BikBok by Jenny SkavlanJag går mot strömmen och ser fram emot BikBoks kollektion i samarbete med Jenny Skavlan imorgon den 17 istället för H&Ms samarbete med Versace. Hela kollektion är fantastisk snygg och jag skulle vilja ha alla dessa plagg ovan. Älskar jackan som ser så där härlig skön ut, älskar blusarna med svalor på och jag skulle definitiv inte säga nej till kjolen eller den svarta koftan. Så ett presentkort i födelsedagspresent skulle inte sitta helt fel ;)

Wednesday BreakfastGodmorgon. Sitter nerkrupen i soffan med frukost framför Vampire diaries. Biblioteksböckerna ligger framme och uppsatsdokumentet är uppe på datorn. Tid att försöka vara effektiv en hel dag. Troligtvis inte då jag känner mig som mest effektiv på kvällen. Typiskt. Men jag får försöka. Ingen händelserik dag men what the hell. Vill försöka få ihop 25-30 sidor innan jullovets början.

Shoes

BikBok 599:-

Det var dessa skor jag fastnade för när jag såg bilderna på BikBok shoes. Joel var snäll och lånade mig pengar så länge. Det tyckte jag var snällt av honom. Det var ju ändå sista paret i rätt storlek. Kan ju inte vara annat än menat. Det som förvånade mig var dess bekvämlighet, grymt sköna att gå i. Kan inget annat än älska dem.

Här hemma har vi tagit dit lugnt denna dag efter att vi vaknade halv elva. Duktig liten hund som hade tålamod så länge. Jag borde fortsätta skriva på uppsatsen, men jag får se hur det blir med det idag. En dag ledigt kanske inte gör någonting, det är ju ändå lördag. Ja, det blir det bli.

I will never make it by without you

En några dagar gammal outfit. Klänning Second hand // Over knee Lindex // Kängor Din Sko

Det har varit segt med uppdateringar, jag vet. Men då jag har haft/har fullt upp med examensarbetet, som ger mig panik 75% av tiden, mitt fantastiska jobb och andra roliga saker vilket gör att min tid här inte blir långvarig. Men jag ska försöka slänga upp ett inlägg en gång per dag för det borde jag väl hinna.

Denna dag har jag varit effektiv med biblioteksbesök, uppsatsskrivande, kundbesök och bokning av klasser och här i soffan har jag legat sedan klockan åtta och tittat på Idol. Tyvärr fick jag inget sällskap av min kära pojkvän för denna typ av program är absolut inget för honom. Men sällskap av vår lilla vovve fick jag åtminstone.

All that glitter is gold


Det ekar visst lite tom här inne. Men min ursäkt är mycket att göra med plugg, jobb och hemmafix. Jag och Joel svängde förbi en second hand-butik igår, den låg ändå på vägen till affären. Där fångade dessa glittriga plagg mina ögon, lyckligtvis utan en massa noggrant letande. Polotröjan kan jag tänka mig med skinnkjolen och boots, klänningen med ett par svarta strumpbyxor och kängor. Båda fick följa med mig för ynka 80:-, inte fy skam.

Idag drog jag till biblioteket och lånade (än så länge) 10 böcker för c-uppsatsen. Om alla sedan visar sig lämpliga att ha är en annan sak. Gjorde sedan tårta med mannen då vi ska fira honom tillsammans med släkt imorgon och lyckad blev den. Nu ska jag försöka väcka mannen jag älskar som tog sig en liten tupplur. Ikväll blir det Idol-mys!

To do

H&M, BikBok

Tog mig en skön sovmorgon imorse och sitter nu och tittar på senaste Idol-avsnittet. Borde ta och göra mig iordning för jag har ett antal säckar kläder att gå igenom och hänga i garderob och klädkammare idag. Ska även ta en sväng in till stan och leta reda på ett par skinnbrallor då mina från Cubus pajade igår, inte bra. De här ovan är ett par snygga alternativ. Nej, dags att hoppa ur mysdressen och på med kläder!