It's like a dream

Gårdagen spenderas på Östergötlands största bröllop-, bal- och festmässa. Där bjöds det på visningar, där fröken Amanda visade upp en underbar bröllopsklänning, samt provsmakningar, diverse tävlingar och annat skoj. Balen har man ju redan klarat. Lite inspiration till systers framtida bal kanske?

Träffade även Tyra som satt där med sitt Stylebytyra-gäng och deras underbara smycken. En väldans trevlig och gullig tjej måste jag säga!

Edit: Min tröja är köpt på American Apparel

Like baby skin

Tummen och allt vad det innebär till Rosenseriens kroppspeeling. Ja, ansiktspeeling även det egentligen. Jag är såld. En doft som är ljuvlig och perfekt för fnasiga och torra partier såsom armbågar och knän. Även utomordentlig om ni, som jag, blir småfnasig på överarmarna under vintern. För att inte glömma ben och rumpa som förmodligen är det vanligaste man peelar.

Använde den själv i samband med dusch och smörjde sedan med bodybutter. Babyhud? Ja nästintill åtminstone.


Bad is good, good is worse

Stressen angående skolan har lagt sig en aning. Saker och ting har klarnat upp och arbetsgruppen min är jättebra. Det ska nog gå. Har klarat allt hittills. Möjligtvis att jag undervärderar mig själv. Ska sluta upp med det.

Dagen har spenderats på Ikea tillsammans med syster, där klädställning inhandlades. Här ska ommöbleras och fixas ikväll. I övrigt myskväll och läsning. Längtar bara tills nästa helg.
Jeans & blus Bikbok, boots Nilson

stay

but I could never find the words to say

Place and time always on my mind

Kors i taket vilken träningsvärk jag har. Att ta sig upp från liggande position, att ta sig framåt, det har varit en pina och ett stort problem för mig både igår och idag. Det blev simhallens gym för mig, amanda, mor och syster i söndags. Vi körde hårt. Hej nytt liv. Jag säger aj konstant när jag skrattar ty magmusklerna fick sig en rejäl träning och jag säger aj när jag ska gå ty insida lår smärtar som bara den. Men gosh vad skönt det känns ändå. Den enda smärtan som man egentligen blir glad över. Jag har varit duktig.

I övrigt har jag börjat en ny kurs. En ny kurs som benämns Grundläggande färdigheter i läsning och skrivning. Kan te sig roligt till en början, men när man får listan på alla böcker som ska hinnas läsas är det inte längre särskilt roligt. Dessutom är det andra uppgifter utöver det. Jag stressar och kämpar.
Jumpsuit & skärp H&M, skor Nelly

Grab a brush and put a little

Ny snö. Kul. Inte precis. Usch var det första jag tänkte. Bättre blev det inte när jag och Maria kom in till stan och det blev nästintill snöstorm. Tur då att vi skulle sätta oss på en buss hem till Lisette. Väl där blev det lite fika och bara massa prat. Mysig eftermiddag.


I died a little

Hur gärna vill man inte ha dessa två kreationer. Jag tror jag dog lite när jag såg dem framför mig. Att en axeln är bar gör dem extra snygga och speciella. Båda plaggen blir perfekta till ett par ballerina alternativt sandaler i vår och sommar. Finns (förhoppnings snart) för 399:- respektive 299:- på BikBok

She's tired of being alone at night

Myskväll med familjen. Anders Bagge är för rolig i Let's Dance. Nallebjörn som vissa säger.

Kvällen hade varit mysigare med dig. Snart.

Vår lilla Kalle sov inne hos mig i natt. Ovanligt. Gosigt att höra hur han spinner.

You can see it through my chest

Fem terminer avklarade, två kvar. Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar. Slippa tidspressen, slippa pluggandet. Visserligen är det skönt att ha sommar- och jullov samt ett par lediga dagar i veckan. Men man känner ändå pressen. Ångest inför nästa kurs, verkar inte lätt.

Lugn helg för mig. Läsa kurshandledning så man får något grepp om vad som väntar kommande tio veckor. Träffa några tjejerna för lite snack. Lite lugnare med plugg innan det börjar. Tur att man har lite saker inplanerade så inte hjärnan blir fullastad med bara plugg.
Strumpbyxor H&M, klänning Monki, kängor Dinsko

Somebody's in my head again

Vad säger man? Godkänd på hemtentan, känns för gött då jag trodde att jag skulle få göra kompletteringar. Igår blev det handboll i Cloetta Center med fröken Amanda. Det var drag på det. Roligare än vad jag trodde det skulle vara, trots att det inte var Sverige som spelade. Fullspäckad dag, men rolig under den senare delen.

Idag ledig. Den har spenderats genom läsning av resterande hemtentor, småprat med min kära Maria och bara slapp. Skönt. Imorgon är det skola sent. Hoppar inte av glädje direkt, men efter det är det helg för min del. Skönt det med.
Levande Bikbok-skyltdocka. Jeans, t-shirt & hatt Bikbok, skor Nelly

I wanna be a cowgirl, baby

Kliar i fingrarna. Men inte för ingenting. Nejdå. Vissa saker fastnar man för direkt. Den måste jag ha. Precis vad som hänt nu.

Cowboy-modet har jag fastnat lite för, lite extra mycket för vissa saker. En aning skeptisk till en början, ty ordet cowboy inte klingar så där fantastiskt i mina öron. Dock har vissa av butikerna och märkena kommit med riktigt snygga plagg. Cowboy-kläder i en ny tappning, i en ny modern stil. De har moderniserat det. Vad jag gillart. Skarpt.
Kläderna kommer från Topshop respektive Bikbok. Vill egentligen ha alla de här och lite till, men förälskade mig direkt i den svarta jumpsuiten från Topshop och den svarta klänningen från Bikbok. Den bruna ponchon från Topshop skulle inte heller vara helt fel. Allt skulle inte vara helt fel :)

Diesel - Be stupid

Klockren kampanj.


My life has moved along quite nicely

Ibland kan jag tänka positivt. Ibland negativt. För tillfället negativt. Plugget kan jag bara sucka åt. Visserligen är jag klar om två terminer. Men allt som är kvar. Jag kämpar, det gör jag. Jag är glad att jag har andra som känner likadant. Vi kämpar tillsammans.

För mig blir det en lugn helg. Har hemtentor att läsa och kommentera, samt en redovisning att öva på. Ikväll blir det att göra det, varvat med tv-tittande. Ingen höjdare precis, men gött med helg.
Strumpbyxor, klänning, skärp H&M, boots Nilson

Put it in the air and sing

Det var inte tänkt att jag skulle åka in till staden idag. Men då en bok skulle säljas gjorde jag det ändå. Vilken tur då att jag gjorde det. Väl på bussen mötte jag fröken Amanda. Hon berättade då att några av idolerna skulle befinna sig på JJ denna dag. Såklart tänkte jag, att de skulle mingla lite i vår kära stad, när de ändå ska uppträda här ikväll.

Väl inne i stan slog vi följe och begav oss mot butiken. Dock kände vi att vi inte kunde gå in för att endast träffa dem. Lyckligtvis fyller min kära far år i februari så det blev att handla lite till honom.

Inte så mycket hysteri som jag trodde det skulle vara, skönt det för dem. Fick autografer från dem och de var även snälla att ställa upp på några foton. Mest med Daniel som vi stod och småpratade med. Väldigt trevligt!
Jay, Linnea och Daniel befann sig på JJ. Även Olle skulle varit på plats, men hade fått förhinder.
Daniel var en trevlig filur!

Longing for you

Känslor jag inte känt förut.
Ett leende jag inte tidigare haft.

Now in a heartbeat, I would do it all again.
Would you be my exclusive?

And I don't know what I'm in to

Första skoldagen. Kändes sådär att gå upp denna morgon. Då det fortfarande var becksvart ute ville jag dra täcketöver huvudet och somna om. Tur för mig då att det var enda skoldagen denna vecka. Har dock en redovisning att öva in samt sex stycken hemtentor á tio sidor att läsa och kommentera. Tanken var att jag skulle läsa 1 eller 2 idag, men icke. Fastnar för jämnan framför nåt annat. Lustigt. Vill vara klar, två terminer kvar. Låt tiden gå fort och låt allt gå bra för mig.
Jeans Bikbok, tröja H&M, kängor Din sko, smycken random

Light me up when I'm down

För snart fyra veckor sedan la jag undan allt som hade med plugg att göra. Skönt kändes det. Jullovet spenderades till största delen i Karlstad. Jag gillade det. Jag saknar det och jag längtar.

Nu är det dock dags att gå tillbaka till pluggtänket, till skolan. Viljan har försvunnit men jag hoppas att den hittar sin väg tillbaka. Har börjat lite smått, motivationen kommer väl så småningom. Försöker tänka att jag endast har två terminer kvar, sen är jag klar.

Har laddat upp med lite promenader, shopping och fika på Linköpings gator med vänner. Tre dagar i rad. Idag blev det med Maria och Lisette. Ytterst trevligt.
Maria och jag, EH som alltid :)
Fina Lisette

The Pretty Reckless

Spelas för fullt. Hade inte den blekaste att den tjejen kunde sjunga. Men hon kan. Och hon är bra. Dom är bra. Dessa låtar är endast två av flera görbra låtar. Gilla starkt!

I would do it all again

I ondags begav jag mig till huvudstaden över dagen med Maria och Pernilla. En tripp som innebar en del shopping, mycket folk och mycket snack. Hem till J efter denna dag, mycket mys.

Saknart. Ovant att vakna upp utan en gosig hund och J bredvid mig. Vänjer jag mig? I denna stund är jag tveksam. Tycker om något enormt att ha dessa två nära mig. Måtte tiden gå fort.
Denna görmysiga kofta fann jag inne på American Apparel. Finns även i svart men jag gillade vit då mönstret syntes mer.
Det är aldrig för tidigt att inhandla sommarskor. Dessa införskaffade jag inne på H&M när jag var på stan här hemma i Linköping med Ylva. Längtar.

Home

Nu är fröken hemma, efter nästan 2 veckor i mysiga Karlstad. Stannade längre än vad jag skulle ha gjort, men det var ju bara mysigt. Naturligtvis har jag saknat alla här hemma, men det var ändå töligt att åka hem. Men snart ses vi igen.

Dessa nästan 2 veckor har gått fort. Det har varit mysigt, det har varit gött. Åkte in till bion och såg Harry Potter och dödsrelikerna - som var över förväntan, otroligt bra. Nyårsafton var jätterolig tillsammans med J och massa roligt folk. Trippat runt i Karlstad och träffat trevligt folk. Lekt med Alfons. Bara njutit. Mys. Något jag vill göra igen.

Tycker om dig. Du får mig att le. Vill ha din hand i min hand.

with you

Jag trivs. Jag ler.
Vågar jag säga att jag faller?
Förlorar tidsuppfattning.
Vågar jag falla?