With bare legs


Två par shorts som jag så gärna vill klicka hem. Tänk till en slapp tischa och ett par boots alternativt klackar när värmen kommer till oss. Gillar nitarna skarpt på de svarta och älskar korsen på de ljusa. Ge mig! 349:- på Gina Tricot :)

Idag har jag suttit och pillat med uppsatsen, bara smått kvar innan den är klar, även om jag får vänta ända till slutet av mars för att få gå upp på examination. Ska strax ta och fixa till håret, sen iväg och skicka lite paket, lämna produkter och slutligen unitmöte med mina kära MK-kollegor!

Shoes are a girls best friend

Nelly.com, Bubbleroom, Topshop

Tre par skor som för tillfället väcker ett ha-begär hos mig. De är dessutom i tre par olika perfekta modeller; pumps, boots med klack och loafers. Alla tre paren till överkomliga priser och mina fingrar vill så gärna klicka hem dem!

Iphone case



Beställde hem detta fina skal från Ebay. Iphone går sönder väldigt lätt då det är glas, och då ville jag ju självklart ha nåt fint att pryda den med. Nu väntar jag på ytterligare ett till, jag var tvungen när priset låg på 20-30 kr. Som hittat!

Idag har jag tagit en välbehövlig ledig dag då jag inte riktigt vant mig än vid att gå upp tidigt och åka och jobba. Slöade i soffan, ringde lite kunder och tog det bara lugnt. Skönt!

Perfect blouse

Hur härlig är inte denna? Prickar, chiffong och sådär härliga vippig nedtill. Finns som sagt i vitt och blått och jag fullkomligt älskar den vita. Till ett par svarta jeans och pumps och lockar. Perfekt! Priset är mer än överkomligt, 199:- och finns på H&M.

Idag har jobbat en del på förmiddagen, sedan hem för att vila mitt dunkande huvud, ringt telefonsamtal och slutligen en mysig hudvårdsklass med ett gäng härliga damer. Resterande delen av kvällen ska jag dock vila min hals som gör mycket ont.

My new

Mina nya Iphone. Älskar den. Älskar att den är vit. Mobilen jag nu mobilbloggar ifrån och uppdaterar instagram (sarahnordqvist för er som vill in och kika). Var tveksam till köpet då det skulle innebära att jag bytte från Telia till 3 men nu är jag mer än nöjd. Väntar bara på att mina skal jag köpte från Ebay ska komma så den är lite mer skyddad.

Måndag idag, vilket innebar imorse, jobb för mig. Telefonen ringde kl 7 och de ringde in mig för jobb. Stressad och nervös fixade jag till mig och klädde på mig och fick skjuts av mannen min. Bokad även imorgon och torsdag. Pengar, ja tack! Nu är jag dock görtrött och vill bara gå och sova. Först pilla lite på uppsatsen och promenad med Alfons :)

Saturday night

Ikväll inviger vi vårt nya chokladfondue-set vi fick i julklapp. Superfiffigt och supergott! Snacka om att vi kommer bli fulla i magen, ha!


Baby it's cold outside

Jeans Bikbok // Top Bikbok // Skor Din sko

Mycket Bikbok där, hehe! Älskar den nya toppen och speciellt cutouten på ryggen. Där fram är den sådär halvtransparant.

Idag har det varit snorkallt ut. Trots det gick jag och syster de långa kilometrarna till affären nyss. Tidigare under dagen tog vi en sväng hem till svärmor där vi fick pannkakor och syster fick leka lite småbarnen. Ikväll blir det att ta det lugnt med god mat, chips, film och säkerligen lite wordfeud, som vi satt med hela kvällen igår :)

Cross bracelet

Detta jättefina armband kom på posten häromdagen. Jag har en thing för kors så jag kunde i låta bli. Dessutom fick jag bara betala 26:- med studentrabatt. Som hittat! Finns på Nelly.com


Honey I'm coming home



Vaknat tidigt (för att vara mig), ätit frukost, gjort mig iordning, packat och tittat på snön som fallit. Idag åker jag hem till Karlstad igen till min efterlängtade Joel och Alfons. Resesällskapet blir min syster som ska stanna över helgen och leva rövare, som hon brukar göra tillsammans med Joel :)

Är hemma (förhoppningsvis) vid halv sju och då blir det lite outfitinlägg och annat skoj. Om ca 1 timma blir vi skjutsade in till tåget och det ska bli skoj att för en gång skull inte åka ensam.

There is some way out

Jeans Bikbok // linne Bikbok // mössa (?) // skor Din sko // armband Ebay

Jag tänkte att det var ett bra tag sedan, jag har varit dålig på det så jag fixade en dagens. Med hjälp av min kära syster. En svart mössa var jag på jakt efter, vilken tur då att mamma (?) hade en liggandes i en låda. Mamma, jag lånar den ett tag, tack!

Idag har jag tagit en sväng hem till älskade mormor och morfar. Måste ju passa på när jag är hemma hos familjen en sväng. Där blev lite prat, fika och en välbehövlig gåva. Übersnälla! Sedan ätit mammas goda hemmalagade mat och tagit det lugnt resten av kvällen vilket jag fortsätter med.

Mary Kay Little gifts eye compact

Dessa godingar har kommit in vår webbshop. Limited edition så de kommer inte finnas länge till. De finns i créme brûlée, berry souffle och mint candy. Underbara färger och jag älskar prova nya ögonskuggsnyanser :)

Killer shoes

Fashion by C, Solestruck

Skor med nitar. Verkligen killer shoes men så snygga. Det växer ett ha-begär inom mig. Jeffrey Campbell lita spikes har jag redan pratat om, det skulle ju inte sitta helt fel. De smala klackarna, jag dog lite när jag såg dem. Min skosamling har alldeles för lite smala klackar och dessa är helt perfekta. Kärlek! De platta skorna är såna man antingen hatar eller älskar. Jag tror nog jag älskar dem. Perfekta!

Alexa Chung for Vero Moda

Källa: Här

Dessa bilder får mig att längta ännu mer till våren. Alexa Chung är verkligen en inspirationskälla och att det är för Vero Moda gör ju inte saken sämre. Mycket snygga kläder till rimliga priser. Vill ha allt!

Sunset

En sen eftermiddag i Karlstad

Godmorgon (eller god förmiddag)! Vaknade upp imorse i min gamla säng hemma hos mamsen. Spenderar några dagar här hemma hos familjen för att sedan ta med mig syster hem till Karlstad på fredag. Innan dess har jag hudvårdsklass inbokad ikväll och lite uppsatsskrivande.  Fick även meddelande om lite paket som kommit på posten, bland annat min nya Iphone. Typiskt att man inte är hemma, men det blir att leka med den när jag kommer hem på fredag.

Ska dock ta och fixa till mig nu och göra lite nytta a.k.a fixa till uppsatsen. Vilken lättnad när den sen är klar.

Give me summer

Sabo skirt

Sommaren är allt annat nära. Än är det inte bara-ben-väder. Men trots det kan jag inte låta bli att längta till den dagen man kan gå ut i bara ben utan att frysa. Då man kan gå ut i värmen med ett par snygga slitna jeansshorts eller en kort kjol, utan strumpbyxor.

Jag suktar efter denna kjol överst, precis som de andra plaggen. En sådan kjol står på inköpslistan till sommaren och kommer matchas tillsammans med ett oversized linne och tanfärgade klackar. Eller ja, allt detta ovan står nog på listan.

One click away



Ytterligare en fin liten sak jag tvungen att klicka hem. Hur fint! Priset var inte dåligt det heller och fick mig inte ta tveka. 29:-, men 26:- för mig som student. Dessutom var det fri frakt, så jag kunde inte motstå. Love it!

Colorful



Suktar efter ett snyggt glittrigt nagellack, trots att jul och nyår är över. Det går väl ändå? Älskar denna makeup och planerar göra en likadan någon dag framöver. Tänk att det kan vara så roligt att testa nya färger och kombinationer, nagellack som makeup.

På tal om det ska jag nog ta en skön dusch, färgbomba håret, ta bort det gamla halvt avskrapna lila nagellacket och lägga på nytt. Kanske testa en av tatueringarna också?

New blue in



En nyhet från Bikbok som fick följa med hem igår. Den är sådär underbart transparant och passar fint till nån söt svart bh/bustier under. Sedan till ett par svarta tighta jeans, boots och håret i en slarvig knut. Mums! Gick på 199:- men det fick ju presentkortet ta. Man tackar!

For your hair

Nelly.com

Vad gör man när något man har suktat efter jättelänge äntligen finns där framför en, så lättillgängligt och bara ett klick bort? Jag var bara tvungen. Har letat som en tok efter hårring, bland annat den på H&M men nu såg jag att denna hade kommit in på Nelly i både guld och silver. Den blir din för 99:-, 89:- med studentrabatt och finns här!

Inspiration

Carolines mode

Startar dagen md lite inspiration. Åh vad jag skulle vilja ha allt detta. Lite mörka färger kan jag hålla med om, men allt är typiskt min stil och får gärna flytta in hemma hos mig.

Nu ska jag ta och ringa lite kunder, och fortfarande längta tills min mobil kommer :)

Beautiful ring



Idag tog jag med mig min man på stan i sväng. Vi gick till 3-butiken för att "bara" kolla priser för abonnemang. Plötsligt blev vi båda med nya mobil, jag med en vit Iphone 4. Det var leveranstid på min så nu kan jag inte vänta tills den kommer så jag får leka med den. Så det kan bli.

Vi tog även en sväng på Mitt i city så jag kunde se vad jag ville köpa för mitt presenkort. Det blev några fina grejor, bland annat denna ring från Gina. Den var dessutom på rea så jag fick den för ynka 19:-. Kap! Imorgon visar jag de andra fynden :)

Isabel Marant

Ingen har väl missat de übersnygga jeansen från Isabel Marant. Jag fastnade för de direkt när jag såg dem och själv skulle jag matcha dem med en svart tischa och svarta boots. Tyvärr ligger de på nästan 4000:- vilket är alldeles för mycket pengar och jag har längtat efter att det ska komma på kopir. Lyckligtvis har det gjort det nu och de finns att köpa här för ca 373:-. Värt pris!

Dream

Dessa pryder vår vägg i sovrummet. Drömfångaren ger ingen verkan men den är otroligt fin.

Idag gick jag upp tidigt för att sitta ytterligare med denna uppsats jag har. Känslan när den är helt färdigskriven och godkänt kommer vara obeskrivlig. Idag kom även mitt presentkort på posten och jag ska se om jag får med mig mannen min någon dag på stan. Har ännu inte tänkt ut vad jag vill köpa för det, men jag är säker på att jag kommer att hitta något fint.

Ikväll blir det unitmöte med mina fina MK-tjejer och sedan lite kvällsmys med Joel :)

Ink



Hoppsan! Besöksstatistiken har stigit enormt. Jag välkomnar alla nya och hoppas att ni stannar. I'll make it worth it ;)

Fick hem ett gäng tatueringar på posten idag från Inkwear, då jag vunnit presentkort därifrån. En mängd fina tatueringar som jag tänkt sätta på lite olika ställen och jag börjar med denna fina. Jag gillar fjärilar så jag beställde några olika och denna enkla, men ack så snygga, fick pryda handleden. Har stor lust nu att göra en riktig där. Så att köpa fejktatueringar är ett smart tips om man vill testa och inte riktigt vågar göra en riktig än. Imorgon blir det till att testa en till! :)

Wanties now



Idag hade jag ett mysigt och lyckat möte med en kund. Gjorde sedan några ärenden på stan och köpsuget trädde fram. Men duktig som jag var blev det inget köp, utan jag håller i pengarna. Dock blir det något köp till veckan då jag vann presenkort på Mitt i city.

I alla fall, dessa plagg ovan skulle jag så gärna vilja ha. Jag har många skor med bred klack eller kilklack och dessa ovan Citybird skulle inte sitta helt fel. Jag har fått ett fnatt för stjärnor och skjortan från Zara skulle sitta fint till ett par svarta jeans och Citybird-skorna. Jag är fortfarande i jakt på ett par snygga kostymbyxor och de ovan från Gina måste nog testas. Koftan från Nelly är supermysig och får gärna värma mig nu. En lång kjol med transparanta delar som denna ovan har jag stort behov av, denna finns på Topshop till ett billigt pris. Sen skulle även paljettlinnet och topen liva upp en tråkigt outfit, finns på Nelly. Ja, jag vill ha allt!

Saturday

Finaste vovve

Idag har vi ätit oss mätta på våfflor, busat med hundar och gjort lite nytt. Tog med mig några produkter på vår bilfärd idag och hade en facial med en blivande kund och responsen var positiv. Har filat på uppsatsen resten av dagen och vill bara ha den avklarad och godkänd.

Nu ska jag dock fortsätta kvällsmyset med man och hund. Imorgon blir det till att vakna i tid, då det bär av till Örebro över dagen för kickoff med Mary Kay-kollegor!

Claws



En julklapp till mig själv, innan julafton. Köpt på åh så fantastiska ebay. Tänk vad mycket fint man kan hitta där. Där kan man även fynda dyra saker till ett billigare pris. Själv är jag mycket nöjd med de sakerna jag har köpt och detta armband måste missbrukas varje dag.

Idag är det tänkt att fila lite mer på uppsatsen och hoppas på svar från handledaren. Ikväll har jag tänkt att sy lite. Fick äntligen en symaskin i present och har trots det bara använt den en gång. Tid nog att göra det alltså. Nu ska vi dock iväg till Joels mormor för lite lunch, passar på att ta med med lite fina produkter :)

H&M news



H&M har fått fantastiskt snygga produkter som får mig att längta ännu mer till våren. Våren då man kan gå i en tunn jacka utan att frysa, eller de snygga skorna ovan utan att tårna ska bli blåa av kyla. Jag gillar kombon med den gula blusen, skinnkjolen och skorna, så skulle jag vilja gå klädd när vädret tillåter. Vad jag vill ha vår nu!

Friday



Vaknade på ett trött och nere humör denna morgon. Detta beror väl främst på att jag är superorolig för att inte få gå upp på examination om två veckor, trots att jag själv tycker att uppsatsen är tillräckligt bra. Inte lätt när andra personer ska få påverka ens humör. Så idag och resterande dagar på helgen ska jag försöka sitta och åtgärda det som behövs och se till att jag kan gå på min allra sista examination.

Men först lite frukost för att få lite energi!

Chrismas favourites


Julen och nyåret gick alldeles för fort. Men många fina klappar blev det och dessa ovan är några utav mina favoriter.

Halsbandet är typiskt min stil. Joel vet verkligen vad jag gillar. Ringen var en klapp får min mor. Till en början tänkte hon köpa den till sig själv men beslöt sig för att ge din till mig och jag älskar den. Inte nog med att jag älskar smycken och särskilt ringar, stjärnan är klockren då mitt mål är att bli stjärna på jobbet. Ursnygg! Parfymen hade jag önskat mig av min man. Till en början ville jag endast ha den för att det var just Twilight, men sedan kände jag även doften och den doftar underbart. Dessutom sitter den mycket längre än andra parfymer jag använt. Böckerna stod även dem på önskelistan och när jag läste handlingen kändes de som typiskt mig. Boken i mitten är redan färdigläst och den får toppbetyg.

Andra julklappar som öppnades vad presentkort på H&M (som blev mycket välanvänt), presentkort på Ikea och några välbehövliga saker till hemmet. Sammanfattningsvis mycket uppskattade presenter!

A new year

Fördrink


Fisen


Skagentoast a'la Joel



Spel: Lika par leka bäst




Fina raketer



Nyårsafton blev relativt lugn för att vara just nyårsafton. Förra året blev det nyårsfirande hemma hos Nicke och Johanna och vi bestämde oss för att bjuda tillbaks detta år. Kvällen började med en fördrink i nya fina glas för att fortsätta med en god och mäktig trerätters-middag.

Kvällen gick vidare till spelande av Lika par leka bäst som vi fick i julklapp och det bjöd på många skratt. Det fortsatte sedan med mycket att dricka och tittande på de fina nyårsraketerna och naturligtvis nyårskyssen av min bästa. Kvällen avslutades vid tre och då var vi minsann trötta men det var det värt. Det var lycka att tillbringa kvällen med den bästa ♥