Can't fight this feeling

Tror ej jag varit så här glad förut. Eller lycklig med andra ord. Är det för bra för att vara sant? Jag nyper mig i armen för att kolla om jag drömmer, men icke, det är verklighet. Mitt leende beror till största delen på dig. Du är underbar. Och det är vi. <3

If you try sometime, you just might get what you need

Denna går visserligen inte att använda i denna kyla, men när värmen kommer så. Kommer förmodligen att användas vid ett speciellt tillfälle i sommar.
Trodde att mockatyg skulle kännas ovanligt mot huden men icke. Otroligt skön och gorgeous.
Denna, slutsåld på BikBok i Linköping. Lucky me att det fanns flera exemplar kvar. Magkort, transparent och blommigt mönster. Löve!
Stor kärlek till denna, då den fanns kvar här borta.

Medan jag borde sätta igång med skrivandet på hemtentan (vilket jag försökt börja med i några dagar nu), tillbringar jag dagarna med att exalteras av och sjunga med till Glee och mysa/leka med hunden.

Utökar även min inlärning av denna stad (läs: shoppingrunda). Denna gång vågade jag mig på några extra meter och titt vad bra det gick. Kanske inte har så dåligt lokalsinne trots allt. I alla fall blev det fynd av solglasögon då jag i all hast och brådska hade sönder ena bågen på mina andra. Det var dock inte allt, fick med mig saker från både BikBok, H&M och Twilfit, saker som antingen tagit slut eller inte finns hemma i Linköping.

Don't stop believing

Det kommer. Jag lovar. På hedersord. Skärpning på mig. Skäll på mig om jag bryter mitt nu svorna löfte. För att ha en ursäkt; njuter förmodligen för mycket av tillvaron här uppe vilket leder till brist på tid. Men ska bättra mig, för lite fler uppdateringar gör väl inget, right?

För tillfället sitter jag och spånar på lite, som ska komma upp imöra. För till det behövs foton, vilket jag inte har ork att pilla med vid den här tiden. Det får bli under nästkommande dygn, när pojken är på jobbet. Så länge får ni njuta i cirkus 3.50 minuter av denna låt.


Liking it

Dagen har spenderats bland annat med Glee-tittande istället för plugg som jag egentligen borde göra. Även mys med en bedårande liten vovsing som halshugger sina leksaker så fort han får dem. Resten av kvällen ska mysas tillsammans med en till person.

Åh, vad jag trivs.

And spring became the summer

Vad jag ogillar denna kyla. Jag ogillar att tappa känseln i tårna, trots dubbla strumpor. Jag ogillar att behöva ta på mig tjocka kläder. Jag vill ha vår, nu. Jag vill börja använda alla vårkläder, gamla som nya. Det är mycket som finns i garderoben som väntar på att användas.

Bland annat denna underbara poncho. Inget snack om saken, den skulle bli min. Passar ypperligt till svarta jeans och ballerina eller ett par jeansshorts och sandaler.

I've been inclined

Dåligt med uppisar, jag vet. Men jag har tagit halva delen av min garderob och bosatt mig i mysiga Karlstad för en vecka och lite till. Mys? Så mysigt som det kan bli.

Gårdagen spenderades med korvgrillning tillsammans med supertrevligt sällskap. Trots flera minusgrader blev det varmt och gött framför brasan. Efter det lite bus med två underbara små busungar för att sedan avsluta kvällen med mys. Gillar det. Trots fullt med plugg så gillar jag det här.

<3

Got my own thing, got the ching ching

Trotsade snöstormen som besökte oss och tog en runda på stan efter skolan i fredags. Det var dock en pina att ta sig fram i all blåst. Men värt det när man kommer hem med lite fina saker.

Jakten på ett par svarta pumps lönade sig. Ett par svarta pumps är ett måste i garderoben. Fyndades på rea på Dinsko och I löve them. Till vardags: jeans plus slapp tischa. Till fest: vilken partyklänning som helst.


I'd stand up and punch them out

Nu har även jag joinat klubben. Har gått och blivit sjuk. Lock för öronen, huvudvärk och världens förkylning. Tack. Inget jag har tid för direkt, då bland annat vfu och lite andra saker står på schemat nästa vecka. Håller tummarna för att det går över till dess.

Så länge tar jag det lugnt hemma, läser lite då och då, och ler över fiskbensflätan jag försökte mig på idag på syster. Och jag blev mäkta stolt över resultatet. Hoppas jag kan göra det på mig själv.


With words

Åh, vad jag blir sugen. Jag är sugen. Jag vill känna nålen stickas mot huden för att slutligen ha något perfekt inprintat. Jag vill komplettera mina två.

Jag vill ha en text. Text är underbart fint att tatuera in. Men inte vilken som helst. En text ska betyda något. Och jag vet vad jag vill ha med 90 % säkerhet. Frågan är dock bara vart på kroppen. Underarmen eller ryggen/skuldran. Båda av dessa ställen är perfekta. Perfekta för att ha en fin liten text.


Today I don't feel like doing anything

Dödstrött är ordet för dagen. Idag var man tvungen att stiga upp vid kvart över fem, då det fortfarande är natt och alla andra ligger och sover. Ibland suger det lite smått att behöva åka till en annan stad. Men när man väl slutat för dagen känns det extra skönt att åka hem. Den här veckan får jag inte helg förrän fredag, som alla andra människor. Kors i taket.

Idag fick jag brev från allmänna pensionsfonden. Gammal känner man sig när det börjar komma. Vet inte om det är hög eller låg summa jag fått in. Pengar är det i alla fall och det är ju gött. Resterande timmar av dagen ska spenderas med det vanliga, plugg. Jippi.
Skjorta Gina T, jeans BikBok, skor Skopunkten

Skulls

Denna grymt snygga ring landade i brevlådan häromdagen. Självfallet från StylebyTyra för endast 39:-. Den blev min innan den tog slut samma dag. Åh vad jag älskar den. Jag lever i den, även om den emellanåt tenderar att fastna i halsdukar och andra tyggrejer. Nummer 1 bland mina ringar.


Nelly High Heels Party

Tanken var inte att gå på denna sko-vernissage i lördags. Tanken var att jag skulle ha han hos mig i helgen. Det visade sig att gudarna hade andra planer. Attans, fan och jävlar åkte runt i mina tankar.

Helgen blev dock okej ändå. Stod i kö med min bästa Maria i över en timme för att komma in på detta underbara High Heels Party. Gratis goodiebag och gratis drinkar som smakade persika. Gick runt bland montrarna och dreglade över alla underbara skor, skyhöga som låga. Fick dessutom välja bland alla dessa skor. Ett första-, andra- och tredjehandsval. Mumma. Tillsammans med Amanda och Emma hoppade vi sedan runt på Harrys dansgolv till diverse schlagerlåtar tills fötterna värkte av smärta. Kom hem vid halv fyra och dök i sängen.

Fördrink på Fivetastes och spaning genom fönstret för att få en bra köplats.
Dessa fina boots stod som andrahandsval på min lista.
Underbara skor. Snacka om beslutsångest.

Birthday girl

Planerna för helgen blev ändrade, i sista minuten princip. Flunsan som spökar. Inget kalas för pappa i lördags. Dock blev det kalas för syster som fyllde hela 10 år i lördags. Det firades inte med en traditionell födelsedagstårta utan semletårta, vilket är riktigt mumma. Många presenter fick hon, kameran är förmodligen favoriten bland dessa.


H&M Conscious Collection

Mm, sommar. Vad jag vill ha. Mycket på grund av alla sommarkläder. I april släpper H&M sin Conscious Collection, miljövänligt material självklart. Riktigt fina och somriga färger. Jag kommer att stå utanför. Har plockat ut mina favoriter. Åh, så fint. Tackar verkligen inte nej till klänningen och de virkade shortsen. Mumma!

Nothing is what it seems

Ett konstaterande: denna vinter avskyr jag. Isen avskyr jag mest, då småvägar blir rena isbanor. Så inte så konstigt egentligen att jag druttade på rumpan när jag skulle till bussen denna förmiddag, vilket resulterade trasiga strumpbyxor samt skrapsår på rumpa och ben. Tack, verkligen.

Såg fram emot denna helg. Som det ser ut nu verkar den inte bli som planerad. Såg verkligen fram emot den. Fan...

<3

Look into my eyes
I don't know how to feel
I can't find the words to say

Summer

Trött på kylan. Trött på att frysa. Trött på att tvingas klä sig tjockt. Längtar till sommaren. Då man kan gå omkring i tunna kläder och bikini utan att frysa. Då det är ljust ute från tre på morgonen till sent på natten. Då man faktiskt vill vara ute.

Åka till Liseberg.

Åka alla karuseller femtio gånger utan att man tröttnar.

Åka alla läskiga och fartfyllda sådana och skrika tills man får ont i halsen.

Hänga med min bästa Maria och flänga runt.

Sitta på diverse uteserveringar dag som natt.

Vänta nervöst och förväntansfullt på en flygplats för resan till ett annat fint land.

Bada! Pool som hav som sjö.

Gå runt i kjolar, somriga klänningar, shorts. Och sandaler! Som denna. Sicilien sommaren -10.