Back in Sweden

Har för en stund sedan kommit hem från en vecka i Spanien med sol, bad, god mat och shopping tillsammans med min älskade och familjen. El Albir var helt underbar, med undantag för den långa backen upp till vårt hus. Termometen stod på minst 30 varje dag, solen stekte härligt och vattnet var underbart skönt. Shopping blev det inte lite utav då det var rätt så billigt och mängder utav det. Jag vill tillbaka. Bilder och dylikt kommer upp här under morgondagen. Nu till sängs, då det inte blivit mycket sömn under veckan. Natti!

Goodbye Sweden

Vår älskade älskade Alfons

Imorgon kväll lyfter planet till Spanien, Alicante. En vecka med sol, bad, spansk mat och bara ren njutning. Min älskade Joel är redan påväg, och självklart sitter jag och oroar jag mig för flygturen och om han klarar sig ett dygn ensam bland spanjorerna.

Sitter för tillfället och tittar på nyheterna och försöker förstå mig på hur vissa människor är skapade. Människor som kan placera en bomd mitt i centrala Oslo, och som kan skjuta hejvilt bland massvis av ungdomar. Sjukt.

Livet är dyrbart. Njut av det. Lev.

If you ever forget how much you really mean to me, everyday I will remind you

Jag älskar dig. Du är det bästa jag har. Du får mig att le, både utanpå och inombords. Du gör mig lycklig.

Lace

Klänning & linne Chicy.se

Spets är så underbart fint, särskilt nu på sommaren. Fram och tillbaka har jag funderat på dessa godingar. Klännigen tillsammans med ett par boots, och linnet tillsammans med jeanshorts och gladiatorsandaler. Klickade jag hem dem? Klart jag gjorde. Förhoppningsvis ligger paketet i brevlådan innan fredag, vilket gör att de kan användas i Spanien. Det skulle ju vara för bra.

Stockholm once again


För att avsluta Stockholmsresan kan jag säga att Maria åkte upp tillsammans med min familj under måndagen. Måndagen spenderades på Söders gator och butiker, som för övrigt är sjukt underskattat. Visserligen inte lika mycket butiker där som innerstan, men ändå i stort samma butiker såsom Weekday, H&M, Gina T och Lindex plus mycket mindre folk. Lite lugnare för den som inte är så jätteförtjust i stora folkmassor. Mötte senare upp familjen i Gamla Stan för att äta på Vapiano där maten var sjukt god, stort plus till dem, för att sedan avsluta kvällen med en drink på Snaps på söder.

Tisdagen spenderades i Stockholms innerstad där det shoppades en del för oss båda, för att sedan åka till Djurgården och Allsång på skansen. En riktigt kul upplevelse med publikrekord, lite duggregn och bra artister som Veronica Maggio, Eric Amarillo, Sara Varga och uppträdande av Måns Zelmerlöw han själv.

Åkte sedan hem på onsdagen där min älskade män hämtade upp mig, för att sedan ha en lugn och skön kväll tillsammans. Det var välbehövligt efter allt, men så roligt, farande!

Pretty little things


Det är de där små sakerna som betyder mycket. Ibland är det dem som betyder mest. Små överraskningar som får en att tänka "fasen vad underbar han är, och han är min. Han gör mig lycklig".

Jag och Minna blev upphämtade vid tunnelbanan efter vår stadsrunda, varpå vi fick varsin bukett blommor av våra män. Hur romantiskt och överraskande? Sjukt uppskattande och gulligt. Det värmer. Det gör inte min kärlek till Joel mindre precis. Ibland undrar jag om jag drömmer, men inser sedan att allt är verklighet när jag vaknar upp med honom och får en morgonpuss. Ack så underbar. Du är kärlek.

Memento vivere

Ytterligare pics från huvudstaden. 1. Min älskade Joel & jag @Vaxholms hotell // 2. Red rosé // 3. Söta Minna med sin Vitali // 4. Utsikt över Vaxholm

Jösses vad tiden rullar förbi. Tur då att man tar vara på tiden tillsammans med fantastiska människor och på underbara platser. Detta är även en orsak till att det har stått tomt här i några dagar. Men efter både bröllop, Göteborg och Stockholm tar vi nu det lugnt hemma innan vi flyger mot Spanien nästa vecka, vilket då ger mig till att skriva av mig och visa bilder. Bra va!?

Tillsammans med min man, Minna och Vitali hade vi en underbar helg i Stockholm. Då Joel och Vitali mådde sådär på lördagen tog jag och Minna några timmars runda på stan där vi fyndade några fina saker. Visa upp kanske? Kvällen blev en lugn sådan med god mat och film. Under söndagen åkte vi ut till fina Vaxholm, där folket flockades på gatorna och torgen. Mat blev det på Vaxholms hotell som var underbart god och där sällskapet inte kunde bli roligare. Förhoppningsvis blir det en tripp upp till huvudstaden snart igen för att hälsa på.

Stockholm bildbomb


Jag ger er en bildbomd över fredagens bravader i huvudstaden med min Joel, Minna och Vitali. Efter en tre timmars bilresa från Karlstad, promenader med hundarna och fixning av oss själva tog vi oss in till Gamla stan, för att sedan gå sex långa våningar upp till takfesten där vi firade Jenna. Och oj, vilken fest och vilken utsikt. Ingen fest slår en takfest i Gamla stan en skön sommarkväll.

Tillsammans med ett gäng härliga människor blev det roligt prat, häng längst upp på taket och lite för mycket att dricka, speciellt för våra män. Även värt att komma ihåg att Bacardi breezer vattenmelon ger sjukt rödrosa tunga och läppar, för den som behöver veta. En liten förhandsvarning bara. Kvällen blev även den en kväll värd att minnas. Sjukt kul.

You know how the time flies

1. Xide jungle, mums // 2. Jag och herr Ivan @Båten // 3. Finaste Minna // 4. Min man & Daniel // 5. Förrätt // 6. Huvudrätten var perfektion // 7. Vitali & Joel, so gay

Gårdagens lugna men ack så festliga tillställning kunde inte bli bättre. Eller jo, det fattades en person, nämligen fröken Rebecca. Men vi hade det åh så trevligt ändå.

På Båten, med solen i bakgrunden, utsikt över älven tillsammans med ett gäng fantastiska människor flög tiden förbi denna afton. Det blev både förrätt & huvudrätt, samt en hel del att dricka som Fire Ball och Hot shot. Efter många timmars skratt, främst på grund av herr Joel och Vitali, fick vi skjuts hem där jag och min man somnade glada och smått onyktra.

Liseberg

Pics från Liseberg. 1. Syster och pojkvän @Liseberg // 2. I kön till Kanonen // 3. Spinrock // 4. Systrar i Parisehjulet // 5. Ni två // 6. Vi // 7. @Slänggungorna

Spenderade gårdagen på Sveriges roligaste nöjespark, Liseberg, tillsammans med min man, syster, mor och mors sambo. Dagen gick dock alldeles fort, men det kanske är ett tecken på att vi hade dag värd att minnas.

Nöjesparkens nya karusell Atmosfear stod först på schemat och medan vi närmade oss åkturen kom pirret fram i magen. Men vad ska jag säga, jag som är otroligt höjdrädd trodde det skulle vara värre att sitta där uppe för att sedan dras ner av tyngdkraften. Dock definitivt värt att åka igen. Resterande tiden av dagen sprang vi runt bland de olika karusellerna, skrek så vi fick ont i halsen på Spökhotellet, blev dränkta av vattnet i Flumeride och Kållerado samt vann en stor 2 kg toblerone precis innan det var dags att åka hem. Så rolig dag att jag skulle vilja åka igen denna sommar.

Wedding

1. Brudparet // 2. Jag och min älskade man // 3. Bröllopstårta // 4. Brasilianska godsaker

Gårdagen/kvällen var en av de roligaste dagarna i mitt liv. Min man och jag med vänner tog bilen ner till Säffle för att vara med på ett otroligt fint och roligt bröllop, Heloiza och Rikards. Trots nervositet hos både bruden och brudgummen var de båda fina och vigseln jättevacker, som skedde utomhus i solskenet.

Resterande tid av kvällen blev inte tråkigare den. Det bjöds på fördrink, för att sedan fortsätta med förrätt, huvudrätt och brasiliansk bröllopstårta samt brasilianska godsaker. Blanda detta med gott att dricka, tal av far till brudgummen och best man, öppen bar med brasilianska drinkar och galna & roliga människor, så får man en lång och fantastiskt rolig kväll. Det kunde inte bli bättre.

Sommar


Tog med mig min älskling och bästa vän till Alstersjön torsdag kväll för ett dopp i sjön. Joel hoppade i direkt, medan vi flickor var tvungna att ta bilder först. Det är ju en självklarhet, vilket gör att man får fotografiska minnen samt kan visa upp dem både här och på facebook. Gilla!

Väl i vattnet var det görskönt och mycket svalkande i den dåvarande värmen. Fler turer dit ut! Hade sedan filmkväll med dessa underbara människor, innan Maria tog sin väska och åkte hem till Linköping igår eftermiddag. Saknar henne redan!

Walking the streets

Pics från torsdag. 1. Lunch i sommarvärmen @Waynes // 2. Bästa vän // 3. Shorts H&M Conscious collection, linne Monki, skor Sthlm DG, brillor Åhlens // 4. Stora torget

Medan min man var och jobbade spenderade jag och Maria torsdagen med att gå runt bland Karlstads gator och butiker. Värmen var nästintill outhärdlig så det var skönt att komma in i de svala butikerna - men jag ska inte klaga. Det är ju det här sommarvädret vi alla har väntat på.

Det blev shopping för oss båda två och en lunch däremellan blandat med ännu mer fotografering med våra kameror. Kom hem inte förrän runt fem, vilket innebär att shoppingrundan varade hela fem timmar. Väldigt länge för en inte så jättestor stad. Undra då hur lång min och Marias shopping i huvudstaden kommer att bli. Ytterligare en tröttsam men underbar dag.

Living the life

Pics från onsdagskvällen.

Har under tre dagar och två nätter haft finbesök här i Karlstad, min bästa Maria packade väskan och tog tåget hit för att bo hos mig och älskling, samt få en smak av Karlstad-livet guidad av mig. Kan säga att hennes syn av denna fina stad inte blev precis negativ!

Schemat för onsdagkvällen sa utgång, då ute- och nattlivet är en viktig del. Tur då att Kungsgatan här är Sveriges krogtätaste gata. Tanken var att vi skulle gå på premiärer av Dj Peter Siepen @Koriander, men icke. Åldersgränsen är 23 vilket jag ännu inte fyllt. Istället hittade vi ett bord i solen på Bishops där vi tog varsitt glas och pratade om ditten och datten. Drog sedan vidare till Harrys uteservering för att smaka deras åh så goda Strawberry daquiris och sitta där resten av kvällen. Givetvis blev det massor av foton att ta, delvis vid älven för oj så fint det är. När vi kom hem, kröp jag ner hos min fina man, med ett gott leeende på läpparna. Kvällen blev underbart trevlig, och jag tycker om den här staden bara mer.