Busy day



Morsning! Mannen min är och jobbar och jag har precis fixat håret och slängt på mig lite kläder. Idag väntas ännu en dag på Mitt i city med modevisningar och klockan 11.30 ska jag befinna mig  på Make up store för make up. Ska även försöka få en bättre bild på det, för jag gillade det skarpt. Ikväll blir det en hudvårdskväll och sushi med Malin och senare mys med Joel. Äntligen fredag!

Fashion show



Dagen har varit grymt rolig med modevisningar, trevligt folk och massa kul. Underbara tjejer att jobba med. Vi fick make up av Make up store och jag visade kläder från Vila. Ska försöka ta en bättre bild på make upen imorgon. Då kör vi igen hela eftermiddagen med visningar och annat kul. Nu är det dock dags att krypa till sängs med min man, är görtrött efter en fullspäckad dag.

I've got a feeling



Godmorgon! Somnade igår kväll och vaknade bredvid min underbara Joel imorse. Somnade sedan om när han åkte till jobbet. Idag väntas en fullspäckad dag då det är jeansdagarna på Mitt i city med bland annat modevisningar där jag ska vara med. Det kommer även vara bra erbjudanden och tävlingar för alla kunder, så passa på!

Klockan ett ska vi träffas och då gå igenom dagen, testa catwalken och sedan förbereda och sminkas. Älskar att bli ompysslad! Men innan dessa fixa håret och sedan iväg till ett ställe med min man. Spännande!

Lovely lace

BikBok 199:-

Stressar över allt möjligt, men det är väl bara jag, tidspessimisten själv. Planerar plugg, jobb och fritid och känner att tiden inte räcker till, dagarna borde fasen vara längre ibland. Skriver på hemtentan och läser böcker dagarna i ända, när jag har tid. Funderar över planer inför torsdag, fredag och lördag. Mycket som ska göras dessa dagar, roliga som mindre roliga. Inte så svårt att lista ut vad det mindre roliga innebär. Dör samtidigt lite smått över mitt nya linne, inköp på BikBok och tänker att jag visar styling inom de närmsta dagarna. Känner mig smått sliten och bestämmer att det är dags att stänga av dator och tv, prata en liten stund med min Joel innan det är dags för att sova. God natt!

Dresscode pants

H&M, Zara, Asos

Jag är sjukt sugen på ett par kostymbyxor. Jag hade ett par för några år sedan, men jag antar att jag slängt dem/skänkt bort dem vilket jag nu ångrar bittert. Det är grymt snyggt och passar precis som ovan med en stickad tröja till vardags eller någon snygg partytop till fest. Jag ska se om jag hittar några snygga i helgen, för vilket sug!

Knitted

H&M, Monki

Hösten är här för att stanna nu. Känner hur kyligt det är på morgonen och kvällarna. Dags att investera i lite nya stickade saker, speciellt bra för mig som är extra frusen av mig. Fråga bara min man som blir galen på mina iskalla fingar och fötter. Dessa ovan ska jag nog ta en titt på när pengarna kommer in och båda passar perfekt till skinnbyxor och klackar. De finns på H&M för 199:- respektive Monki för 300:-

Jeansdagarna



Tog tåget till Karlstad och min man igår efter vfun. Vi var båda trött efter jobbveckan så det blev mys tillsammans. Idag blev det till att stiga upp i tid för att åka på 1-årskalas. Joels lilla söta kusin fyllde i, och där fick vi busa med flera söta barn.

Blev senare avsläppt inne i stan där det var modellcasting för Jeansdagarna i Mitt i i city. Tog lite kort, valde ute fotot som skulle läggas upp på facebook och här ovan ser ni resultatet. Så ni är übersöta och om ni går in på deras facebooksida HÄR och rösta på mig. Idag och även på jeansdagarna kan man lämna in jeans man inte använder och få presentkort på 100 kr samt kupong på 20%, ett presenkort per jeans, bra va!? Men än en gång, rösta är ni jättegulliga!

Ska ta och plugga lite nu, innan min man kommer hem från cykelturen och vara lite effektiv :)

Topshop Christmas

Källa: Modette

I oktober släpps Topshops julkollektion, med 30 riktigt snygga plagg. Skulle dock kunna tänka mig att använda vissa av plaggen även när det inte är jultider, för de är ju dösnygga. Dessa plagg ovan är mina favoriter. Jag älskar pärlorna på bodyn som jag kan tänka mig använda tillsammans med ett par skinnbyxor och klackar alternativt boots. Jumpsuiten ser sådär perfekt stilren ut och blir snygg tillsammans med en hästsvans och ett par pumps. Klänningen är även den ren perfektion och blir en tiopoängare tillsammans med ett par höga klackar.

Repair



Jag har blivit utvald till en av testpersonerna av Sunsilks nya schampon och balsam. Då mitt hår lätt blir torrt och skadat valde jag just schampot och balsamet för torrt och skadat hår, skapat av Thomas Taw. Enligt reklamerna ska ju detta schampo och balsam reparera skadat hår, så vi får väl se. Testperioden är under två veckor och jag börjar imorgon kväll. Upp till bevis!

Har idag gått in på min andra vfu-vecka, igår och i måndags var det studiedag. Är som vanligt jättetrött och ska väl om ett litet tag krypa till kojs. Men först lite effektiv läsning inför hemtentan!

Inspiration

Källa: Carolines mode

Jag säger mums på dessa outfits. Så här vill jag bland annat gå omkring i höst!

Rock chic

Kläder BikBok, kängor Din sko, örhängen Cubus, ring BikBok

Jag ger er lite höstinspo/collage så här på måndagseftermiddagen Jag skulle definitivt inte tacka nej till den här outfiten idag. Örhängena fångade mig direkt och tischan är så där lagom häftig. Kjolen har jag testat en gång men den gången blev jag lite osäker. Men jag kanske ska ge den en chans till? Med rätt styling blir den nog perfekt!

Sky full of lighters


Älsklingen jobbar denna söndag, lite tråkigt men jag fick ju sova vidare när han steg upp vid sex denna morgon. Dessutom hade jag bestämt träff med min underbara salesdirector, Carro vilket fick fart på dagen ytterligare. Tillsammans gick vi igenom alla mina produkter, utmaningar och jag blev ännu mer pepp på jobbet. Har nu fått lite mer ordning på mina saker och organiserat bland min papper. Tänkte sätta mig nu med lite plugg innan min Joel är hemma och försöka vara sådär amibitiös.

Metallic

H&M 249:-

Denna underbara stickade silvriga godsak har fått flytta in i min garderob. Väldigt hypat med metallic i höst, åh så snyggt. Kommer matcha den bland annat med vit skjorta under, svarta jeans/skinnbyxor, loafers/boots samt donut bun i håret. Perfektion!

Igår hade jag vfu halva dagen. Sedan tog jag tåget till Karlstad, och mös under kvällen. Denna dag har vi ätit en underbart god frukost på Kaviar tillsammans med Mikaela och Markus. Pluggade en del och gjorde lite jobbfix. Resten av kvällen spenderar jag med min älskade.

Come to mama

Jag är sjukt sugen på de här skorna, och jag är så här nära på att klicka hem dem. De skriker perfektion och från vad jag har hört så är de väldigt bekväma. De är ju snarlika JC's Litas, men vad gör det? De är lika snygga och jag kan få dem för ett mer överkomligt pris. 449:- på Nelly, men 404:- för er med studentrabatt :)

Exhausted

Vi två en sommarkväll i Stockholm ♥

När klockan ringde vid sex imorse var jag helt död, trots att jag hade varit duktig och stängt av tvn under natten samt sovit lämpligt antal timmar. Jag har dock vant mig litegrann att gå upp tidigt och är inte alls lika trött som i måndags. Det har dock varit en lugn och rolig dag på vfun, med lite planering med min handledare inför mina uppgifter.

Nu har jag intagit soffläge för att läsa klart en bok i kursen, sedan ska jag läsa igenom den nya produktguiden för oss hudvårdskonsulter som kom på posten. Så roligt!

Leather to your skin

Dessa skinnbyxor från H&M skriker Hej, kom och köp mig. Visserligen har jag ett par från Cubus som är görsnygga men dessa med dragkedjor är ju hur snygga som helst. Det är väl inte fel med ett par till? Samtidigt säger mitt samvete mig att inte köpa. So what to do?

Idag har jag förövrigt ingen ork till något. På grund av mitt konstiga humör igår kväll somnade jag sent, plus att alarmet ringde redan klockan fem imorse. Inte den bästa sömnen precis. Har nu stor lust att sova men jag ska hålla mig vaken så att jag förhoppningsvis kan somna i lagom tid ikväll. Innan dess ska jag duscha, plugga lite och se på Idol. Lugn kväll alltså.

Tankar

Är det okej att lämna ut sig själv, i bloggen, så att verkligen alla har tillgång till det? Hela svenska folket, hela världen om de så vill? Hur mycket ska man lämna ut sig själv offentligt och till allmänheten? Hur mycket ska man hålla privat? För det är inte alltid bara solsken och glädje. Man är inte alltid glad, jämt och ständigt. Ibland vill jag bara skriva av mig, för att på nåt sätt sortera mina tankar. Det hjälper, till en viss del. Men samtidigt vill jag kunna prata av mig. Just nu är det många faktorer som spelar in på mitt konstiga humör idag. Den person jag helst av allt vill prata med just nu är inte här bredvid mig, han befinner sig cirka 20 mil bort nu. Han är en person som stöttar mig, finns där för mig och som jag kan öppna mig för. Visserligen finns det en så bra uppfinning som mobiltelefonen, men det är ändå inte samma sak. Jag vill se honom i ögonen och vara i hans armar. Jag behöver dig mitt ♥

It's a beautiful day


Jag älskar att ha mannen på övre bilden i mitt liv. Han får mig att skratta och jag har aldrig en tråkig stund med honom. Och Alfons fick jag ju på köpet, vår älskade lilla vovve :)

Igårkväll tog vi tre, tillsammans med pappa och Lotta, en långpromenad längs kanalen, där det blev mycket snack kring skolan och självklart Mary Kay. Det här ska fasen gå bra. Senare blev det grillat och efter det film och mys med älskling innan vi somnade i varandras armar.

Nu har min två bästa pojkar åkt hem till Karlstad och jag längtar tills jag flyttar dit på heltid, vilket inte är långt kvar. Ska fortsätta dagen med att plugga samt förbereda vfun som börjar imorgon. Jag får bara hoppas att jag går av vid rätt busshållplats och hittar dit.

There´s a fire starting in my heart

Kofta Gina T // skjorta Gina T // jeans BikBok // skor Skopunkten // väska BikBok

Dagen har bara varit lugn för oss, med inslag av pluggande. Stressheten har lugnat ner sig lite, då jag kunnat planera och strukturera upp allt, speciellt inför vfun som börjar nästa vecka då vi har uppgifter både under och utöver vfun. Men det ska nog ordna sig.

Nu blir det en välbehövligt och uppiggande långpromenad för mig, Joel och Alfons tillsammans med pappa och Lotta. Ska även prata lite Mary Kay med Lotta :)

Jacket

Klickade hem denna ursnygga jacka från H&M häromveckan, och förvånande nog tog det bara några dagar. Snabb leveranstid då det ibland kan ta flera veckor innan en leverans kommer. Den satt perfekt och kommer att bli den perfekta höstjackan. Kommer matcha den med stickad kofta, svarta jeans, de nya svarta skorna från H&M och påsväska.

Dagens

Blus BikBok // Shorts Monki // Kavaj BikBok // Skor H&M // Ringar Gina T & Spanien

Idag var sista dagen på andra veckan på campus. Även sista dagen på fem veckor, nästa vecka går vi ut på praktik, känns både spännande och nervöst. Håller just nu på att försöka skriva klart ett paper, som visserligen inte behöver lämnas in förrän nästa vecka, men det är skönt att ha det gjort. Speciellt med tanke på att jag har lite annat att läsa och förbereda.

Snart kommer mina två pojkar hit, Joel och Alfons. Ikväll blir det en tripp till Norrköping och sedan bara mys!

Paket



Blev lite halvt besviken att jag inte var hemma när postkillen kom med dessa paket. Jag gillar att skriva på den där lilla apparaten, haha. Men vad gör det? Hade fått ett litet fint avi för att hämta på posten, så jag tog bilen direkt till affären för att hämta dem samt ett paket från H&M, vilket jag lovar att visa upp senast imorgon.

Så nu har jag alla produkter hemma. Hudvård, diverse makeup och tillbehör, speglar, produkthäften med mera. Ett plus är ju att jag själv får använda dessa ;) Nu ska jag bara se till att boka hudvårdsklasser så är jag igång :)