Modelljakten


Jag var i Karlstad, Modelljakten besökte Karlstad. Vilken ypperligt tillfälle då att söka och testa sina chanser. Nerverna smög sig fram rejält när jag stod där i kön, först dessutom. Blev inte direkt lugnare när det började och Andreas Wijk kom fram tillsammans med kameramannen och började prata med mig. Småtjejerna skrek efter killen, men det var ju inte så dumt trots allt att få en pratstund med honom.

Sagt och gjort gick jag fram, fyllde i min ansökan, tog ett foto och gick upp till domarna och pratade lite. Nerverna släppte då jag gick av scenen och sedan var det bara att vänta. Tyvärr blev jag inte top 5 men jag hade definitivt ångrat mig om jag inte hade testat. Kul var det.

Nu blir det dock lite mys med pojkvännen och förhoppningsvis lite massage för mina knutar i ryggen innan jag åker hem till Linköping imorgon.

Good hair



Gick och köpte mig en ny borste igår, då min gamla är väldigt sliten. Det blev en svinborste från Kicks. Har fått en del pikar om själva namnet svinborste av min kära pojkvän, men då han själv har lånat den kanske han inte tycker att den är så dum? :)

Personligen fullkomligt älskar jag denna borste då den reder ut håret på ett behagligt sätt. Den är dessutom skonsammare för håret och spridet ut hårets fetter från botten till längderna. Dessutom drar den inte åt sig värme och hårvårdsprodukter, vilket ju "vanliga" borstar gör. Stort plus till denna!

Hudvårdskonsult


Jag kan från och med nu titulera mig som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay och jag har underbara Caroline att tacka. Det som är fantastiskt är att jag är min egen chef, jag får ha hudvårdsklasser och hjälpa folk med huden. För er som inte vet hjälper jag till med både hudvårds- och make up-produkter, och vi har även produkter för män. Jag fullkomligt älskar produkterna och ser fram emot att dela med mig av tips och råd.

Då jag skrev in mig innan den sista augusti fick jag ett penselset på köpet, som verkligen är behagliga mot huden. Köpte även den nya mascaran och även den älskar jag. Längtar tills det rosa paketet kommer på posten och till hudvårdsklasserna. Så kul!

New in



Sommaren gjorde nog sitt sista besök häromdagen. Hösten är här för att stanna så nu är det bara att samla ihop alla sommarkläder och sommarskor och lägga dem längst in i garderoben. Det känns väl lite roligt på ett sätt då man får tillfälle att börja använda alla fina höstkläder, gamla som nya. Har väl investerat i en del nya kläder, som jag ska försöka visa upp. Bland annat dessa plagg ovan, som väntas på att få hämtas ut hos posten, så dit ska jag försöka hinna gå på torsdag när jag åker från mitt ena hem Karlstad, till mitt andra hem, Linköping. Kommer från H&M för 299:- respektive 199:-

Heels


Då mina gamla pumps hel plötsligt blivit för små, så små att jag inte ens får i foten, klickade jag hem dessa från Nelly häromveckan. Och jag tokgillar dem. Får passa på att använda dem mycket nu innan det blir för kyligt för fötterna. 399:- på Nelly.com

Wear it

Top BikBok // Kjol H&M // Skärp H&M // Skor Nelly // Pilotbrillor Åhlens

Joel, Alfons och underbara vänner. Så kan jag sammanfatta helgens bravader och bilder kommer. Imorgon klockan 13 börjar allvaret igen och jag har redan skrivit kursens första uppgift. Duktigt av mig. Sista terminen och det känns (med fula ord) jävligt skönt.

Chillin


Jag passar på att njuta och chillar för fullt i solen så här dagarna innan allvaret sätter igång igen. Tur att det är sista terminen. Jisses, vad tiden går fort. Jag ser ljuset, så att säga. Sitter i alla fall med VR och Make up store, samtidigt som jag filurar på den första skoluppgiften som känns lite sådär halvlullig. Men det går.

Ikväll kommer min Joel och Alfons hit. Imorgon får Alfons hundvakt medan jag och Joel åker på äventyr. Nej nu ut i solen igen!

Clutch

Vivistyle

Är helt död idag. Har visserligen inte gjort särskilt mycket idag. Eller jo, stigit upp klockan fem för att åka till norrköping och skrivit i tre timmar tills fingrarna glödde och skrivkrampen kom. Nu ska de fasiken gå. Så om det går vägen kanske jag kan ge mig själv de här två som belöning? Eller som tröst om det går åt skogen? Hehe. Det finns då alltid en anledning, eller hur? Roligt med väskar i flera färger och speciellt den gröna skulle passa perfekt till hösten.

Nu är det dock dags att sätta igång med pluggandet då seminarier väntas redan nästa vecka. Känner redan tidspressen. Men jag kämpar.

Totally worth it

Outfit från Spanien. Shorts BikBok, bustier H&M

Spenderade gårdagen tillsammans med ett gäng ute i Väse, för grillparty och såhär dagen efter mår man sådär. Men verkligen värt det, för jag kunde inte haft en roligare kväll. Min älskade Joel och alla vänner gjorde kvällen.

Helst av allt skulle jag vilja ha en lugn och slapp söndag, men icke. Ska iväg på ett event i Örebro för Mary Kay tillsammans med Carro, vilket jag ser fram emot. Blir snart upphämtad!

Light me up when I'm down

BikBok, Topshop, H&M, Cubus, Vivistyle, Gina T

Trots att vi går mot mörkare tider (ja, det tar emot att säga, men det är ju sant och kvällarna blir allt kyligare) så behöver kläderna gå i samma mönster. I höst vill jag ha mycket senapsgult, rött, och grönt på tröjor, och klänningar som byxor. Matcha detta då och då med skinnbyxor eller skinnkjol så blir outfiten komplett. Värt att nämna är även skinnjackan, som aldrig går ur tiden.

Linnet har redan flyttat in i garderoben och den oxblodsröda blusen skulle inte sitta helt fel till svarta skinnbyxor och boots. Den gröna maxikjolen suktar jag mycket efter och skulle definitivt liva upp hösten. Väskan är sådär perfekt för att få plats med kalender, block plånbok med mera. Dessutom skulle det inte vara helt fel att ha en väska som inte är svart. För att inte glömma skinnkjolen, till en mysig oversized kofta, strumpbyxor och kängor. Nej förresten, jag skulle vilja ha allt. Och lite till.

Shoelove

Fashionpash

Ibland blir man sådär kär i ett par skor. Dessutom kan man aldrig ha för mycket skor, vilket dock min kära pojkvän inte förstår. Såg dess finingar, en snarlik kopia av JC´s Litas men lika snygga för det samt för en billigare peng. De får gärna flytta in hos mig. 698:- på Fashionpash.

Spanien part 5

Jag lägger upp sista delen av Spanien. Det här är dock bara en liten del, och mer finns på facebook, medan resterande finns på datorn. Det kanske inte är så kul att bläddra igenom 500 bilder, right?

De två sista dagarna spenderades endast hemma vid poolen. Skönt det med.


Syster är mer än villig att både ta och ställa upp på kort

Middag hemma.

Massvis av sol och bad sista dagen.

Vi tog vara på kvällen och gick till en restaurang sista kvällen.

Saknar detta vackra ställe.

Tuesday evening


Vi hade en mysig kväll ute på landet, tillsammans med Anders och Carro. Alfons hade som vanligt överskottsenergi och sprang runt bland både bollar och katter. Medan pojkarna grillade och underhöll vår lilla vovve fick jag inspiration och tips och smed framtidsplaner tillsammans med Carro. Maten var uppäten och drickan slut i lagom tid tills regnet kom, då det var dags att åka hem.

Strax är det dock dags att gå och lägga sig, då jag ska upp tidigt imorgon och ta en sväng till Norrköping för lite ärenden. Natti!

Fall inspiration

Bikbok, Topshop, Nelly, H&M.

Trots att jag inte riktigt gillar att hösten snart är här, med dess kyla och tidiga mörker, kan jag inte låta bli att längta litegrann. Jag längtar till att få ha på mig mysa koftor, en fin varm kappa och klädefr i bland annat senapsgult och vinrött. Höstmodet är ju en anledning att längta till hösten. Så denna outfit ovan skulle jag inte säga nej till. Byxdressen från Bikbok är redan fixad av min kära far. Då den inte fanns kvar här i Karlstad var han snäll och köpte den åt mig. Kappan från Topshop är ju helt underbar och ska beställas snart. Längtar.

Ska strax bege mig till landet med min man för grill, make up-provning och gott sällskap. Mysig kväll. Måste ta tillvara på dagarna innan allvaret börjar.

Spanien part 4

Syns ej på bilden, men vi begav oss till en Kinarestaurang en kväll med buffé. Mumma vad gott det var.

Syster fick sig ett ofrivilligt dopp i poolen senare. Så går det när man är busig.

Inför ett restaurangbesök.

Klänning och väska köpta i Spanien.

Paellan var grymt god, men dock för lite skaldjur.

Spanien part 3

Tog bussen till den större Staden Benidorm för sol och bad där en dag. Lika fint där, och ytterligare en underbar dag.

Chillade i poolen.

Peter stod för dukning av borden då vi åt hemma.

Takterassbild.

Resan kunde inte blivit bättre.

Långgrunt vid stranden i El Albir men mycket sten.

Det är tur att han är villig att ställa upp på bild :)

Middag på Coco Loko som förmodligen var den bästa restaurangen. Ett plus är att den låg vid stranden.

Då alla tog olika provsmakade man lite av varje. Mumma.

En slushy på hemvägen. Blå tunga, javisst!

Dreamcatcher


Jag har riktigt fastnat för drömfångare. Även om jag inte tror på deras magiska kraft att de ska hålla mardrömmar borta så är det riktigt fina, och sitter sådär perfekt över sängen. Så gissa om jag var i himlen när jag såg alla dessa drömfångare i olika storlekar på marknaden i Spanien. Fick även med mig min man på det hela vilket resulterade i att vi köpte varsin, plus en mindre att ha som halsband. Lite senare hittade jag en stor, och jag kunde inte låta bli så det slutade med att vi fick med oss fyra hem.

Spanien part 2

Dagens regn och rusk gör det ju till ett ypperligt tillfälle att blogga. Inte vill jag gå ut i detta väder. Jag hoppas dock att regnet avtar och solen tittar fram. Men för tillfället fortsätter Spanien-bilderna.

Takterass, javisst! Härifrån var utsikten sådär mysigt fin.

Och det blev en del foton däruppe. Shortsen är från Monki, linnet från Chicy

Min älskade.

En mysig hemmakväll.

Kvällen fortsatte med lekar och spel.

Syster.

Spanien part 1

Var ska jag börja? Jag har liksom hundratals bilder från Spanien, och jag lyckades sålla ut 64 av dessa för att ladda upp här. Nu är frågan hur jag ska dela upp dem på bästa sätt. Men jag gör ett försök med att dela upp i flera inlägg.

Första natten spenderades på ett hotell, då vi inte fick tillgång till huset förrän söndag eftermiddag. Dagarna i Spanien spenderades både på stranden där vi badade i det turkosa havsvattnet och vid vår alldeles egna pool. På kvällarna lagade vi antingen mat hemma eller så gick vi till en av El Albirs alla restauranger följt av promenad med flera stopp och shopping längs marknaden, vilket höll till där varje kväll, alternativt spelkväll hemma vid huset. Mot slutet av veckan var jag sådär härligt brundbränd och jag gör allt för att den ska hålla länge. Längtar tillbaka.

Möttes av en vacker syn när vi kom till hotellet, min Joel. Hotellet ägdes av en norska och frukosten var gudomlig.

Vi sågs visserligen dagen innan, men ändå. Lycka!

Mot stranden. Se havet, sådär turkost och tropiskt!

Stranden i El Albir. Vackert!

Älskade syster och bror.

Sötaste syster. Ganska så blåsigt första dagen vilket resulterade i höga vågor. Men vad gör det? Jag njöt ändå.

Vad är en glass i värmen? Fantastiskt gott.

Efter strandhänget gick vi alltid hem till poolen. Mycket lyxigt och skönt att ha en egen sådan, med tillhörande solstolar.

Även skönt att ha eget hus, vilket är en aning lugnare. Tack Cloetta!

Jag är rätt så säker på att Alva älskade att Joel var med. Det gjorde även jag.

Skitungen ville leka konstant. Inte Joel emot :)

Coming up

Från Spanien

Här har jag suttit och lovat bilder och uppdateringar från Spanien-resan, men icke. Det har inte blivit något. Jag kan ursäkta mig med att jag har haft fullt upp med att njuta av sommaren, solat och badat. Befinner mig just nu hos min man i Karlstad och har inte mer tid för det. Idag känner jag att jag har fullt upp, med pluggande, tvätt, sy upp kläder, fixa naglarna och senare en sväng till svärmor. Men jag kämpar med att välja ut lämpliga bilder bland de cirkus 500, redigera dem och ladda upp i samband med allt det andra. Så jag lovar, jag gör mitt bästa. Lägger åtminstone upp första delen från Spanien idag, ok?

Spanienfynd!


Jag känner mig lite smått stressad inombords då skolan närmar sig, flera saker är inplanerade innan dess och blogginlägg måste göras. Men först gör jag detta. Uppdateringar om Spanien-resan måste göras, eller hur?

Spanien erbjöd många saker och det kanske roligaste och viktigaste för mig var shoppingen. Marknader och massvis med små butiker som erbjöd kläder, skor, smycken, väskor och mycket mer. Dessa tre, eller rättare sagt sju sakerna ovan fick jag med mig hem för en billig peng. Skorna är oerhört bekväma och to die for. Lika så ringarna, som inhandlades vid ett marknadsstånd där ringarna endast kostade 1-3 euro styck. Billigt! Gissa om vi tjejer stod där länge och tittade. Ångrar lite så här i efterhand att jag inte plockade på mig minst 10 stycken till. Väskan fick jag också för ett billigt pris, speciellt med tanke på att det är äkta läder. Det finns även en axelrem till, men blev det inte finare då den är instoppad?

Självklart blev det mycket mera fynd där nere och jag ska naturligtvis visa upp alla andra fina bilder. Det gäller bara att sålla ut, så att det inte blir för mycket. En aning svårt att välja bland 500 bilder, right?