//Kärlek//

Joel. Du är Han med stort H. Du är bättre än någon annan. Jag tycker om dig. Jag mer än tycker om dig. Jag tycker om när du håller min hand. Jag tycker om när du lägger armarna runt mig. Du är bra. Du är fin. Du är min älskade. Fan rent ut sagt vad du gör mig lycklig. Du gör leendet på mina läppar. Du skapar fjärilarna i min mage. Det här är äkta kärlek, så som den ska vara. Och du är min ♥

Spring för livet


Gillade ej denna låt till en början. Nu älskar jag den. Talande text. Lyssna.

To change that part

Det började snöa lite plötsligt idag när jag tog en sväng på stan. Vad i sjuttsingen tänkte jag, som gick i skinnjacka och solbrillor. Ingen snö här inte, trots att det bara är slutet på mars. Risken för att det kommer mer snö denna vinter är ju ganska stor. Som tur varade det bara en liten stund och solen kom tillbaka.

Tog en sväng in på Panduro. Älskar denna butik. Fick för mig att göra en egen earcuff så jag köpte med mig lite grejor och pillade ihop ett fint litet smycke. Tyvärr fann jag ingen cuff så jag fick låna från min andra earcuff från JFR och det funkade utmärkt. Resultatet ser ni på bilden ovan. Själv är jag mycket nöjd.

Ska ta och skriva upp schemat för nästa kurs, kanske börja på en liten skrivuppgift. Ikväll blir det mys med pojkvännen min <3

Summer

H&M. Mums på toppen, västen med fransar och de virkade shortsen.

Sitter i skolans biblioteket efter ett intressant och rätt så intressant seminarium. I vanliga fall skulle jag åkt hem för en timma sedan, men jag väntar på att få åka till kära Karlstad och älskling + vovven. Smidigt att åka härifrån, men rätt så mycket dötid mellan tolv och ett.

Passar då på att slänga in ett litet inlägg, när jag har så mycket tid över. Sedan slösurfa leta böcker till nästa kurs i cirkus en halvtimma till. Ska vara framme runt tjugo i fem så det håller jag tummen för!

Looking good

H&M

Älskar denna underbara skapelse. Passar perfekt till en brunbränd kropp i sommar. Mamma klickade hem lite plagg från H&M så jag passade på att även lägga i denna i beställningen. Nu får jag bara hoppas på att den sitter perfekt!

Just shine some light

Shorts BikBok, skjorta H&M, kofta Cubus, kängor DinSko, solisar Gina.

Skön vårdag. Om det ändå kunde fortsätta vara så och bara bli varmare, vilken lycka. Dagen har spenderats för det mesta sittandes ute i solan hemma hos min kära mormor och morfar. Fikat, lyssnat på musik, spelat kort med syster. Intill husväggen samt inne på altan har det varit riktigt varmt, så ingen jacka behövdes. Skönt. Längtar till sommaren.

I wanna be a billionare so fucking bad

Nelly Trend, BikBok, Weekday

Mumma säger jag på dessa godbitar. Speciellt skorna från Weekday. De väcker vill ha-begär. Jumpsuiten bevakar jag noga, ty rätt storlek ännu inte finns. Mumma!

It never feels out of place

Har haft lack of inspiration de senaste dagarna, därmed dåligt med uppdateringar. Min älskade pojkvän tyckte att jag skulle berätta om min dag, så ja varför inte? Intressant? Det hoppas jag.

Tog en snabb sväng in till vår kära innerstad för att bland annat byta batteri på min nya klocka. Typiskt att det skulle gå sönder direkt. Det gick snabbt och nu sitter den åter på min arm. Medan batteriet byttes smet jag in hos Emma på BikBok och kom ut med lite godsaker. Ska jag visa? Ja, kanske det. Min bästa Maria kom senare förbi hemma en sväng för lite catching up. Det var flera veckor sedan vi sågs, jisses.

Resten av kvällen ska jag försöka läsa igenom min hemtenta för att sedan skriva ut den så att den kan lämnas in på onsdag. Gött!

Hairdo

Har fått förfrågningar om hur jag fixar mitt hår. Rätt så simpelt, tycker jag. Några dagar för sent, men bättre sent än aldrig.
Börja med att borsta igenom håret och dela sedan upp det i två delar.
Tvinna/snurra sedan varje del
Slutligen rullar du upp varje del så att det blir som en bulle och fäster med tofsar. Detta sover jag sedan med för att på morgonen ta ur och fixa till.
På morgonen borstar jag igenom håret och har sedan i Osis dust it. Därefter tuperar jag uppe på huvudet och sprayar för att få lockarna att hålla. Done!

Paint the world in color


Mumma säger jag på min nya skjorta. Mumma vad fin. Mumma vilken färg. Den kommer användas flitigt i vår, till svarta jeans, skinnshorts, skinnbyxor, kjolar, ja det mesta. Jag älskar den. Från Nelly Trend. Bjussar på lite.

You'd fix everything

Byxdress H&M, skinnjacka Jofama by Kenza, Converse

Idag har jag en inga-kläder-passar-dag. Har säkerligen bytt kläder tio gånger. Tur då att man inte ska iväg, utan det blir en mysig hemmakväll. Senare visar jag skjortan som till min glädje kom på posten idag, gud så fin. Btw, den virkade klänningen är inte till salu. Varför skulle jag köpa den för att sedan sälja den? No way, den är för fin för det.

Yellow



Jag var tvungen. För den är ju helt bedårande. Gult. Vet inte om jag någonsin ägt ett gult plagg. Så vårigt och glatt och piffar verkligen upp. Tänk er till svarta jeans och ett par klackar. Perfekt. Kommer från Nelly Trend och förhoppningsvis finns den hos mig imorgon. Tummen upp för snabb leveranstid, alltid!

Alone in your thoughts

Kjol H&M, tischa BikBok, Skärp Cubus

Idag har jag inte fått mycket gjort, ty jag har inte så mycket att göra i skolan tills nästa kurs börjar. Nästa kurs som handlar om matematik, fy. Har långhelg nu så det är rätt så skönt att stiga upp på morgonen när man känner för det. Annars ska träning på en redovisning göras och det ska väl gå an.

Har fått förfrågningar om hur jag får till mina lockar. Inte svårt alls, försöker lägga upp en tutorial imorgon eller nästkommande dag :)

You may say I'm a dreamer

Kjol Gina, skjorta H&M, kängor Din Sko, solglasögon Gina

Slappar denna kväll med familjen framför tvn alternativt leker med nya telefonen. Så skönt att slippa pressen litegranna. Nu har jag inte skola förrän onsdag nästa vecka så det ska vara skönt att slippa ställa klockan. Saknar dock min fina J bredvid mig. Du är underbar. <3

And you've taken all you can bear


Jag gillar korta skoldagar. Denna dag blev skoldagen endast en timma lång, skapligt skönt. Efter det blev det att åka hem för födelsedagsfirande för mormor där jag blev mätt på fika och fick samtidigt med mig en liten gåva hem. Är trött på mina stora armbandsklocka som ofta är i vägen. Snodde då åt mig gammelfarmors klocka som är helt perfekt. Fint med lite färg för en gångs skull.

Cause I know it's possible

Jeans BikBok, skjorta MQ, brillor Gina, Converse

I denna stund är jag stolt över mig, glad. Hemtentan är i stort sett färdigskriven och jag är glad att ambitionen letade sig fram till slut. Jag har inte tappat det trots allt.

Därmed kan jag tagga ner mitt pluggande en aning, vilket har präglat min dag idag. Förutom det spenderades dagen en stund solen, ack vad jag gillar den. Håller tummarna för att den håller i sig och att våren kommer på riktigt.

Come on and come to me now

Jeans Bikbok, top H&M, skor Nelly, solglasögon Gina

Denna helg blir en bra sådan. Hos mig har jag älskling och vovven. Jag gillart. Alfons kommer ha fullt upp med lek med syster, vilket båda verkar tycka om otroligt mycket.

Helgen kommer förmodligen inte bjuda på något plugg. Gör inte mig något. Har J här, det gör mig glad. <3

It's almost like you're hypnotized


Det är sant, man kan bli förälskad i ett plagg. Det har jag. I en vit virkad klänning i perfekt modell. Tur för mig att det var den sista som hängde där, i min storlek. Blir görfin till en brunbränd kropp och ett par tanfärgade klackar. Användas helst med någon kjol under för att ej flasha underkläderna. Finns/fanns på H&M här i Linköping.

Beth I hear you calling

Jag är helt upp över öronen förälskad i denna serie. Låtarna från Glee är i princip det enda jag lyssnar på under dagarna. Inte tjatigt, nej då. Men gud så bra. Jag bjuder på ytterligare än såhär under pluggandet.

You'll get by

Leggings BikBok, skjorta H&M, kofta Cubus, kängor Dinsko

Jag ska inte vara bitter men...det mesta av den information vi får under seminarier är främst riktad till de som går mot skola. Alltså inget jag har någon nytta av. Då känns det lite extra jobbigt att ta sig upp i ottan. Hade varit skönt att få sova lite längre denna morgon. Men jag ska inte vara bitter..

Imorgon ska lite observationer göras ett par timmar för att sedan avsluta dagen med att försöka vara ambitiös med pluggandet. Är smått trött nu, skulle vilja krypa ner med min finaste.

Ear-cuff


Blev sjukt sugen på en ear-cuff häromveckan. Sagt och gjort klickade jag hem en från JFR. Underbart snygg och lite mer annorlunda än ett vanligt örhänge. Me like!

That's the time you must keep on trying

Byxor BikBok, tischa tryckt själv, kofta Cubus, kängor Skopunkten

Tillbaka till vardagen igen, kan man säga. En aning ledsamt att åka ifrån pojkvän och vovve. Saknar mina två pojkar. Min J är underbar, fin på alla sätt.

Idag stod det föreläsning på schemat som dock inte kändes så nödvändig för min del. Imorgon säger schemat tidig morgon vilket innebär att jag kommer vara helt död imorgon bitti. Resten av veckan är skolfri med undantag för lite observationer för hemtentan. Rätt så gött schema i alla fall.

Love them

jag får nöja mig med att titta/sukta och le åt att skorna från nelly
high heels party
Scorett


Jag är skosugen. Inte vilka som helst bara för att köpa för godingar finns det. Men jag får nöja med mig att sukta för att därefter le åt att skorna från Nelly high heels party förhoppningsvis kommer snart. Jag ler även åt alla andra nya vårskor som står i mitt rum i väntan på att få användas.

Baby fix me


Har försökt/ska försöka att ägna en stor del av denna dag till hemtentan. The problem is att vi i princip fått fria händer att lägga upp den hur vi vill, bara vi har med vissa delar. Detta har jag ganska svårt för, jag gillar fasta instruktioner. Men, det ska väl gå ändå och jag tänkte vara en duktig flicka medan älskling jobbar denna lördag.

Kanske lite Glee-musik hjälper? Eller slutar det med att jag istället sitter och sjunger med till de låtarna? Nej, ta tag i saken och skriv. Senare blir det besök ute hos pojkens familj, efter det blir det nog inte mycket skrivande

And when I touch you, I feel happy inside

Toppen kommer från BikBok, som majoriteten av min garderob. Visst kan man inte annat än älska den?

Tiden rullar på så snabbt. Kan ses både ur en negativ och positiv synvinkel. Jag trivs här, med dig. Jag mår bra med dig. Du skapar, hur klyschigt det än låter, fjärilar i min mage. Allt här får mig att må bra, folket, omgivningen. Suger på så sätt en aning att åka hem.

Det positiva är att vi ses snart igen och att jag vet att jag har dig. Jag kan säga att du är min. Det skapar ett stort leende på mina läppar. Det gör mig lycklig. Dessutom räknade jag häromdagen ut att det om ca 3 månader är sommarlov. Inte alls mycket. Jag gillart. Efter det endast höstterminen kvar på universitetet, sen tar jag examen. Gött.

Var positiv fröken. Positiv.

Anyway you want it

För att fylla i kanterna används en smal pensel, för att sedan fylla i resten med en bredare.
Jag gillart. Och nej, jag är inte religiös, det är bara snyggt. Eller hur?

Med inspiration gick kreativiteten igång inom mig under gårdagen. Ett tryck skulle göras på en tråkig vit t-shirt. Penslar och färg införskaffades på Panduro, vilket är butiken nummer 1 för pysselfantaster. Där måste flera besök göras, ty jag har många idéer i skallen och butiken inte finns hemma i Linköping.

Till tonerna av Glee och alla dess låtar satt jag en lång stund på eftermiddagen och fixade. Pilligt men jag blev nöjd. Resultatet blev fint, och så tyckte även älskling.