Easter

Jeans BikBok, top BikBok, skor H&M, halsring StylebyEmilia

Spenderar en tid i Karlstad, hos min man och vovve. Vädret säger sol och värme, jag gillart. Gårkvällen spenderas på restaurang med trevligt sällskap, firande av Daniels födelsedag.

Under påskhelgen blir det fullt upp i form av flera middagar hos min kära Joels familj.
I övrigt, njuter jag av min tillvaro. Gillar läget.

The little things means the most

StylebyEmilia
Denna fantastiskt fina halsring har blivit min. Den är inte stor inte, men oj vad den lyfter en annars så tråkig klädsel. Älskar den. Passar till det mesta. Idag valde jag att matcha med denna linne med snygga läderdetaljer från BikBok.

Är hemma hos min man för tillfället. Återkommer till Linköping någon gång nästa vecka. Så länge ska jag njuta av mitt underbara sällskap och mysa. Trivs så bra här, med Joel och lilla Alfons.

När jag sedan kommer hem nästa vecka, ska jag visa upp ett underbart plagg från H&M Conscious collection som äntligen blev mitt!

Those sunny days

Kjol Gina, tröja Gina, skor Skopunkten.

Har ej varit tiptop denna helg. Men jag hoppas att jag är på bättringsvägen.
Denna dag har jag spenderat ute i solen ett par timmar, mycket skönt. Är värmen på väg måntro? Längtar.

It warms my soul

Skinnshorts BikBok, skjorta Nelly Trend, skor Skopunkten

Sun

Gårdagen bjöd på strålande sol och nästintill sommarvärme. Intill huset gassade solen vilket tvingade mig (med glädje) att byta om till shorts och linne. Tog till vara och njöt av värmen i några timmar med musik och läsning.

Idag spenderade jag 1½ timme i skolan och jag känner mig smått stressad över allt. Men förmodligen är detta i onödan och allt kommer att lösa sig till slut. Det stavas effektivitet!

You got that something

1. Min kära syster hade inget emot att bli fasttejpad, tvärtom, hon nästan bad om det :), 2. Alfons och Kalle, nästan BF?, 3. Studsmattehoppning för första gången i år, 4. Pojkvännen såg ut att gilla det skarpt, 5. Min Joel och Alva, gillar denna bild.

Helgen har gått i rasande fart. Den har varit underbar. Den har varit rolig. Saknar min man och vovve. Han får mig att skratta. Han gör mig lycklig. Att min syster verkar avguda honom är ett stort plus på kanten. Att resterande av mina familjemedlemmar tycker om honom är även det ett stort plus.

Vi invigde studsmattan i helgen, vilket Joel verkade tycka om mest, näst efter Alva. Vi sprang runt på gatan, i trädgården och på fotbollsplanen utan jackor. Vi har sett på när Alfons och Kalle kommit närmare varandra, inte lätt när det handlar om en katt och en hund. Igår kväll grillade vi ute i solskenet. Efter det njöt jag bara i Joels famn. En underbar helg.

Time of our lives


Pics från i fredags när bror min fyllde 20.
1. Jag och systeryster,  2. Älskade bror min. 3. Bästa syskonen, 4. Mormor, mor och morfar, 5. Älska eller hata denna min, 5. Mina pojkar; pojkvän och Alfons, 6. Jag, Alva, Joel, Amanda. 7. Min fina Joel (och Alva på ett hörn)

Fredagen blev sjukt rolig. För oss alla. Som alltid trivdes Alfons och alla tyckte om honom tillbaka. Pojkvännen fick träffa far min, vilket gick galant. Mat blev det så det räckte och blev över. Då det firades jämnt hade det fixats dricka och framåt tolvslaget shottades det fisken, vilket blev några stycken. Somnade senare gott i famnen på min man <3

Take a bit of my heart tonight

Jeans BikBok, skjorta gammal avklippt, skor Skopunkten, hatt BikBok

Gårkvällen blev en sen men rolig kväll med mycket prat och dricka. Kvällen blev roligare då pojkvän och hund var hos mig. Och än åker de inte hem.

Det gör mig glad att familjen och min man kommer överens och tycker om varandra. Det gillas mycket. Gud vad den mannen gör mig lycklig. Snart blir det långpromenad på kanalen, vilket är nyttigt för mig som ogillar träning. Ikväll blir det bara massa mys med min bästa.

Been waiting for so long

Jeansshorts BikBok, topp Gina, skor Skopunkten, brillor Gina, armband Gina, ring Style by Tyra.

Smått konstigt väder denna dag. Ena stunden blåser det stor, regnar och åskar. Nu har vi solsken och blå himmel. Skönt det.

Idag väntas det födelsedagskalas för min kära bror som fyller hela 20. Därmed slår vi på stort med mycket mat och gott att dricka. Innan dess ska jag dock ta och läsa lite kurslitteratur så att jag fortfarande kan ligga före i tidsschemat. Bara 9 veckor kvar, sen sommarlov!

Take me higher

Äntligen. Efter två månader kom dessa godingar på posten. Dessa fina som jag valde ut när Nelly High heels party besökte Linköping i februari. En lång väntan, men inte mig emot då det är ett par sommarskor. Dessutom säger jag inte nej till gratis skor. De kommer jag springa omkring i på sommarens festligheter. Mums!

Nu ska jag ta mig an lite matteuppgifter (ja, frivilligt) för att se vad jag kommer ihåg. Lycka till!

How good it feels

Detta blev ett ytterst sent inlägg men jag skyller på pluggandet samt ett mysigt samtal med min älskade pojkvän. Saknar honom och vovven riktigt rejält. Tur då att det inte är lång tid kvar tills jag befinner mig i hans famn.

Idag tog jag som sagt en sväng på stan samt en trevlig fika med damen på första bilden, bästa Maria. Vi har ej setts på två veckor nu så det var på tiden. Uteborden var dock upptagna på EH så vi fick slå oss ner inomhus. Men det var lika trevligt för det, alltid med denna tjej.

Nu är det dock läggdags. Imorgon väntar, förhoppningsvis, en intressant föreläsning samt lite grupparbete. Sen helg!

I want some more

Skinnbyxor H&M, tröja H&M, armband Gina, Converse

Jag älskar när solen nu tittar fram och värmer en gnutta. Jag älskar att gå omkring i solbrillor och njuta av våren. Nu hoppas jag bara på att träden ska få fram sin grönska och att temperaturen stiger ytterligare några grader. Vill kunna sitta ute under rasterna i skolan. Me like.

Ska strax in till staden för att träffa bästa Maria. Hoppas på att det inte är för kallt för att sätta sig ute på EH:s uteservering!

Peach apricot


Jag blev också sugen på ett. Detta kommer att sitta på mina läppar under vår och sommar. Färgen är ju så himla fin. Piffar upp läpparna och ger dem en fin färgklick. Finns på bland annat Lindex för ynka 60:-

So take it easy on me

Byxor BikBok, top H&M, brillor Gina, armband Gina, Converse.

Denna vecka påbörjades en ny kurs, grundläggande färdigheter i matematik. Det låter ju sådär i tio veckor, men det ska faktiskt bli intressant och jag hoppas på att få en bättre syn på matematik. Dessutom är det inte lång tid kvar till sommarlov. Skapligt skönt.

Resten av kvällen ska mitt amibitiösa jag komma fram och läsa lite, det är trots allt skönt att ligga före i tidsschemat. Gillar det jag.

I wanna be

I wanna be the girl who
makes your bad days better.
The one that makes you say,
"my life has changed since I met her."