Happy

Älskade sötaste Alfons.

Det är smått okul att drömma mardrömmar om de man älskar. Drömde både om vår lilla vovve och min man. Lyckligtvis låg de bredvid mig både två, levande, sovande och så fina när jag vaknade.

Min man är och jobbar, sista veckan innan semester. Så idag är det bestämt att min bästa Maria kommer hit, stannar tills fredag. På schemat står utgång, shopping och rundtur i Karlstad. Så kul! Nu håller jag bara tummarna för att tågen går som de ska för henne, medan jag klär på mig något. Termometern säger 22 grader än så länge :)

Midsommar del 2

1. Syster & jag. Fru Hansson var så snäll att göra midsommarkransar till alla tjejer // 2. Jag & Maria // 3. Sekunderna innan jag landade på ändan, vilket resulterade i ond svanskota // 4. Älskade Alfons // 5. Bästa vänner //  6. Älskling & jag // 7. Två underbara personer // 8. Puss // 9. Du är bäst

För att fortsätta med midsommarpratet kan jag säga att det blev en sen och lyckad kväll med skratt, spel och lite för mycket att dricka. Medan tipspromenaden pågick pysslade Fru Hansson med midsommarkransar. Vem vill vara utan det på självaste midsommarafton? Tusen tack! Senare fick jag och Joel för oss att jag skulle sitta på hans axlar. Roligt tyckte jag när jag satt där uppe. Tankarna snurrade dock inte kring det när jag sekunderna efter landade med en stor duns på ändan när jag blev avsläppt. Inte skönt, så ont att jag skrattade.

Efter det blev det mängder av god mat, snaps och dricka tillsammans med trevligt sällskap. Kvällen fortsatte sedan med spel och ännu mer att dricka, ett kallt kvällsdopp i kanalen för älskling, mig och syster för att avslutas lycklig och trött i famnen på min man. Otroligt lyckad kväll!

Midsommar del 1

1. Älskade syster, älskade pojkvän // 2. Jag, Alva & Joel på ett hörn // 3. Fröken Amanda och jag // 4. @Folkets park // 5. Lekkamraterna Kalle och Alfons // 6. Bortskämd? Oh ja ;)

Midsommar var underbart roligt. Det kunde (nästan) inte bli bättre. Det/de som fattades var min kära far och bror. Om man bortser från det hade vi en minnesvärd dag och kväll. Tillsammans med underbara människor, snaps, dricka, god mat och lekar/spel blev det en lyckad dag.

Började dagen hemma hos Hanssons för midsommarlunch med sill, potatis, snaps och jordgubbsmarängtårta. För min och Amandas del blev det att dela på en Hallans fläder - min första nubbe någonsin - som faktiskt var väldigt god. Resten av eftermiddagen spenderades en stund i Folkets Park som tyvärr inte var så mycket att hurra för, vilket gjorde att vi bestämde att gå hem till oss i familjen Nordqvist för fika där vår lilla Alfons självklart fick sitta med och smaka på godbitar. Därefter blev det den traditionella tipspromenaden med både görlätta och kluriga frågor. Bra jobbat mor!

SHOES

Källa: Weekday

Vill fortfarande ha dessa skor. De är underbart fina enligt mig själv. Tur då att det blir en tripp till huvudstaden om 2-3 veckor. Om de finns kvar och om de passar, ja då måste jag nog köpa dem.

I övrigt var jag dödstrött imorse då pojkvännen skulle iväg och jobba. Så det blev bara en promenad med vovven, sedan somnade jag i soffan och vaknade halv elva. Skönt. Sedan jobb i tre timmar vid Stora torget. Nu mat och mys med mannen!

Inspiration

Källa: MarketHQ

Jag blir förälskad i dessa i dessa outfits. Vill ha dem alla plus ytterligare en hel del. Finns alltså på MarketHQ. Om ändå pengar växte på träd.

Idag har vädret inte varit något vidare. Regn och blåst. Jag och vovven sov vidare denna morgon medan mannen min åkte till jobbet. Funderar på att byta design här, då jag tröttnat på min. Tid har jag ju, så det blir att bland annat att pilla på det i helgen.

Front page

Första sidan, minoutfit.se, mig i mitten.

Använder mig regelbundet av minoutfit.se, en sida där man helt enkelt lägger upp bilder på sina outfits. Himla bra sida och roligt att se andras outfit. För det mesta tjejer då. Möttes då av denna syn idag när jag gick in på sidan. Jag på första sidan, jag är en av dem som fått flest röster hittills. Kors! Förvånande. Men roligt. Pojkvännen förstår sig inte på poängen med sidan. Men vilken kille gör det? Men gå in och rösta i alla fall! :)

Strawberries

Jordgubbar med mjölk, mums på morgonen

Tröttheten tar över mig. Ville ligga kvar och sova när alarmet ringde, men lyckligtvis är det ingen skola jag ska till. Om cirka en timme tar jag tåget hem till min älskade man och vovve spenderar min tid där en vecka. Lycka! Håller nu tummar och tår för att tågen går som de ska och att jag kommer fram i tid. Om det inte blir så, har jag ju i alla fall en del ett läsa. Så länge vi båda andas är görspännande, men jag ska icke avslöja något. Blir strax upphämtad av min kära mormor, väckan är packad och jag hoppas jag har med mig allt viktigt.

Reality of today

Klänning H&M // Jeansskjorta H&M // Skor Converse // Pilotbrillor Åhlens

Påbörjade denna dag med en uppstigning redan klockan 06.00. Denna dag var det nämligen Alvas skolavslutning. Busungen slutar redan trean, i höst börjar hon mellanstadiet, hon har blivit en stor tjej. Dock är hon fortfarande min lilla skitunge. Så denna morgon blev det att fixa både mig och henne, och oj så fin hon blev. Med fin klänning, lockigt hår och en blomma i håret, tycker jag, att hon blev sötaste tjejen.

Efter att ha stått och frusit när barnen sjöng så fint, och sedan suttit och frusit under fikastunden gick vi hem en stund och såg på film med en filt virad om oss. Senare blev det lunch med grillat och efterätt hemma hos mormor och morfar där man inte blev lite mätt.

Har sedan under kvällen packat, då jag åker till Karlstad imorgon bitti, planerat äventyr med fröken Maria och myst med familjen. Strax hoppa i sängen då jag är görtrött!

Chill

Kjol H&M // Linne H&M // Ballerinaskor Skopunkten // Pilotbrillor Åhlens

Har varit duktig idag och åkt in till banken för att sätta in pengar. Känns en aning bättre att ha dem där än liggandes hemma. Köpte jordgubbar på Gyllentorget då det var så billigt. Det är ett av de bästa sakerna med sommaren, svenska jordgubbar. Allra helst de här hemma i trädgården, men än har de inte kommit upp. Åkte sedan hem och såg bland annat på Remember me. Så bra film. Vädret var ändå kasst så något dåligt samvete fick jag inte.

Imorgon är det skolavslutning för syster. Så att inte lägga sig för sent är nog en bra idé. Speciellt då det blir uppstigning tidigt både för att fixa till sig själv och syster. Gött med sommarlov alltså.

Not doing anything

'

Gårdagen bjöd trots allt på solväder. Tillsammans mor, syster och Amanda avnjöts värmen hemma i trädgården. Hoppade studsmatta, pratade om ditten och datten, läste diverse tidningar och böcker, bättrade på brännan. Njutning till fullo! Senare blev det en spontantripp ner till Berg och Fröken Jennys där vi köpte oss varsin glass och satte oss vid vår kära Göta Kanal. En härlig och slapp dag helt enkelt.

Outfit

Lördagskvällens klädsel. Jeans Bikbok // Blus Vila // Skor H&M // Drömfångare/örhängen Gina // Ring Gina // Pilotbrillor Åhlens

En aning sent ute då jag även har bilder från gårdagen men bättre sent än aldrig. Övervägde att sätta på mig shorts i lördags, men det var väl tur det att jag skippade det då värmen försvann när ovädret kom senare på kvällen.

Senare lovar jag ett flertal inlägg, men innan dess lägga sig ute i solen med Så länge vi båda andas, fjärde boken ur Twilight-serien. Frågan är bara om jag vill/vågar läsa boken innan jag ser filmen i november?

Dancing til the world ends

Bilder från gårkvällen

Kvällen avnjöts tillsammans med damen ovan på Storans uteservering. Trots det tråkiga vädret och regnet som föll över staden hade vi en ytterst trevlig kväll, delvis på grund av de varma värmelamporna men också på grund av att jag aldrig har en tråkig stund med den damen.

Planerna för kvällen var ovissa, men kvällen fortsatte på Harrys olika dansgolv där vi dansade tills fötterna värkte och kroppen blev utmattad. Vi körde på stort vilket resulterade, i alla fall för mig, skavsår på fötterna. Men det var det värt. En kväll guld värd.

Perfect night


Fötterna värker som satan (ja till och med en blåsa under foten) efter att i princip ha hoppat omkring på Harrys olika dansgolv tillsammans med fröken Maria. Min kropp och mitt huvud längtar efter att få krypa ihop och få sova, då jag är görtrött och utmattad (märk dock att jag tar mig tid och ork att sätta mig här). Men ack vilken rolig kväll/natt. Nu blir det dock att få sin skönhetssömn. Den enda som fattas är min älskade pojkvän, för oj vad jag vill ha honom liggandes här bredvid.

Another perfect day

Klänning H&M // Kängor Din Sko // Skärp H&M // Pilotbrillor Åhlens

Sommarlovet har äntligen tågat in. Trots ovetandes om godkännande eller inte på salstentan som skrevs i onsdags känner jag mig ändå lättad. Lättad över att inte behöva tänka på allt vad plugg heter i några månader. Lättad över att bara chilla och kan göra i princip vad jag vill. Nu ska jag njuta av mitt sommarlov, hänga med de bästa, pussa på min älskade man, bada i sjöar och hav, åka på äventyr, leva livet helt enkelt. Har en del saker inplanerade, det återstår sedan att se vad sommaren bjuder på.

Sommarlovets första dag började dock med att åka och lämna in min kära mobil på reparation då skärmen har flippat ur. En aning tråkigt att vara utan min kära Android-mobil, men om två veckor är den återigen i min ägo.
Kvällen ska avnjutas med god mat dricka och gott sällskap i form av familjen :)

Hangin' out

Bild från gårdagen, Skutberget

Spenderade gårkvällen på Skutberget tillsammans med härliga människor. Vi grillade korv, körde bort fiskmåsarna, lyssnade på härlig sommarmusik och bara chillade. Härligt, härligt! Inget dopp i vattnet, men va gör det, jag var den som var modig häromdagen och badade. Plus att det kommer fler gånger.

Denna dag har inneburit slapp, städning, matlagning och packning. I morgon vid den här tiden befinner jag mig i vårt hus hemma i Linköping efter nästan 4 veckor i Karlstad. Smått tråkigt att lämna denna fina stad och min älskade pojkvän. Det dröjer dock inte länge förrän jag är tillbaka. På onsdag väntar salstenta, på torsdag seminarium, sen är det sommarlov!

Dip in the sea

@ Skutberget Karlstad

God kväll! Även denna dag har bjudit på stekande sol, så mycket så man dryper av svett. Men inte mig emot. Har legat ute i solen och pressat, samtidigt pluggat inför den stundande tentan nästa vecka. Lyssnat på massvis av underbar musik och njutit.

Då min älskade pojkvän kom hem efter att agerat flytthjälp åkte vi, tillsammans med herr Daniel ut till Skutberget. Dock var jag den enda av oss som vågade sig ut i vattnet, som för övrigt inte var så kallt som jag trodde. Mycket skönt!

Kvällen har bjudit och fortsätter att bjuda på mys med min man. ♥

Night out

1. Girlsen @ Bishops // 2. Magnus & fina Joel (kan man något annat än att älska hans leende?) // 3. Rebecca & Daniel // 4. Jag & Rebecca // 5. Malin & Sara // 6. Solnedgång @ hemgång


Görskönt med denna sommar. Gårdagen spenderades ute i Väse tillsammans med folket här ovanför. Tillsammans med dom blev det grillat, gott att dricka och massa trevligt prat under eftermiddagen och kvällen. Efter det åkte alla hem till sig för att fixa till sig för att sedan mötas upp på stan för ett glas eller två. Satte oss på Bishops uteservering där det blev prat om ditten och datten, lek med kameran och ett par glas för mycket. Men vad gör det? Jag hade en underbar kväll tillsammans med min älskade pojkvän och ett gäng fantastiska vänner. En lyckad kväll helt enkelt.

Dagens soliga timmar har spenderats, ja ute i solen helt enkelt, jag och vår fina lilla Alfons. Smått stekhett men jag ska icke klaga. Älskar det! Ska nu fortsättningsvis återgå till mys med mannen min och njuta av tillvaron :)

Like an orange


Mina naglar får nu ett tag framöver prydas av denna vackra färg. Varm och härlig, passar ypperligt till denna årstid och denna 1 juni, denna officiella sommardag. Det lilla priset man får betala för dessa nagellack är underbart, inte underligt då att man köper några i månaden. Fattas bara några färger, sedan har jag väl nagellack i alla kulörer i färgskalan. Men vad gör det, jag kan välja och vraka efter årstid, eller humör eller tillfälle. Variaton!

Pluggandet är över för idag. Strax blir det mys med mannen min. Om jag har tur och är så där lite extra gullig kan han kanske massera mina ömma muskler, för oj vilken träning jag fick av badmintonen igår. Natti natti!

Second hand

Hittade dessa två godbitar på second hand. 150:- respektive 35:-. Riktiga kap enligt mig och jag älskar dem. Båda två har redan använts men västen blir görsnygg med ett slapp linne under och ett par jeanshorts, samt gladiatorsandaler till detta. Mums på det!

Har spenderat eftermiddagen i bikini ute i solen, riktigt skönt. Tog även med mig bok och block ut för att kunna plugga inför tentan som infinner sig nästa vecka. Blev sedan avbruten av ett mycket trevligt samtal från fröken Maria. Det får blir lite catching up när jag åker hem till Linköping nästa vecka. Trivs ju så oerhört mycket här uppe, så fröken Maria får hälsa på här när sommarlovet kommer. Torsdag nästa vecka för att vara exakt! :)