alla nöjen. Mums!

Like sun

H&M, 49:-/del

Hur perfekt är inte denna? Hur mycket ha-begär väcker inte den? Jag dör så mycket som jag vill ha den. Perfekt till en solbränd kropp i sommar. Färgen gör mig glad. Gul har jag ingen heller. Priset gör inte lusten mindre direkt. Snälla, ge mig.

Well you done me


Idag väntades endast 1 ½ timmas skoldag. Riktigt skönt att få sluta tidigt och då komma hem och lägga sig i solen. Görvarmt denna dag med, men jag ska inte klaga. Det är det här jag har väntat på. Äntligen har man fått lite färg, och mer fräknar hehe.

Ska snart hoppa in i duschen för att tvätta av all solkräm. Sedan packa väskan, då jag imorgon efter skolan åker till min Joel och spenderar en tid där. Gillar skarpt!

Nothing wrong with loving who you are

Bikini BikBok

Denna dag bjuder även den på skinande sol och värme. Så varför sitta inne? Ska strax hoppa i bikinin för att lägga mig ute i solen. Dock får plugget följa med ut då jag har en del att läsa. Det gör inte mig något, så länge jag kan njuta av denna värme.

Idag fyller min kära mor år så senare blir det att fira henne. Efter det blir det ytterligare plugg och rensning bland kläder.

Summerdays

Gårdagens. Shortsdress H&M, skor SthlmDG

Spenderade gårkvällen tillsammans med bästa Maria mat, dryck, snacks och massa prat. Henne skulle jag inte klara mig utan, trots att vi har känt varandra i endast 2 ½ år. En fin tös.

Denna morgon fick jag sova ut tills jag själv vaknade, he. Värmen håller i sig så tillsammans med resterande hemmavaranda familjemedlemmar åt vi frukost i solen. Där har jag sedan befunnit mig tills ungefär nu med undantag för en glass i Berg tillsammans med mor och syster. Äntligen börjar man få lite färg på den annars så bleka kroppen.

Då vintern förhoppningsvis inte tittar fram mer än på ett tag så är det då dags att rensa och fixa i garderoberna. Vinterkläderna får ta plats längst in och sedan fram med vår- och sommarkläderna. Me like!

Jag är högt över molnen


Väcktes imorse av samtal från en pigg och glad pojkvän. Och det kanske var tur det, annars hade jag missat några fina soltimmar. Solen har legat på rejält idag, vilken den fortfarande gör. Så mycket att jag naturligtvis har bränt mig en aning. Värre var det dock då jag solade första gången förra året för oj vad ont det gjorde. Imorgon blir det mer solning.

Har huset för mig själv denna kväll så jag sitter och väntar på att fröken Maria ska ringa på dörren. Det blir förmodligen en kväll med tjejsnack i mängder. Ytterst trevligt!

Nobody gets me like you do

Byxor H&M, skjorta H&M, ballerina Skopunkten, brillor Gina

Genast blir jag på så mycket bättre humör när solen tittar fram och graderna stiger utomhus. Idag var det 25 grader intill husväggen. Gillar det skarpt. Jag håller tummarna för att det blir ännu varmare imorgon så man kan ta på sig bikinin och lägga sig i solen och få lite färg på kroppen.

Strax blir det dock att krypa i säng, då John Blund börjar smyga sig på. God natt får avsluta detta inlägg.

Have a good time

Jag och Bea at vårt stammishak

Maria och Lisette at EHs uteservering

Har lapat sol på EHs uteservering tillsammans med dessa tjejor ovanför denna dag. Vårat stammishak när vi bestämmer träff. Alltid Espresso House. Riktigt skönt att bara sitta där och njuta av värmen som förhoppnings denna gång stannar kvar. För usch för kyla. Kallt och tråkigt samt leder till noll inspiration gällande kläder. Dessutom väntar alla nya sommarkläder och bikinis på att få användas. Glädje!

Kvällen väntas bli lugn och försök till att läsa forskningsrapport. Men vi får se hur det blir med detta. Allra helst skulle jag vilja krypa ihop hos min kära pojkvän, men för tillfället skiljer det en bit mellan oss. Ack så skönt då att jag snart får pussa på honom igen ;)

White

BikBok respektive H&M

Två par shorts, nästintill omöjliga att få tag på har till slut flyttat in i mina garderober. Det spetsiga paret från Bikbok och helt underbara och passar utmärkt till ett slappt linne och klackar i sommar.

Jeansshortsen från H&M Conscious collection, som alla vet, och även de helt underbara. Dessa blir grymt snygga till gladiatorsandaler och en slapp tischa i sommar. Kan även tipsa om att titta efter dessa två par i de mindre städerna, där torde de finnas kvar!

I'm standing there

Skjorta H&M, skinnshorts BikBok, Converse

Vädret har varit ytterst konstigt denna dag. Från solsken till blåst och regn till nästintill snöstorm. Lyckligtvis var inte snön till att lägga sig på marken så förhoppnings slipper vi vintern för denna gång. Nu ska värmen komma hit så man kan få lite färg på kroppen samt kunna gå långa och sköna promenader med Alfons.

Spenderade 1 ½ timma på campus denna dag, vilket för det mesta av tiden var förvirrande följt av en aning klarhet i skallen. Vid hemkomsten kröp jag ner i soffan för läsa och granska en forskningsrapport. Inte med nöje, men ett måste.

Snart blir det att krypa till sängs med en önskan att mina pojkar låg bredvid mig.

I'm wondering on white roses

Systeryster och Joel.

Glasögon har btw införskaffats. Bättre syn, ja!

Söta Alfons blir helt slut av all lek..med min syster.

Älskade Alfons


Göta kanal, Valborgskvällen.

Det råder tystnad på den här sidan. Tusen och åter tusen gånger ber jag om ursäkt. Duger det att jag ursäkta mig med att jag har haft mycket och roligt för mig?

Spenderade drygt en vecka uppe hos min man i Karlstad, umgicks med gött folk, små busungar och hade det allmänt trevligt. I torsdags begav sig jag, Joel och Alfons hem till mig och Ljungsbro och hade en trevlig helg med mina respektive.

Tillsammans med min Joel tog jag en trevlig fika med min kära Maria på EHs uteservering och blev sedan på fredagkvällen bjudna på middag hemma hos far min. Lördagen stod för en skön långpromenad längs Göta Kanal och allmänt mys med vovve och man. Valborskvällen spenderas med mor, syster, Joel, Alfons, Maria och annat trevligt folk. Tillsammans blev det god mat, gott att dricka och massor av babbel. Jag, Joel och Alfons somnade sedan gott i samma säng. Gud vad jag tycker om min Joel.