Bakery

Alla behöver en paus ibland från skrivandet, annars blir man galen och kommer inte ihåg någonting till slut. Det vill man ju inte, pinsam situation.

Så jag valde att göra godis som vi bakade dagen innan julafton. Det tog slut väldigt snabbt måste jag säga.
Vet inte vad man ska kalla det men man kan säga att det är chokladkola med chokladöverdrag. Syndigt gott.

Det är bara att blanda vetemjöl, florsocker blandat med kakao, smör samt ljussirap och låta det sjuda i en kastrull. Sedan häller man upp det på ett bakplåtspapper. Medan man låter det svalna smälter man blockchoklad i ett vattenbad som man sedan brer över chokladkolan och låter det svalna. Sen är det bara att skära upp det i bitar och lägga en skål.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback