Party all night long

Festerna hos paret Maria och Danne blir alltid lyckade. Dock har jag bara avverkat två fester där hittills, men då båda blev galna och roliga kan jag inte tro att nästa inte blir det. Nästa gång blir vi fler. Ju fler folk desto bättre.

Förfest hemma hos dem och efter det slå klackarna i taket på diverse klubbar i stan. Nästa gång får vi dock köra efterfesten hemma hos nämnda in på gryningen. Det här är livet.


Tjejorna. Lisette, Carro, jag, Ylva, Maria och Pernilla.


Kvällen var pratsam, skrattsam och underbar.




Söta, bästa Maria.




Jag har aldrig. Nästa gång får vi dock söka efter fler påståenden.


Pernilla och Maria.


Musiken var blandad, bra som dålig.


Alla är bjudna.


Jag gillar Ronald McDonald skarpt ;P

Nobody knows if it's night or day

Gårdagen kunde inte blivit mer lyckad. Vi var ett tiotal personer hos Maria och Danne. Musik på hög volym, dans, spel och massa skratt. Underbara människor, underbar kväll. Jag, Ylva och Lisette begav oss senare mot Harrys där det blev dans in på småtimmarna. Ordet för kvällen/natten är lyckat.

Allt är bra. Det är lyckat. Jag är lycklig. Jag kan inget annat än le. Roliga saker händer, roliga saker jag bara kan le mot, med start nästa helg. Bikbok har visning där jag ska gå modell. Det är lycka för mig. Det är en dröm för mig.




Jag, Lisette och Ylva slog klackarna i taket och sjöng med till allt på Harrys. Mer bilder to come

Velvet & feathers

Jag befinner mig i extas. Många saker att se fram emot. Livet flyter på. Jag kan bara le.

Ett kapitel är slut. En kurs är avklarad och det känns för skönt. Det firades lite smått med en fika med Maria idag och även fin shopping. Firandet fortsätter imorgon med fika med fröken Ylva, mysig fredagskväll och sedan party party på lördag. Gött.


Sammetsbyxor från H&M. Sjukt sköna och sjukt snygga.


Fjäderörhängen har det letats efter länge. Svarta dessutom. Hittades till slut på Gina

We are all illuminated

Jag har blivit allmänt förslappad igår och denna dag. Jag har dock en vettig ursäkt att komma med. Jag har drabbats av någon form av sjukdom. Fråga mig inte vad, för det vet jag inte själv. Mina symptom var i alla fall ytterst udda igår. Min syn blev nedsatt som om den blivit utsatt för flera fotoblixtar, sedan kom den extrema huvudvärken samt den nedsatta tal- och skrivförmågan. Väldigt udda tycker jag och en aning skrämmande då jag inte van vid sånt här. Det är visserligen ingen men. Som tur var gick det över men inte huvudvärken. I natt kändes det som om mitt huvud skulle sprängas så jag fick springa upp och stoppa i mig två panodil för att kunna sova.

En aning bättre idag även om huvudvärken inte är helt över. Men det hindrar inte mig från skolarbetet. Jag gillar ej att ligga efter så jag kör på för fullt även om jag skulle ligga i 40 graders feber. Duktigt eller bara galet? Jag bunkrar upp med panodil imorgon om det skulle vara så. Det skulle suga om jag missade våra slutseminarier.


Bjussar på en pic på vår busiga

Dagens

Det är lite strul med bilderna från igår. Strulet hade uteblivit om jag, smartskallen, hade kommit ihåg att ta med kameran. Men så länge kan jag ge er dagens outfit.

Ska iväg för att fira min farbror och träffa kusinerna. Trevligt, trevligt!



Overknee-strumpor Lindex, shorts Solo, kofta Monki, Converse

Fashionista

Är nyss hemkommen från en underbar och välbehövlig dag med min älskade Maria. Mycket planerades inför kommande helg och nästa. Som alltid hade vi otroligt roligt och tiden sprang iväg. Men mer om detta i ett senare inlägg.

Som vanligt på fredagar, ska denna kväll spenderas framför Idol för att lyssna på trevliga Beatleslåtar och rösta vidare Andreas. Det är ju honom vi håller på, eller hur ;)

En ytterst lugn och skön kväll samt helg väntas.


Overknee-strumpor Lindex, klänning Gina, skärp Cubus, Converse

Two pair of black

Vad jag fyndat idag. Jag tror jag dör lite smått. För det handlar om två grejer jag gått och suktat efter. Ett par har jag suktat efter en oerhört lång tid. Det andra paret blev jag förälskad i för en vecka sedan.

Men nu är de äntligen mina. Ett par svarta Converse. För en billig peng dessutom, knappt använda. Second hand är bra ibland alltså. De gör sig bra där bredvid mina vita. Svarta och vita, det är det som behövs. Sedan ett par perfekta skor till vintern. Sköna och snygga snörkängor med mjukt och skönt foder inuti. Perfekt.


Äntligen. Samlingen är komplett. Tror jag. Fast andra färger skulle ju inte sitta helt fel


De lämpar sig väl bra nu, när snön är på g. Fy för snö nu
Köpta på Skopunkten :)

But I don't know how to feel

Jag ligger före i tidsschemat. Det känns skönt. Planerna är att ligga kvar där. För sista minuten-människa gillar jag inte att vara. Jag gillar att ligga före, ingen press på mig och jag kan trappa ner lite på slutet.

Men ska plugga lite ner så jag har fortsatt före-position. Plugg tillsammans med lite mysig bakgrundsmusik.


Strumpbyxor Åhlens, klänning H&M, jeansväst (omsydd jeansväst) Gina, boots Skopunkten

Creativity and some scissors

Designern inom mig har kommit fram. Tänk vad lite kreativitet, en sax samt nål och tråd kan göra. Visserligen fick jag hjälp med det sistnämnda men det var jag som stod för det kreativa tänkandet och en del av klippandet.

Nöjd. Jag är nöjd. Resultatet blev som jag förväntade mig. Två kast-plagg blev som nya. Sparat pengar har jag även gjort. Så detta borde ni göra med plagg som ni vill slänga. Gå igenom tankarna och fundera över hur man kan förnya. Var kreativ!


Före och efter. Längre jeansskjorta som gjordes om till en liten kortare väst. Jag matchar den till mycket, bland annat en svart slappare klänning och strumpbyxor samt svarta byxor och linne.


Oturligt nog har jag ingen förebild på denna. Men det som har gjorts är att jag kortat den cirka 20 cm. Himlans mycket. Till skjortan är det även ett svart sidenband som man gör en fin rosett med runt kragen.


Out for dinner

Plugg. Plugg varje dag och varje kväll. Om ni frågar mig vad jag gör, i stort sett när som helst, kommer mitt svar att vara plugg. Det är det jag har hållit på med idag och det är himla svårt.

Så det var skönt att ta en paus ikväll för att åka in till stan med nästan hela familjen och äta på restaurang. Kinarestaurang rättare sagt, Ming Palace. Mycket trevlig restaurang med underbar mat och god efterrätt.

Resten av kvällen stavas film och plugg. Jag pluggar samtidigt som vi ser på film.


Amanda och mamma


Jag och syster


Tre av oss tog fyrarätters. Himmelskt gott och en bra variation. Till efterrätt fick vi friterad banan med vaniljglass. Otroligt gott.

Work the style

Skön dag. Jag slapp ställa alarmet och jag slapp vakna upp astrött. Inga tider att passa. Det var oerhört skönt efter denna vecka måste jag säga.

Nyss hemkommen från min kära mormor som hjälpte mig att sy om lite kläder. Visar naturligtvis upp resultatet senare. Kan säga att det blev mycket mycket bra.

Ska återgå till skrivandet av mitt paper till ett litteraturseminarium. Det står still i hjärnan och jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir flummigt. Men kanske inte så konstigt med tanke på böckernas och frågornas svårighetsgrad. Trött på det.


Byxor H&M, skjorta MQ, boots Skopunkten


Cheer you up with some fashion

Det har inte varit så mycket skrivande här på sistone, jag vet. Men min ursäkt, som ni förhoppningsvis godtar, stavas plugg. Känner mig rätt så enormt pressad och stressad, speciellt den här veckan. Mycket att läsa, mycket att skriva. Men idag, just idag, har jag läst ut sista boken för kursen vilket medförde en enorm lättnad.

Så för att kompensera för denna tomhet kan jag så länge visa upp några nya favoriter i min garderob (som för tillfället består av två garderober samt några påsar på golvet på grund av platsbrist). Sköna, mysiga och görsnygga.


Ett H&M-fynd. Kan användas som både top och bustier. Jag funderar på att ha den till ett par midjehöga shorts, strumpbyxor och boots.


Magkort, jo. Betyder dock inte att det inte kan användas i höst och vinter. Jag matchar med en svart slapp klänning alternativt svarta jeans, med ett linne instoppat inunder.


Jag älskart. Slapp och skönt och passar till det mesta. Jag matchar med mina svarta byxor från H&M samt Converse/högklackade boots och skinnjackan


Want it to be normal

Tröttare än tröttast. Det är sällan som man behöver gå upp klockan fem på morgonen. När man väl gör det är det en pina. Mörkret som inbefinner sig nu på morgonen gör pinan ännu värre. Det är natt då enligt mig, när mörkret fortfarande är utanför. Jag vill vakna när det är ljust ute.

Ser fram emot när veckan är slut. Förhoppningsvis har jag då läst ut en av världshistoriens tråkigaste böcker samtidigt som allt går tillbaka till det "normala". Ja, enligt mig då. Att endast ha 1-2 dagar i skolan. Det är skönt.


Strumpbyxor Åhlens, klänning H&M, stickad Bikbok, Converse

Keep it warm

Jag vill värma mina fötter. Värma mina fötter när det, enligt många, kommer att bli den kallaste vintern. Olidligt kall vinter var det sist, tänk då nu. Man kommer inte kunna vistas ute.

Så varma skor behövs. Speciellt för mig, som alltid är kallfrusen om fötter. Jag vill ha fodrade skor. Ett brett utbud finns ute i butikerna. Nu är det slut på fula typiska vinterkängor. Nu finns det boots med låg och hög klack som är fodrade och anpassade till kylan.

Ett vill-ha-begär har vuxit inom mig. Jag måste ha. Snygga men varma skor finns nu.


Lovely, lovely. Dessa är mina favoriter. Jag vill ha alla. Tänk att kunna ha både lågt och högt klackade vinterskor. Skorna kommer från Scorett, Eurosko samt SthlmDG

A white weekend

Denna helg stavas lugn. Inget festande, vilket kan behövas och vilket faktiskt känns skönt. Det kändes skönt denna morgon att vakna upp och inte känna sig trött som ett as. Dessutom får jag mer gjort om dagarna som exempelvis plugg. Motivationen höjs mer och man orkar. Det gillar jag.

Ikväll blir det mys med familjen. Även denna kväll hade jag tänkt göra lite plugg, lite planering och papper till vfun nästa vecka. Jag är amibitiös idag.


Gårdagens. Skjortan fyndade jag på H&M häromdagen för endast 75:- Kap! Övrigt jeans från Bikbok samt boots från Nilson

We have som catching up to do

Kreativiteten flödar. Minst sagt. Omdesign av nya kläder, nya idéer kommer upp i skallen. Att jag inte tänkt på det tidigare. Slipper slänga och sparar pengar. Asbra. Ett skolarbete färdigskrivet, lättad som bara den. Aslättad. Just nu känner jag motivationen, motivationen är på topp. Det gäller att utnyttja den då.

Igår träffade jag min tredje flicka, Sandra. Sandra, min fina sen flera år tillbaka, som har flyttat till Örebro för att plugga. Då gäller det att passa på att ses när hon är hemma i Linköping. En trevlig fikastund blev det med damen.
Resterande tid av dagen och kvällen spenderas med plugg, god mat samt självklart Idol. Hoppas ni röstade på Weise. Han är toppen.


Fina Sandra.


@ Espresso House. Bästa stället i stan.

Coffeshop

Dagen efter vår lilla för/hemmafest var det tänkt att bli en lugn kväll för oss alla. Men icke. Inte lång tid innan festen blev jag uppringd av kära Maria. Inflyttningsfest hemma hos Robin inne i stan. Det var bara att fixa till maken, frillan och byta kläder. Snabbt i med maten och sedan in till stan. Jo, men det funkar det med. Och riktigt roligt hade vi. Nytt roligt folk, Danne blev frälst vid Jesusbussen och komisk dans på Harrys.

Ja, dagen efter var man skapligt trött (men ej bakis) då jag skulle befinna mig i stan vid ett för en fika med två av mina damer. Det blev mycket prat om både fredagen och lördagen och andra intressanta ämnen.


Två av mina tre


Väldigt-, mycket- och jättetrött denna dag

Crazy people, crazy night

Nu kör vi som vanligt gott folk. Inget mer uppehåll, usch och fy och nej.
Kan ju berätta om förra helgen. Förra helgen som var hysterisk rolig med underbara människor.

Fredagen spenderas som sagt hemma hos Maria och Danne, tillsammans med nämnda personer, Ylva samt Bea. Fler personer skulle det ha blivit men icke. Men det blev lika roligt för det. Danne stod för musiken, med inslag av övriga deltagares önskemål, medan vi andra stod för underhållningen. I samband med det blev det sedan spel i form av Jag har aldrig. Otroligt rolig och mycket intressanta saker kom fram. Senare blev det naturligtvis Idol vilket sågs med oerhörd spänning. För er som inte vet är min favorit Weise och jag gick som på nålar när det skulle avgöras om herr Weise var finalist eller inte. Resten av kvällen och natten spenderas på Sliver och Harrys tills vi fick ont i fötterna. Minnesvärd kväll.


Tjejerna. Underbara


Puss!


Ingen fest utan dricka. Här har vi för övrigt festens enda kille


Ja, jo. Det blev ju mycket dans


Min fina Maria

Observera att detta är de anständiga bilderna. Resten håller vi för oss själva :)


That's how I like it

Full rulle. Hela dagen. Nej gott folk, ingen skola. Full trots det.

Har varit inne i vår fina stad med min fina Maria. Tagit en fika på Espresso House, samtalat om både det ena och det andra. Aldrig en tråkig stund med den damen.

Ikväll blir det förfest hos nämnda dam med både bekant och obekant folk. Det blir himla skoj. Dags att ta på sig något snyggt.


Min fina


Espresso house är favoritstället. Mysigt och socialt ställe.


Var inne hos kära Amanda på Bikbok. Fick med mig bland annat dessa. Smycken var två för en.

Take all that I have

Tröttare än någonsin. Nackdelen med dessa få skoldagar. Förslappad. Förslappad till max. Jag sover hur länge jag vill vilket leder till otrolig trötthet de dagarna man går upp kring sex.

Men nu tar jag helg. Helg fram till tisdag. Och det känns himla skönt. För tillfället ligger jag under mitt rosa täckte, med tvn på, laptopen på magen och musik på. Mycket på en gång. Men det är så jag vill ha det. Jag gillar det. Ska hitta lite ny musikinsiration. Ny musik att lyssna sönder. Negativt i längden men förtillfället känns det bra.

Det känns bra. Jag längtar till imorgon kväll. Och jag längtar till den 19 november.


Byxor och kofta H&M, skärp Cubus, Boots Nilson, klocka Ur&Penn

Smoke on the water

Bjussar på en minst sagt mäktig och häftig bild, enligt mig då. I detta sammanhang. I annat fall hade det troligtvis inte varit häftigt, bara sorligt. För er som inte vet vad fröken talar om kan jag berätta att den är tagen i Norrköping dagen efter branden. Branden ägde rum igår i en byggnad bredvid Visualiseringscenter. Lyckligtvis blev ingen skadad.

Rätt så häftigt i alla fall att se all rök. Dock luktade det rök i halva Norrköping och man själv drog ju till sig en del röklukt.


Cause I'm looking at you through the glass

Detta trodde jag aldrig. Att jag som för det mesta är inne på Darin och liknande, skulle gilla en låt av Stone sour och Slipknot. Hur kunde detta hända? Jag vet inte, men vissa personer vet vilken musiksmak jag har och hittar de där godbitarna av dessa band.

Vanligtvis fullkomligt hatar jag musik av Slipknot då det enligt mig är skrikmusik.
Men dessa två låtar är riktigt bra. Lugn rock, det gillar jag.
Så tack. Du vet vem du är ;)




Fall and cold

Hösten är här. De gula och röda löven har fallit/faller till marken. Kylan får oss att krypa ihop och huttra. Vinden blåser kall och färgar kinderna röda. Händerna blir kalla som is och snart även öronen. Man längtar till att komma in i värmen. På med mysiga koftor. Strax på med vantar och mössa alternativt ett snyggt pannband. Jag gissar på en kall kall vinter.


Jeans Bikbok, ny kofta från Åhlens (älskar, älskar), boots Nilson

Three pictures - three people

En fredag. En kväll. En gång. I Linköping. Cloetta Center. På stan. Två tjejer. Flera bilder. Roligt. Kul. Underbart. Skratt. Sarah. Amanda.

Plussa på en kille. Flummig. Rolig. Pratig. Fin. I Linköping. På stan. Underbart. Roligt. Skratt. Harrys. Shots. Drinkar. Dans. Röj. Livet.


Jag och Amanda @Ladies night Cloetta Center. Underbart rolig kväll. Tack tjejen.


Tjejerna. Sista normala bilden.


Det finns fler, men det är endast denna bild jag visar. Jonas, jag, Amanda. Vem är den som är normal på denna bild? Ni får tre gissningar :)

I can do it for long

Det var en trött tjej som vaknade denna morgon. Trots skapligt med sömn samt uppstigning vid nio var jag sjukt trött. Dock var det bara att stiga upp då jag hade klipptid klockan halv tolv i stan. Det blev att klippa av de slitna sommartopparna och få lite ny fräschhet i håret. Så nu har jag inga slitna toppar samt mörkare hårfärg (som jag dock fixade själv hemma) för er som inte vet.

En lång pratstund och fika med fröken Ylva stod sedan på schemat. Plats Espresso House i deras mysiga fotöljer med en kopp varm choklad samt levain med kyckling och mozarella. En lång stund senare blev det ett letande på stan efter ett stickat pannband som jag till slut fann. Detta visas så småningom.

Resten av dagen och kvällen har spenderat med läsning och Idol-tittande.


Ylva


Om det är något ni måste testa så är det deras levain med kyckling och mozarella


Nämen vad är detta. Fröken har rakt hår. Något som inte har setts på länge. Även den sommarblekta hårfärgen är borta.

Saturday night out

Helgkvällarna ska spenderas ute, på Ågatans uteställen i vårt kära Linköping. Fredag och lördag. Harrys är nummer 1, där slår vi klackarna i taket tills våra fötter värker och svetten rinner. Där dansar vi loss till partyglad musik som alla känner till. Där är stämningen på topp, alla är glada och njuter av musiken. Fördomarna om Harrys har definitivt fått sig en törn. Jag älskar Harrys.

Dessutom kan man gå mellan Harrys, Riva samt Sliver till priset av en entrébiljett. Jag älskar utelivet och det är alltid nya roliga människor man träffar. Exempelvis körde vi sten, sax, påse om vem som skulle bjuda på drinkar, jag, Ylva samt en herre vid namn Jesper. Oturligt nog för Jesper förlorade han och jag och Ylva fick gratis Jäger och Redbull. Jäger och Redbull, det är favoritdrinken. Favoritshot B52.


Fördrinkar på Platå.

Long yellow birds

Tanken med detta inlägg var ett det skulle komma upp under gårdagen. Men icke. Min dator ville inte samarbeta med mig under bildarbetet. Må hända att det inte är någon big deal för er, men för mig, jajamensan.

Min senapsgula har jag äntligen fått. Sådär mysig och slapp som koftor ska vara. Långkjolen har även den blivit min, kängor och stickat till den och det blir komplett. Även en smått transparent blus med höstiga fåglar följde med, underbar.


Fåglar på plaggen, så rätt.


Mysiga och sköna båda plaggen.

Ladies night

Gårkvällen på Ladies night i Cloetta center var minst sagt lyckad. Amanda och jag drog ner medelåldern rejält bland dessa kvinnor, men trots det blev det en rolig kväll.

Måns Möller, Andreas Johnson, Brolle, Martin Stenmarck samt Stephen Simmonds gjorde en hysteriskt rolig och underhållande show. Måns stod för det mesta av komiken men även de andra grabbar var med på ett hörn. Musikuppträdanden av alla grabbarna samt ett boybandframträdande gjorde det underhållande. Skitbra.


Fina grabbar. Martin Stenmarck hade till och med stylat sitt gips glittrigt


Bastuscenen. Hysteriskt roligt


Måns Möller är så jäkla rolig


Boyband. Bland annat låtar av Backstreet boys, Take that och Nsync


Kvällen var överförväntan, måste jag säga


Santinis in the city

Bloggstress or what. Borta från hemmet i stort sett hela gårdagen, natten samt halva av denna dag. Dusch och tvätt av gårdagens smink och allt och därefter iordningfixande inför kvällen. Inget mycket tid för uppdateringar då. Sorry guys. Dock inte ovanligt under helgerna, det kan väl ingen säga emot.

Gårdagen. Befann mig på Linköpings gator tillsammans med fina Maria och Ylva. Shopping bland dessa underbara affärer under denna lönehelg, välbehövliga och vill-ha plagg fick följa med hem. Visning av dessa får jag vänta med att visa tills imorgon då jag befinner mig under tidspress. Jag och tjejerna lunchade sedan på Santinis, mitt nya favoritställe då de har italienska rätter, och ni vet ju att fröken här har gått och blivit Italienälskare. Himmelskt gott.

Ikväll vankas det utgång med Ylva. Sliver, Harrys och Riva till priset av en entrébiljett. Himla nice.


Fina Ylva. En aning förvånad verkar det som


Jag och fina Maria.


Mm, italienskt. Bruschetta med parmaskinka och ruccola.


När man äter italienskt, får man absolut inte glömma den italienska efterrätten. Här torta selva nera. Choklad, mumma.

Senapsgult

Senapsgult är otroligt snyggt. Speciellt under hösten. Riktig höstfärg och det bryter av en svart outfit riktigt bra. Senapsgula strumpbyxor till en svart klänning, skinnjacka och boots eller ett senapsgult linne till svarta byxor, svart kofta och högklackade boots. Nice.

Ska försöka få tag på den senapsgula koftan, från Monki. Riktigt, riktigt snygg. Vill ha-känsla.

Dags för mig att röra mig mot stan för att möta upp Maria och Ylva.


Solo invigning

Denna kväll har Solo haft invigningfest. Detta på grund av att de flyttat från Filbytergallerian (dåligt läge) till fina Gränden. Detta kommer att ge mycket, då jag själv inte har tänkt på Solo förut på grund av läget. Nu blir det säkerligen besök där oftare.

Folket hade ställt upp öl och Smirnoff ice som man fick ta som man ville och sedan var det 30% rabatt på allt. Nice säger jag. Mycket folk kom och många fina kläder hängde där. Mycket fint som man vill ha och fröken själv hittade en klänning till ett billigt pris. Ylva gjorde mig sällskap vilket var trevligt. Det är dock alltid trevligt.

Ska faktiskt ta och släcka lampan nu då jag känner mig aningen trött. Behöver ladda inför morgondagen.


Nya solo. Fina kläder or what.


Ylva.




Jeans och top Bikbok, skärp KappAhl, halsduk H&M, boots Nilson


You really had me going

Ännu råder det besvikelse inom mig. Besvikelse över att alliansen fortsätter regera vårt land till ingen fördel alls, besvikelse över att ett främlingsfientligt parti har kommit in i riksdagen. Jag förstår inte alls. Jag förstår inte varför en del av svenska befolkningen röstade på detta parti. Jag skulle ärligt talat vilja ta en diskussion med någon av dessa och fråga varför. Varför röstade ni på ett främlingsfientligt parti? Det är som det stod på Aftonbladet denna förmiddag: nu väntar kaos. Men hoppas och ber att Reinfeldt inte inleder ett samarbeta med dem. Det suger, valet suger. Ingen vinnare.

Nu ska jag äta ett par pannkakor, gå in i läsningen av lite kurslitteratur och fokusera på något annat.


Jeans Gina, top Bikbok, skärp KappAhl, Converse


You keep on failing, but I keep on trying

Vad är detta? Inte en enda bild igår. Skäms på mig. Men det kan väl bara betyda en sak, att vi var upptagna av att ha så roligt. Jag kör med den ursäkten. Hoppas ni förlåter. Jag ska dock se till att det blir fullt med bilder nästa gång. Det är ett löfte jag ska hålla.

Det var dock en underbart rolig kväll med Ylva. Min partytjej. Platå och sedan Sliver. Snack om sådant som tjejer snackar om. Några cider och drinkar. Dans på Sliver tills det rann om oss (nästan). Det var verkligen att slå klackarna i taket.

Hemkommen till huset vid fyra och direkt ner i min varma säng. Inget bakis idag. Skönt. Vissa har tur med det.

Planerna idag var osäkra, men har kommit fram till att det bara blir en hemmadag/kväll. Gå till skolan snart och lägga min röst i hopp om en lycklig vinst, sedan läsning om jag orkar det och bara mys. Imorgon är jag ledig =)


Taggar ni, så taggar jag

Sitter för tillfället och skrattar mig till Meet the Spartans. B-komedi tycker kanske vissa, men den är ju rolig.

Dagen har varit slapp, med utläsning av ännu en kurslitteratur (duktigt Sarah) samt musiklyssnande och tv-tittande. Snart väntas mamma kycklingspett med jordnötsås och ris. En av mina favoriträtter, men vi får hålla tummarna för att den blir lika god som restaurangernas.

Ikväll väntas röj-röj och utgång med fina Ylva. Då det är första gången hos nämns i denna blogg kan jag berätta att detta är en fin och rolig tjej som jag delade bänk med under italienska-lektionerna sista året på gymnasiet. Det blev mycket prat och skratt på lektionerna med henne. Men jag ska säga, att trots det blev det högsta betyg i detta ämne.

Men för att återgå till utgången. Vi går väl lite hit och dit, Platå bland annat för er som vill veta. Så nu är det dags för mig att sätta på mig något fint så jag inte står där i sista minuten. Nya svarta skorna åker säkerligen på. Tagga nu.


Forgive me father for I have sinned

Jag kunde inte låta bli. För de var så bekväma och så snygga. De ropade på mig och jag blev kär. Fullpris behövde dock inte betalas då Maria hittade sig ett par, vilket ledde till att det billigaste paret fick vi på köpet. Nice säger jag. Bra säger ni. Eller?


Good day out

Jag kan knappt röra mig. Mina ben gör ont för varje steg jag tar. Men på något sätt är det skönt ändå. Ont men skönt. Går det ihop?

Idag skulle jag spenderat dagen med både Maria, Carro och Lisette men det blev bara Maria och jag då de andra fick förhinder. Synd, då det var länge sen man träffade de två. Det finns dock flera dagar. Maria och jag tog en mysig och välbehövlig fika på Coffehouse by George med mycket tjejsnack om ditten och datten. Och än så länge kan man faktiskt sitta ute utan att det blir för kallt. Sedan blev det en runda på stan och morötter från moderaterna, haha.

Ikväll är jag själv hemma då mamma, syster och mammas sambo är iväg över natten. Skönt men en aning skrämmande i vårt hus. Men det ska gå bra tror jag. Ska ta och värma på lite mat och se om jag hittar något på tvn innan Idol. Den som vill får komma hit :P


Finfina Maria


På Coffehouse by George. De har den godaste hot chocolate i stan.


Älskar min poncho, så mysig och skönt.
Byxor & skärp & halsduk H&M, top Solo, poncho Bikbok, boots Nilson

Rödgröna eller alliansen?

Har hört att det är fler människor i år som ska/får rösta. För mig är det första gången då jag ännu inte fyllt 18 sist det var val. Nackdelen med att fylla sent på året.

Jag vet inte om jag ska avslöja vilka jag röstar på, men kan säga nu att det står mellan två stycken. Ännu velar jag mellan dessa två. De hade mycket bra saker att säga om de olika ämnena som diskuterades. Båda partierna är dock på samma sida, så egentligen spelar det väl inte så stor roll.

Men en person jag stör mig på är Björklund. Ursäkta mitt ordval, men enligt mig är han en arrogant människa. Och jag förstår inte hur han tänker vissa gånger, i alla fall när det gäller skolan. Eleverna i dagens skola känner mer press på sig och många klarar inte av skolan och misslyckas, med dåligt ordval. Hans lösning är då att det ska införas mer betyg och att de dessutom ska införas i mellanstadiet. Jo, det medför ju verkligen mindre press på eleverna. NOT. Detta medför ju mer press på eleverna. Alltså, hur tänker han? Problemet idag är att kraven är för höga på eleverna. Istället tycker jag, precis som andra, att det krävs mer lärare i skolan. 

Mer betyg. Pyttsan. Det finns mer saker som jag skulle vilja diskutera, men då blir väl detta inlägg tre gånger så långt.

Prenumeration

I goodiebagen fick vi ju en valfri prenumeration från Tidningskungen, på ELLE, Cosmopolitan, Se & Hör eller Café. Måste säga att de har väldigt bra priser för en prenumeration, så om man vill få hem en tidning (eller flera) i brevlådan borde man gå in där. De har i stort sett alla tidningar, tror jag.

Alltid trevligt att få en prenumeration så det måste jag ju utnyttja. Nu är dock frågan, vilken tar jag? Alla är trevliga att läsa. Men det blir nog Cosmopolitan, den känns mest som jag.


My poncho

Fröken tar helg nu. Och det känns förbannat skönt. Jag kan sova hur länge jag vill och jag kan själv planera min tid. Ingen annan som säger åt mig vart jag ska vara och när. Älskar det.

Dagen har inneburit studiebesök på två ställen, mycket intressant. Resten av dagen SKA spenderas först med läsning (så jag blir klar med den någon gång) och sedan mys framför bland annat Idol.


Bikboks nya poncho är sjukt skön och passar till det mesta. I övrigt: leggings MQ, top Gina, skärp & bandana H&M, khakigrön stickad Bikbok, boots Monki

Long day and tired

Det blev som jag förutspådde. Det var extra jobbigt att gå upp imorse och jag har varit dödstrött hela dagen. Som tur var, var föreläsningen intressant, annars skulle jag inte orkat sitta 3 ½ timma och lyssna. Ikväll kommer jag nog somna tidigt.

Nu ska jag försöka var duktiga och läsa litegranna innan jag blir alldeles för trött för det.


Klädproblem imorse, men det löste sig. Strumpbyxor H&M, kjol och linne Gina, kofta Bikbok, boots Monki


Monday night - sleep

Trots vetskapen om att jag ska upp kvart över fem imorgon har jag fortfarande inte stängt av datorn och släckt lampan. Varför? Tidigare denna dag hade jag planerat att lägga mig tidigt, men icke. Det blir sällan som jag planerat.

Orsaken kan vara att jag gått och oroat mig och letat som en galning efter mina nycklar. Spårlöst borta. Inte nog med att jag har hemnyckeln däri, i nyckelknippan hänger även en del saker som jag tycker mycket om. Det visade sig dock för en halvtimme sedan att det var helt i onödan då min bror på något sätt fått ner de i sin väska. Men tur det. Nu kan jag slappna av.

Jag vet nu att jag kommer vara helt död imorgon bitti. Jag är motsatsen till morgonmänniska. Så med detta säger jag god natt.

I'm in love, oh yeah

Klackar i all ära. Kort som lång. Oavsett längd passar alla i ett par klackar. Kilklack som stilett. Jag ha blivit kär i dessa. Vill ha, vill ha. Tänk något av dem, leggingsen med mocka och en slapp t-shirt (exempelvis den beiga från Solo) med skärp i midjan. Mmm, det låter fint i mina öron.


Eurosko respektive Skopunkten

Nu måste fröken sätta igång och vara lite läseffektiv då jag inte har gjort det på hela dagen. Har varit "upptagen" med andra grejer.

Suède fabric coming

I denna stund har jag utnyttjat presenkortet på Nelly.com som jag fick i goodiebagen. Mycket uppskattat presenkort på bästa internetbutiken.

Det blev i alla fall dessa leggings med vanligt bomullstyg bak och mockatyg fram. Läckert må jag säga. Nu håller jag tummarna för att de sitter bra!


Handboll - kalas - min dag

Det blev inte mycket sömn för fröken. Idag var jag och fröken Amanda nämligen i Linköpings sporthall och tittade när lillebror körde handboll. Pojkarna var mycket duktiga, tyckte vi i alla fall. Det tyckte dock inte bror min. Men de vann ju vilket är kanon.

Det blev en snabb sväng till käraste Bikbok innan vi blev upphämtade av mamma. Väl hemma blev det firande av Mats, mammas sambo med fika och Ernst sommartårta. Mycket god.


Lillebror. När han kommer in på plan går det bra :)


Spännande, spännande. Mycket jämt mot slutet.




Idag satte jag på mig nya favoriter; jeans Bikbok, blus och skärp H&M, boots Nilson, tygväska Nelly


Syster och Amanda


Jag och gottegrisen Alva

Gottis myskväll

Himla trevlig kväll igår hemma hos Maria. Gud, det är himla konstiga vad jag använder ordet himla hela tiden!

Vännen och jag gick direkt till hemköp och köpte massa gottis till kvällen. Sedan tog vi en promenad runt fina Stångån och bara snackade såsom bästa tjejvänner gör. Det var faktiskt första gången jag gick runt Stångång och det var himla fint och mysigt. Synd att man inte bor inne i stan för då hade det blivit nästan varje dag kan jag lova.

Senare gick vi bort till Stångebro gatukök och köpte med oss mat efter att Maria suttit med skyddsplatsen till hennes Iphone ett tag, dock utan att lyckas, hehe. Måste säga att Stångebro gatuköks hemlagade hamburgare är så himla god. Bästa jag ätit.

Efter det såg två fina filmer, Remember me och The Notebook. Älskar Robert Pattinson i Remember me och även den här gången blev man lite ledsen på slutet. The Notebook var även den en fin film.

Nu ska jag och Amanda dra oss in till stan för att kolla när min kära bror kör handbollsmatch. See you later.


Stångån


Perfekt fotoställe eller what. Hade på mig strumpbyxor, skjorta, skärp och jacka från H&M samt boots från Monki.


Fina Maria.


Många mysiga ställen kring Stångån.




Dessa blev vi lite smått rädda för. Mer rädda när vi längre bort såg fyra stycken på vägen, hehe.


Onyttigt men gott till The Notebook. Har ni förresten testat nya Marabou sensation Cookie Cream. Farligt god!




The goodiebag

Då var man hemkommen från en jättetrevlig kväll hemma hos Maria. Är så himla trött nu, så jag vill bara släcka lampan och stänga mina ögon.

Men då jag tidigare lovat att ge mer detaljer om goodiebagen så gör vi det. Det var himla fina saker däri och alla satt och rotade igenom direkt när vi fick dem. Tjejerna hade verkligen valt ut bra saker som alla tyckte om. Verkligen underbara saker.

Hårspray från Redken, hårspray från Disp, kroppspeeling från Rosenserien, ögonpenna från Oriflame, schampo och balsam från Redken, korthållare i skinn från Jofama, kondomer från Kondomkungen, armband från Tokyo Jane, ansiktskräm från Cliniderm, ring från sarasdesign, presentkort på 200:- från Paula Myo, glidmedel från Pasante, vitaminvatten från Vitamin Well, väska från Apriqot, tamponger och bindor från Libresse, presentkort på 200:- från Nelly, tidning från Elle, prenumeration på Elle, Comsopolitan, Se & Hör eller Café från Tidningskungen.



Jag är himla nöjd med grejerna vi fick och jag uppskattar det ytterst. Måste även säga att vi bjöds på mycket god cider från Hannas och sedan jordgubbsvin från Fresita. Gott!

Bloggfest - happy, happy

Gårdagen då. Kvällen började med förmingel på Kami Hårdesign där det bjöds på dricka, snacks och hårstyling för den som ville. Träffade på jättegulliga tjejer, och där satt vi ett tag och bara snackade bloggar och annat skoj.

Senare begav sig alla bort mot Platå där bloggfesten skulle vara. Där bjöds det på god mat, dricka och trevligt sällskap. Sedan blev det modevisning där Kami hårdesign och Kicks hade fixat hår och make-up. Måste säga att håruppsättningarna var otroligt fina och bra gjorda. Cred för det må jag säga.

Senare blev det lite tävlingar då Angelica och Charlotte lottade ut bland annat presentkort, smycken, hårvårdsprodukter och kroppsprodukter. Efter det fick alla gå (läs rusa) fram till baren och hämta varsin fin goodiebag. Däri var det himla fina grejer och jag ska avslöja att syster var smått avis idag när jag visade allt. Mer om vad som fanns i goodiebagen kommer i ett senare inlägg.

Nu måste fröken göra sig iordning. Senare ska jag nämlingen åka in till stan och möta upp Maria. Planerna för kvällen är lite gottis och filmkväll. Skoj!


Gratis dricka på Kami hårdesign. Det tackar man inte nej till, hehe.


Jag och två fina tjejor; Angelica och Sofia


Mingel i soffan. Trevligt, trevligt


Denna tjej var himla rolig, Ida. Hennes blogg hittar ni HÄR


Agneta, hima gullig tjej


Det är lustigt att man inte träffat på alla tjejer då man ändå bor i samma stad.


Ida och Sara.


Maten var superb. Himla bra bloggmat!


Två trevliga tjejer. Justine (mitten) pratar väldigt bra svenska för att ha bott i Sverige i endast fyra år. Och sedan har vi trevliga Madeleine 




Amanda och Sofie


Mmm, goodiebags. Tack så himla mycket tjejer för att ni fixade det här.


Modevisning.




Makalösa håruppsättningar.


Det måste tagit ett tag att kamma igenom håret sen.


Jag och fina
Angelica. Så himla gullig tjej.


Jag och Amanda.


Jag och Sofie. Håller hårt i goodiebagsen :)

Tack Angelica och Charlotte för en underbar kväll. Det här var min första bloggfest och jag måste säga att det var över förväntningarna. Jag längtar redan till nästa. Det här gjorde ni bra, tummen upp!

Honey, I'm home

Hemma efter en väldigt trevlig bloggfest. Mingel, mat & dricka, modevisning och goodiebags. Kan inte bli bättre. Vissa tyckte jag var modig som åkte dit alldeles själv, men va fan. Man måste vara lite modig ibland. Och så farligt är det faktiskt inte. Träffade på en del trevliga människor, och det gör man ju varje gång man är ute någonstans.

Nu är fröken trött så jag ska krypa ner under mitt rosa täcke och förhoppningsvis drömma fina drömmar. Imorgon kommer en lite längre uppdatering om allt plus bilder samt mer detaljer kring goodiebagen, för oj vad fina grejor. Så god natt på er :)


Bloggparty

Ja. Igår kväll damp det ner en inbjudan i mailen till bloggfest ikväll. En bloggfest som hålls av fina Angelica och Glitzy. Det ska bli himla kul att gå på. Förmingel och sedan fest på Platå. Great. Vet ingen jag känner som ska gå med det märks. Det blir nog en awesome kväll.

Nu är i alla fall naglarna målade, rött fick det bli. Kvar är lite fix av benen så de blir lena och fina. Sedan extra fix av håret, smink och största dilemmat av allt: outfiten. Har plockat och satt ihop olika outfits under dagen men ännu inte kommit underfund med vilken outfit det blir.



Vilken blir det? Issue, issue


It's time

Jag mår bättre idag. Ingen matförgiftning här inte. Förmiddagen igår var inget bra, sådan magknip. Men på något vis försvann det någon gång mitt på dagen. Dock var jag orolig resten av dagen för att det skulle komma tillbaka. Men icke.

På något sätt drabbades jag sedan av städmani. Det blev storstädning av rummet och garderoberna från 11-16, duktigt gjort av fröken. Mycket mer ordning nu och inget mer bombnedslag i garderoberna. Nu kan jag hitta mina kläder lättare. Dock har jag två påsar stående på golvet med kläder som inte fick plats. Det ska bli skönt när jag gör om rummet och sätter dit lite klädhängare eller hyllor.

Idag skulle jag spenderat dagen med en fika på stan med Carro och Lisette, men båda fick förhinder så för mig blir det att vara hemma och kanske eventuellt försöka vara studieeffektiv. Vi får dock se hur det går med det.

Senare ikväll väntas det bloggfest på Platå med mingel, dricka, visning av höstens skotrender mm. Det blir himla skoj.

Ambitious is the word

Amibitiös är dagens ledord, åtminstone är det vad jag har tänkt. Så här ser min dag ut



Träningen tror jag dock att jag måste skippa då jag möjligtvis drabbats av matförgiftning. Bäst att ta det lugnt.
Mina garderober ser ut att ha drabbats av ett bombnedslagg. Mitt rum överlag behöver lite städning och plockning

Totally dead

Idag har jag varit tröttare en någonsin. Men eftersom man har en fast skoldag i veckan och resten hemmadagar så man kan gå upp när man vill, är det kanske inte så konstigt. Uppe vid halv sex imorse, har känt mig som en zombie resten av dagen. Behöver min sömn då jag kan vakna när jag vill.

Men skönt då att det endast gällde idag den här veckan. Trots att vi har mycket läsning och hemmaarbete är det ändå skönt att kunna gå upp när man känner för det och planera tiden som man vill. Det gäller dock att se till att inte slappa till det och skjuta upp det. Var effektiv. Då känner man sig duktig och nöjd med sig själv.

Resten av kvällen spenderas bland annat framför Idol och Sofis mode i handen.


Casual. Byxor H&M, body Gina, ringar och armband randome, klocka Ur&Penn, Converse

Var rädd om din dator

Kanske en aning opassande rubrik då jag själv är inte är världens bästa omhändertagare av laptopen. Men what the hell.

Ett tips till er där ute som har en laptop och som ofta har den i knät. Den blir ju varm efter en stund, rättare sagt glödhet när man har haft den i knät, åtminstone blir min det. Och det blir nästan för mycket, speciellt om man sätter datorn på bara ben. Aj säger jag då.

Men häromdagen bad jag mamma att köpa hem ett laptopstöd från Ikea för ynka 39:-. Det är ju hur billigt som helst. Datorn blir inte lika varm och den glider inte ner eftersom den har som ett stöd ner till. Perfekt.


Smidigt och bra vilket förmodligen ger datorn en längre livstid


Fall of me

Förälskad. Förälskad i höstens alla färger och toner. Förälskad i höstens alla material och former.
På hösten gillar jag faktiskt att krypa in dessa tjocka stickade kreationer. Det är mysigt och skönt.

Denna dag har jag fått med mig några mysiga plagg och kläder i höstfärger. Även andra nödvändiga ting. Och jag älskar dem.


Denna ybersköna stickade kofta kommer från Bikbok. Mysig. Matchas med leggings/jeans och boots/converse


Slapp och skönt T-shirt från Solo. Ett riktigt kap må jag säga. Till jeans och boots


Äntligen har jag ett par jeans med hög midja. Från Bikbok. Blir jättesnygga tillsammans med en magkort tröja eller body och ett skärp.


En snygg partyväska hade jag ingen, och det är ju behövligt för en tjej. Sen hittade jag denna på Åhlens.


We do the city

Vi har lite catching up att göra. Så var börjar vi.

Trots baksmällan orkade jag med en dag på stan med Amanda. Det orkar jag alltid med, right. Med rätt sällskap, lite shopping och fika glöms det bort.

Det blev shopping lite här och var, både välbehövliga grejer och vill-ha-grejer fick vi med. Mötte trevliga prickar här och var, både på min sida och Amandas sida. Ytterst trevligt. En lunch/fika togs sedan på Café Berget, vilket man måste gå upp för en mysig liten stentrappa för att komma. Ett mysigt fik med gammaldags stolar och bord samt där servitriserna har på sig gulliga dräkter.

Amandas kära mor hämtade upp oss senare och körde hem oss. Trevligt. Ikväll väntas det räkor, kräftar och annat tillsammans med familjen och Amanda. En lugn kväll alltså.




Fina Amanda








Så mysigt ställe

The day after

Ojsan, hoppsan. Lite småbakis är man faktiskt idag. Himla trött i alla fall och lite ont i skallen. Men det ger sig.

Gårkvällen var minst sagt spontan. Vid åtta på kvällen blev det bestämt att vi skulle in och göra stan, jag, kusinen och hennes vänner. Och det gjorde vi minst sagt. Steves, Platå och Platens. En aning dött på Linköpings gator denna fredagkväll men framåt tolv-ett kom det mer folk. Träffade på massa nytt och glatt folk. Men vem är inte glad en sådan kväll? Kom hem vid halvfyra ungefär och stupade direkt i sängen. Det är ändå skönt att komma hem till sin egen mysiga säng och krypa ihop.

Det var en lyckad kväll och fler gånger lär det bli :)


Tjejerna. Elin min kusin, jag och Kattis




Vem är full? :)

Yesterday

Inte mycket till uppdatering igår. Men så blir det när man utnyttjar spontaniteten.
Gårdagen på stan blev lyckad som vanligt, alltid när man är med Maria. Det blev en fika på Espresso House. Där satt vi en lång stund och snackade om skolan och annat prat.

Hämtade ut mina älskade jeans vars dragkedja hade gått sönder. Äntligen kan jag ha dem igen. Även lite välbehövliga saker inhandlades såsom strumpbyxor och impregneringsspray.

Men tiden går fort när man har roligt. Alldeles för fort. Det roliga tar dock inte slut där. Kvällen spenderades med kusinen och hennes vänner. Mer om det kommer i nästa.


Fina :)




Gårdagens klädsel. Byxor H&M, body Gina, boots Nilson, ringar och armband randome

Home at last - fun night

Jösses, vad det snurrar i min skalle. Jösses vad kul jag har haft. Roligaste jag haft på länge sen sicilien. Det blev en utekväll med kusinen och hennes vänner. Första gången jag är ute med henne och så himla kul.

Det här är livet. Man ska njuta av det. Gå ut i alla fall en gång i veckan och ha kul. Hur man är dagen efter beror på hur mycket man dricker och hur mycket man tål. Men det är bara att ha kul.

Nu ska jag i alla fall sova. Imorrn blir det en sväng på stan med fina Amanda.

Och en sak, Persson är en bra kille =)

Mot staden

Denna har vi haft en skoldag. En skoldag. Helt sjukt vad många hemmadagar vi har då. Det är skönt, för jag är ingen morgonmänniska, definitivt inte.

Så planeringen för denna dag innehåller en dag på stan med lunch och shopping med fina Maria. Får väl se vad man kommer hem med, alltid något. Impregneringsspray till bootsen behövs. Remind me. De får ju inte förstöras. Det blir en bra dag =)


It should be big

Jag bävar inför kylan. Det början redan bli kallt ute. Tummen ner för att frysa. Men tummen upp för att då krypa ner under en filt, ta en varm kopp oboy och se en mysig film med någon man tycker om.

Något jag även gör tummen upp för är alla dessa fina halsdukar, speciellt tubhalsdukarna. Då slipper man hålla på att knyta, bara att köra två varv runt halsen så blir det kanon. Och olika färger ska det vara, för olika outfits och stilar. Jag gillar den blåa och den beiga. Och den gröna. Nej, jag gillar alla!


Me mancate tutti tantissimo

Det är lika jobbigt varje gång jag tittar på bilderna, varje gång jag kikar in på deras facebook, varje gång jag pratar med dem. Den stora saknaden kryper sig på då. På nåt sätt blir det jobbigare när jag snackar med boysen, som nyss. Jag saknar Citta del mare och mitt gäng så mycket. Det har visserligen bara gått en månad sen jag hade kul med dem där borta. Saknaden kommer dock att finnas där hela tiden tills nästa sommar då jag får träffa dem igen. Jag vet, många av er fattar det inte men jag bryr mig inte om det. De enda som förstår är mitt gäng, mina underbara, för vi är i samma situation allihopa. Vi spenderade två underbara veckor ihop, varje dag och varje natt. Jobbigt med saknad.


Underbara. Dock bara en del av gänget



Två underbara boys. Det saknas dock ett foto på en till


Hit the lights, stop the show

Jag har tur som har ett himla bra schema. I genomsnitt har vi 2 campusförlagda dagar i veckan. Alltså 3 dagar då vi får vara hemma och göra vad vi vill. Gött. Men den tiden ska vara till för läsning och det blir lätt att man drar ut på det när det är en tråkig text som måste läsas. Men jag borde sätta igång, jag vill inte sitta där sista dagen innan seminariet och stressläsa/stresskriva. Skärpning fröken. Så länge kan ni få lyssna på den här fina. Han gör en aldrig besviken.


You've got mail

Möttes av en blond liten lillasyster när jag precis steg in genom dörren idag.
"Du har fått brev". Jag tänkte direkt vem det kunde vara, vem skulle det annars vara? Gick direkt in på rummet utan att ta av mig kläder och allt, och där låg det. Ett fint litet kort med London på.

Ni undrar ju självklart vem? Jo, min kära fina Virginia. Virginia som jag blev otroligt nära vän med på Sicilien. Hon är fin, på alla sätt och vis. Hon är en vän. Hon var i London i en vecka och lovade att skicka ett kort. Så gissa om jag blev glad när jag fick det. Nu måste ju jag skicka något till henne, eftersom hon fyller år den 7. Detta får göras imorgon.

Buona notte e un bacio!



Det är verkligen synd att den där damen bor flera, flera mil bort


For just one night we could be the same

Jisses. Träningsvärk på hög nivå. Fröken kan knappt sätta sig upp från liggande läge då magmusklerna värker. Ont i bröstmusklerna. Ont i ryggen. Ont i benen bara jag går. Men ack så skönt det är. Man känner att man har gjort något. Man har varit duktig. Kanske samma imorgon. Om så blir fallet, kan jag mer än gärna dela med mig av mina rutiner för en rolig och verkande träning.

Idag har jag varit trött. Har sovit alldeles för lite. Men ett givande litteraturseminarium blev gjort. Trots att det var helt nya människor att prata inför var det inte så farligt. Gött. Men imorgon är jag ledig, skönt att få sova ut.


Strumpbyxor och bandana H&M, top Gina, skärp Cubus, boots Monki, ringar och armband randome 

Take a break

Jag har förstått vikten av att ta en paus. Ta en paus från allt. Det behövs emellanåt. Hjärnan behöver laddas om, laddas med nya energi.

När man har suttit ett tag med pluggandet går det inte mer. Man sitter framför en skärm och försöker fundera på vad man ska skriva. Tomt. Hjärnsläpp. Inga ord eller meningar kommer upp i huvudet. Vid den tidpunkten kan man antingen drabbas av panik, eller bara släppa allt och ta en paus. På med mjukiskläder, in med hög musik i öronen och bara gå en lång och skön promenad. Lyssna till de sköna tonerna av sin favoritmusik och inte tänka på något.

Hjärnan behöver en paus ibland. Det blir för mycket om man har suttit några timmar. Ta en paus, ladda om och sedan sätta sig en stund med pluggandet. Då går det garanterat mycket bättre. Då kommer orden, meningarna och man förstår vad man skriver och vad man läser.

Skönast, och bäst enligt mig är att gå längs kanalen. Natur, öppet, vatten. Underbart skönt.


Jag har fyndat

Jag hittar och fyndar. De flesta gångerna hittar jag alltid något. Det är alltid något jag behöver. Och det är alltid bra och kul när Maria är med mig. Underbart sällskap och bra rådgivning till varandra.

Fyndande shorts på DG. Ett par kvar i min storlek. Lycka. Originalpriset låg på 399:- och nu när de ska stänga var det nedsatt till 99:- och de satt ju perfekt. Knappen hade lossnat på dem, dock följde det med extra knappar. Ändå var han snäll nog att dra av ytterligare 20% vilket ledde till att priset blev 79:-. Vilken fynd för mig!

Det blev även en sväng in på Twilfit. En svart axelbandslös BH behövde inhandlas, en som satt stadigt. Problemet är att en storlek är för liten, men om jag går upp en storlek blir den för stor. Vilket problem. Fick dock med mig en hem, som satt perfekt. I like.


Khakigröna, supersnygga och lite högre i midjan. Nu till vintern blir de fint matchade med strumpbyxor, body, skärp, boots och massa ringar och armband


Jag har tydligen svårt att hitta passande storlek, men denna satt perfekt. Både med och utan axelbanden

Skriva av mig

Jag är trött på att hålla inne sånt som egentligen behöver sägas. Trött på att hålla tyst om vissa saker. Saker som jag måste få ur mig för att liksom lätta på trycket. Folk ska f*n få veta vad jag tycker och tänker om saker. Jag vill kunna skriva det jag vill här och enligt mig och många andra får jag nämna vem f*n jag vill här. Jag nämner dock inte några namn, för att visa respekt. Jag tänker inte hänga ut någon. Dock ska jag få ur mig vad jag anser.

För det första ÄR det respektlöst att inte hälsa på någon man delat sitt liv med i flera år. Det är så patetiskt och barnsligt. För det andra, hur förnedrar jag någon när jag skriver det? Jag har inte sagt något dumt gällande detta, jag har sagt att det är respektlöst. För det tredje, kolla fakta först själv innan man tror på någon annan som ständigt överdriver.

Dessutom har jag aldrig varit respektlös. Jag har alltid varit trevlig, för snäll ibland trots att vissa inte förtjänar det. Vissa personer har varit respektlösa både mot mig och andra i min närhet och jag är glad att jag slipper det nu. Jag skulle satt ner foten tidigare, för vissa saker säger man bara inte, det är nog nu.


Hysterical funny

Gårdagen. Mycket rolig kväll hemma hos Amanda och hennes föräldrar. Maria och Peter hade lagat plankstek till oss alla. Den var jättegod men jag blev så himla mätt. Efter det blev det pannacotta och sedan morotskaka. Trodde jag skulle spricka. Men som tur är, är och känner man sig som vanligt idag.

Efter all mat blev det sällskapsspel, Med andra ord. Sjukt roligt spel där vi var i tre olika lag. Spelet går ut på att en i laget plockar upp en liten bricka med ett ord, det ordet ska denne sedan förklara så att den andra gissar rätt ord. Det blev hysteriskt med skratt när vi skulle förklara vissa ord, men Mats och Peter var ju roligast. Man har en minut på sig att få så många brickor som möjligt, men de två tog ju så himla lång tid på sig att förklara. Detta ledde till skrattanfall för oss andra varje gång. Det blev några omgångar och självklart vann jag, Alva och Amanda en. Grejt.

Efter det blev det Melodifestivalen-spel, som skulle köras framför tvn. Även där var man i olika lag och fick bland annat svara på frågor, gissa klipp, sjunga refräng med mera. Jätteroligt spel, där satt vi i ett par timmar och bara hade kul.


Familjen hade en liten ödla vid namn Snuttan. Söt liten krabat som försökte hugga efter en.


Trevligt sällskap och roliga konversationer =)


Med andra ord. Roligaste spelet jag kört


Här har vi då de två som tog låång tid på sig


Älskade syster


Emellanåt fick man väldigt konstiga förklaringar =)


Jag och Alva

Funny, funny

Nyss hemkommen från en trevlig och urrolig kväll hemma hos min brors fina flickvän och hennes föräldrar. Den familjen är verkligen rolig och med dem blir det många skratt. Det blev mat, efterätt och massa spel tillsammans. Roligast är då Peter och Maria med sina kommentarer. Herregud =)

Berättar mer imorgon för nu borde jag nog sova. Är trött efter denna galna kväll. Bara drömma fina drömmar.

Lazy weekend

Hemma efter några timmar på marknaden. Finare väder idag för att gå en sväng. Och lika mycket folk som igår. Jag, mamma och syster tog kebab på pizzerian, en av de godaste jag ätit. Sedan blev det köp av gammaldags kokosbollar och jag hittade även två ursnygga ringar för ett billigt pris. Sitter snyggt tillsammans med de fyra andra på fingrarna. Satte oss sedan hemma hos mormor och morfar en stund för lite blåbärspaj. Mumma.

Ska vara lite ambitiös nu och läsa klart boken innan vi ska iväg till Peter och Maria, min brors flickväns föräldrar, för lite middag. Frågan är dock om jag orkar någon mat, är proppens. Måste ha några nyttiga dagar efter denna helg, fy på mig.


Mamma och syser på pizzerian




Här är det inte mycket folk "normala" dagar


Mjo, lustiga figurer fanns det allt. Någon som vill den stora mörka killen med hans stora sak? =)


De två ringarna till vänster fyndade jag på marknaden. Otroligt snygga och endast 50:- för de två. De svarta fyndade jag på Gina häromdagen.

Ut i byn

Vaknade pigg och utvilad vid nio trots att jag somnade strax för tre. Ovanligt. Men det kanske är för att jag är så glad nu, lyckligare. Kan tänka på mig själv mer än vad jag har gjort förut. Livet.

Marknaden fortsätter idag fram till klockan fem så dit går vi idag. Skulle vilja ha gnuggisar, perfekt om man bara vill prova, så det ska jag kolla efter. Tveksamt, men kanske. Eventuellt ringar, för det såg jag några snygga igår. Det går aldrig att ha för mycket ringar.

Men nu är det dags att gå. Jag håller tummarna för att det inte regnar idag. Det förstör mycket.


Kalender

Nu är den uppsatt, min kalender. The Twilight saga - New Moon. Hela 18 månader, från juli 2010 till December 2011, det är nice.

Onödigt? Enligt vissa ja, men inte enligt mig. Jag älskar The Twilight saga och jag blev överlycklig när jag såg den. Dessutom hade fått en "liten" peng av kära morfar så varför inte. Den är grymt snygg. Synd att det inte fanns en sån där liten kalender man kan ha i väskan :)


Nu får det f*n vara nog

Jag vet inte om det är jag som råkar uppmärksamma det så mycket nu när jag läser mycket om det, men det här har verkligen gått för långt.

Mobbning har varit ett stort problem en lång tid och det blir bara värre. Lärarna och andra vuxna tittar bara på, vågar inte göra något. De säger själva att de inte visste, eller att de aldrig ser när en sådan situation uppstår. Men va f*n, är de blinda eller? Mobbning sker för det mesta under skoltid, lärarna jobbar där 5 dagar i veckan, 8 timmar om dagen och då borde de väl uppmärksamma något, eller har jag fel? Dessutom borde väl även andra vuxna märka något?

Och vad är det för fel på mobbarna? Är det så himla kul att mobba någon bara för att han/hon är annorlunda? Jösses alltså.

Och nu har det uppenbarligen gått så långt att de sätter eld på sina så kallade offer. De gnuggade innan denna kille i alkohol och satte sedan eld på honom. Lyckligtvis fanns det en pool i närheten där han hoppade i. Han överlevde nätt och jämt men fick svåra brännskador. Jag hoppas att ungarna som satte eld på den här killen fick ett rejält straff.

Videon finns HÄR för den som vill se.

Market walking

En sväng på marknaden med mamma och syster. Väldigt mycket folk och mycket trångt att komma fram trots vädret. Det är ovanligt för vår lilla håla!

På marknader finns det inte så mycket saker. Mysigt att gå omkring lite men inte mer. Det finns mest godsaker att köpa vilket vi gjorde. MEN, jag hittade en sak som gjorde mig överlycklig. En kalender, men inte vilken som helst, utan en med BARA Twilight. Så gissa om jag tog den direkt! Mycket fin :)

Syster och jag är hemma nu. Marknaden slutade vi nio så vi gick hem. Skönt att ha så nära, bara några minuter. Vi ser på film, jag bloggar och tänkte försöka läsa lite då jag inte har gjort det på hela dagen.


En dagens då får man bjuda på. Strumpbyxor och bandana H&M, kjol och linne Gina, kofta Bikbok, boots Monki, ringar och armband randome

Back from the city

Dagen gick snabbt. Maria och jag satt en lång stund inne på fiket. Snackade om skolan, killar och annat. Sånt där som tjejer brukar göra. Eller som jag och Maria brukar göra. Alltid trevligt att umgås med henne.

Det blev en sväng på stan efter det. Inne på DG är det ju rea då de ska stänga igen, sådär fyndade jag ett par shorts. Priset var nedsatt mycket. Det gillar vi.

Lite mer shopping blir det, men det hinns inte med nu. Vi ska nämligen sticka ner till marknaden som hålls här idag och imorgon. Det blir min första gång på fyra år. Herregud. Lång tid. Det blir kanon. Kul!


Fina Maria. Det blev Espresso House. Mysigt där


We could be the same

Det var ett tag sen, men det är inte förrän nu som jag verkligen har fastnat för låten. Turkiets bidrag i ESC 2010. Den är verkligen bra. En blandning mellan rock och turkiska influenser. Rock och orientaliskt kan man väl säga.


It's been fun and enjoying

Dagen har för det mesta varit bra. Det började dock ösregna när jag körde mot stan och regnade ett bra tag. Inte kul att köra då måste jag säga. Var och hämtade några skor jag glömt hos min förra. Men att inte ens komma ut och hälsa, så jävla respektlöst. Men inget att haka upp sig på. Jag lever livet.

Efter en sväng på stan körde bilen till en parkering. En parkering utanför några hus där en viss Jonas bodde. Jag är glad att jag börjat se och prata med honom igen. Med honom får man sig alltid ett skratt. Jag blir glad. Mannen hade till och med gått och köpt bullar, så snällt av honom. Såg en mycket konstig film, folk som bodde i tunnelbanan gick runt och mördade folk för skojs skull. B-film men trevlig stund ändå :)

Hade tänkt sätta mig och läsa nu. Mycket mycket läsning. Men få campusförlagda dagar. Skönt det.


Jag vet jag älskar mina byxor :) Allt är från H&M. Sköna och fina Converse på det

Remember me - it's mine

Den är min nu, Remember me. Den stod där väntandes på hyllan, på att jag skulle haffa den. Och det gjorde jag. 

Nu är den min föralltid och jag kan se den när jag vill och hur många gånger som helst. En av de bästa filmerna jag sett. Och tro inte nu att det bara är för att Robert Pattinson är med. Visst är han läcker som få, men handlingen var faktiskt bra. Fem av fem får den.

Nu kan jag se den om och om igen. Jag kan gråta till det bra men sorgliga slutet flera gånger. För visst var slutet hemskt. Men det är ju så bra filmer är. Den ska jag se så fort jag kan. Älskar den.


A day off

En hemsk dröm kom till mig i natt. Tur att det bara vara en dröm då. Otroligt skönt att vakna upp. Slutet på drömmen önskar jag att jag hade gjort på riktigt, för länge sen. Då hade det varit över för ett bra tag sen. Men man lär väl sig med tiden. Men detta är dock inget jag önskar dela med mig. Jag håller det för mig själv.

Idag liksom imorgon är en ledig dag för fröken. En ledig dag utan att behöva åka in till Norrköping då. Istället har jag inplanerat läsa, läsa, läsa och in till stan. Förhoppningsvis får jag med mig Remember me hem. Har totalt glömt bort att den släpptes på dvd den 18. Hallå, hur kan jag missa det? Det är Robert Pattinson liksom.

Ska klä på mig något och sedan försöka var lite läseffektiv innan jag åker in. Tror ni jag lyckas?


Bjuckar på en läcker bild ;)


I love 'em clothes

Jag älskar kläder. Ärligt. Älskar. Men det kanske inte är så förvånande då man är tjej. Och jag älskar dagar då man verkligen fått till det. Idag var en sån dag. Inget speciellt eller uppklätt, men det blev så bra. Kanon. Om vårt hus skulle börja brinna skulle jag antagligen se till att rädda alla mina kläder först, haha! Nejdå, men jag älskar dem.

Idag har det ytterligare varit en tröttsam dag. Men kanske inte så konstigt så här första veckan efter sommarlovet. Då gick man ju upp när man ville i stort sett varje dag och bara hade det skönt. Det saknar man. Men idag har vi fått lite mer information om vfudagarna som vi får lägga upp själva och även strukturerat upp våra studiebesök.

Nu ska fröken ta och dyka ner i boken. Många sidor, men håller tummarna för att hela boken är intressant. Sedan blir det SATC 2.


Lite slappare, men ack så snyggt. Byxor H&M (älskar dem, så sköna), top Gina, kofta och bandana H&M, Converse. Ursäkta, men jag tycker jag är himla snygg idag =)


Första - dagens

En tröttsam dag. Men jag är glad över schemat. 2-3 dagar i veckan är vi lediga, eller inget på schemat då. Skönt. Plugg behöver dock göras ändå, men man kan vakna när man vill och planera tiden själv. Det gillas. Sista skoldagen imorgon för denna vecka. På torsdag blir det en sväng till stan för att hänga med Jonas och på fredag fika med Maria. Tur då att det mest är saker som behöver läsas, då blir det gjort på bussen till och från stan.

Nu hade jag dock tänkt lägga mig i sängen och se Sex and the city 2. Äntligen.
Somnar förmodligen efter det då jag är så trött. Det är inte ofta.


Klädsel. Byxor och bandana H&M, blus Gina, boots Nilson

Klartecken - javisst

Ett ord. Trött. Trött efter första dagen. För tillfället vill jag sova. Det kommer ta ett tag innan jag kommer in i det, tidiga morgnar och långa dagar. Faktum är att jag aldrig komma vänja mig vid att gå upp tidigt. Ville bara ligga kvar i sängen och somna om denna morgon. Men då skolan kallade var det bara att kliva upp vid 5.15 och göra iordning frukost och fixa till sig.

Innan kursintrot idag var det många frågetecken som snurrade omkring i mitt huvudet. Vissa saker var iförstådda och jag fattade inte vad vi skulle göra. Men tack vare vår underbara kursansvariga fick vi klartecken om allt. Inga frågetecken här inte. Det jobbiga är läsningen, mycket mycket läsning. Men jag får planera bra, läsa en timme eller två beroende på textens svårighet, ta en paus och sen fortsätta. Det kanske är det som är problemet, att man är dålig på att organisera. Allra helst vill man ju vara klart med det direkt. Men hjärnan orkar inte med det. Efter ett tag ser man bara massa ord och får inte in ett skit i skallen. Så efter det ska jag läsa en stund. Duktiga personer gillar man =)


Vill tillbaka till Sicilien där man bara njöt av värmen och hade allldeles kul och underbart


Smultronstället

Denna eftermiddag har spenderats i Söderköping på glasstället. Ett ställe man borde besöka några gånger i sitt liv. Många fina och maffiga glassar att välja mellan.  

De flesta glassar där räcker dock för ett helt dagsbehov. De är ju så stora. Tog en mindre men inte ens den orkade jag.

En trevlig eftermiddag med mamma och syster. Somnade i bilen på vägen hem. I natt blev det inte mycket sömn med Kalle bredvid mig =)


Mammas, Alvas, min. Egentligen borde två personer dela på en sån. Halva blev ju kvar


Syster


Mamma


Casino var namnet på glassen. Snyggingen René Mathis från Casino Royal på kortet, haha


Kaninerna. Har dock inte aning om varför de står där


Movietime

Alltså, jag är för mätt. Just nu känner jag för att inte äta på flera dagar.
Ärligt talat så har jag lust att köra ett svettigt träningspass för att känna mig bättre. Det blev mycket.

Men trevligt sällskap blev det. Pappa och Lotta. Och mycket prat. Senare kom även bror min och Amanda och då blev det ännu mer prat. Pappas tjat om att han är floor manager under handbolls-vm :P

Men nu blir det film för mig. Hade en aning svårt att välja bland de jag har men det blev The last song. Får se om den får bu eller bä av mig.


Stadsfest/Rix FM

Som jag sa inatt, gårkvällen blev lyckad.
En himla tur med vädret hade vi, inget regn.

Vi hängde hos Maria en stund innan vi gick ner mot staden. Fullt med folk på stan vilket gjorde att det var en aning svårt att ta sig fram på vissa ställen. Satte oss ner och tog en fika och gick sedan bort till festivalen. Även där mycket folk men vi såg ändå ganska bra. Många bra artister att titta och lyssna på, men synd att Darin inte kom till Linköping..:)

Efter Rixfm gick vi bort till Five tastes och åt kebab och tittade på nollor som fick krypa längs ågatan, trevligt. Mina fötter gjorde rejält ont så det var skönt att sätta sig ner och även få sig något i magen.

Gick bort till Erik Grönwall och lyssnade på honom. Han är riktigt bra och fin att titta på. Himla roligt att jag har träffat honom in real life :)

Efter det mötte vi Jonas. Har inga ord, men han är för rolig. Han var nog den enda som köpte lotter för 200. Dock vann han faktiskt fem stycken små tigrar :P Det blir nog en del häng med honom, ännu en nyfunnen vän.

Lyckad kväll. Det är inte ofta det händer såna här stora saker i Linköping.


Fina Maria vid fiket


Mycket folk, dock fanns det gott om platser vid borden


Det fanns stånd från olika länder. England, Frankrike, Tyskland, Polen, Italien mm


Här vid det engelska ståndet. Dock är var det rätt så dyrt


Mmm, fudge


Svårt att ta sig fram. Hela nygatan från H&M och neråt och bort mot Åhlens. Tog en crepes med nutella vid det franska köket


Först ut på RixFM var Velvet och sedan kom även Linda Bengtzing och sjöng med i en låt


Timotejs låtar är faktiskt bra och svängiga


Apollo Drive. Har bara hört deras låt Papercut men de är bra


Love Generation, ny grupp


Broken Door. Älskar deras Angel


Gissa om det var mycket skrik när Eric Saade kom ut på scenen. Men han är snygg och sjunger bra


Martin Stenmarcks cover på Everybody's changing är grymt bra. Bättre än originalet


RixFM festival avslutades med Ola. Men vem är den där Natalie?


Erik Grönwall hade mycket energi där på scen

Happy night - my feet are killing me

Hemma efter en mycket härlig kväll med bästa Maria.
Det blev mycket fin musik och härliga människor. Mycket gående och stående, alltså inte så perfekt att ha klackar då. Mina fötter tar kål på mig, så ont i trampdynorna. Men det är ju som man säger, vill man vara fin får man lida pin. Men imorrn blir det antagligen Converse-dag hela dagen.

Träffade en pojke. Jonas. Jobbade med honom för cirka 2 år sedan. Han är en härlig vän. Men det sabbades ju på grund av en. Trevligt att möta honom. Rolig filur :)

Det blev en härlig första kväll som singel. Kul att det händer något speciellt i vår stad Linköping.
Det blir säkerligen fler utgångar nu med Maria. Henne har man alltid roligt med. Baci på dig! <3


We're gonna dance tonight

Buon giorno!

Gud, jag kan inte sluta prata italienska. Det är så kul att prata det med mina nyfunna vänner, speciellt när det är något roligt och jag verkligen fattar. Här ska det råpluggas, tur då att man har hittade en sida som har cirka 100 olika roliga övningar man kan göra. Känner inte att jag kommer ha tid till att åka till en annan skolan på kvällarna, så online är ju perfekt. Måste ju lära mig till nästa år så jag kan småprata med mina underbara :)

Äter just nu frulle alternativt går runt i underkläder och funderar vad jag ska ha på mig idag. Idag är det ju Rixfm festival samt Linköpings stadsfest och då vill man inte vara sunkig. Jag hade planerat en outfit men jag vet inte om det blir för kallt för det. Det sägs att det ska bli 18 grader och just nu skiner solen. Men jag har några timmar på att luska ut något, ska vara hemma hos Maria vid fyra.

Kan passa på att bädda, plocka iordning och fixa håret så länge. Lite Våra bästa år och ANTM samtidigt.


Love killer

Jag har alltid gillat Darin, ända sedan han var med i Idol.
Han sjunger så otroligt bra, han har en underbar röst och han är ju så snygg. En drömprins för många :)
Har fastnat mycket för hans nya låt, den spelas ett antal gånger hemma hos mig. En underbar låt.


Wrap it around your neck

Man märker att hösten är på ingång. Det känns som det bara blir kallare. De flesta har återgått till skolan eller jobbet. Men det är endast de negativa sakerna. Det positiva är höstkläderna och det känns som det finns så mycket mer i år. Man vill ju ha allt.

På stan med Maria hittade jag en del, bland annat dessa två fina. En tubhalsduk och döskallesjal båda från Gina tricot.

Tubhalsdukar finns det gott om i de flesta affärer så det är bara att välja och vraka. Det finns definitivt en för varje smak. Jag fastnade dock för denna med leopardmönster, den blir fin till min militärgröna jacka eller skinnjackan.

En döskallesjal har jag varit ute efter en lång tid. Alexander McQueen skapade en fantastiskt fin men det var himla svårt att få tag i en liknande. Så när jag såg den hänga där tog jag den direkt. Även den snygg till skinnjackan eller bara som den är utan jacka.


Love them!

Yesterday

Så dumt av mig att glömma bort en dagens. Men jag har självfallet bilder, men minnet svek när jag skulle lägga upp. Så det kör vi idag istället.

Nu ska jag bara äta färdigt min frukost, sedan har jag lite ärenden att fixa. Måste skicka iväg och byta en jättefin klänning beställd från H&M, en aning kort för långa mig. Och senare eventuellt sticka iväg till stan då gylfen i mina fina nya jeans från Sicilien gick sönder igår, tråkigt.


Jeans från Sicilien, skärp från KappAhl, top och bandana från H&M, boots från Nilson, armband från Lindex, Sicilien samt present från underbara Virginia

En dag på stan

Kom hem för en stund sen och satte mig ner direkt och vilade mina fötter. En dag på stan med ett par nya klackade boots ger onda fötter. Jisses. Men oj så snygga de är, värt!

Det blev då en långdag på stan med bästa Maria. Några timmar på fiket, henne kan man snacka länge med. Planering av fredag då det är Linköpings stadsfest samt RixFm festival. Kul kväll. Håll tummarna för fint väder då. Ett plus på det blev lite shopping, fy vad fina grejer det har kommit in.

Regnet och åskan kom lite senare, men tur då att vi satt inne. Rätt så mysigt då faktiskt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och eventuellt läsa om demokrati i skolan. Tråkigt men välbehövligt.


Finaste Maria. Älskar dig vännen. Baci!


Lunchen/fikan blev på Espresso house, himla trevligt ställe, med studentrabatt dessutom :)

To the city

Jag älskar men samtidigt hatar mina drömmar nu för tiden. Nästan varje natt drömmer jag om Sicilien och alla vännerna där nere. I drömmen är det ju kul, att jag ser alla igen. Men när man vaknar och inser att det inte var verkligt dalar humöret en aning. Att vi ska bo i olika länder. Så jobbigt.

Men men. Idag ska jag ta en sväng in till staden. Ska bland annat inhandla några kursböcker till skolan. Sedan ska jag träffa fina Maria för en fika. Det blir många träffar med henne nu, vilket jag älskar :)

Vädret är inte det bästa, bara regn. Men det är bra väder för fika och shopping.


Summer of 2010

Jag kan inte säga det bättre än Hanna för att hon verkligen rätt ord, men det här har varit en förändrande sommar. Eller rättare sagt så var det Sicilien som gjorde att det gick upp ett ljus för mig.

Denna sommar har det skett förändringar, må jag säga. Jag har gått från att vara tillsammans med någon till att bli singel. Det har gått upp ett ljus för mig, en uppenbarelse. En uppenbarelse om vad jag vill göra. Jag har haft de två bästa veckorna i mitt liv där jag kunde göra vad jag vill och det var under dessa två veckor allt kom till mig. Och det känns så skönt. Så skönt att veta att det här vill jag verkligen göra. Det är min dröm.

Och jag har mycket att tacka min älskade mamma för. För hade det inte varit för henne hade jag aldrig haft dessa två underbara veckor med tio-tjugo underbara människor och jag hade aldrig fått denna så kallade uppenbarelse. Det var hennes idé att åka till italien, sicilien. Det var hon som hittade Citta del mare, hotellanläggningen.

Det har varit en underbar sommar, som dock gick alldeles för fort. Och jag tänker på alla varje minut och längtar oerhört mycket efter dem. Kan inte vänta tills nästa år. Det är på Sicilien, Citta del mare jag vill vara.




We all love Citta del mare


Back to 1

Då var man tillbaka till ensamlivet. Ett kanske lite dåligt ordval då det faktiskt inte är ensamt och tråkigt, tvärtom. Men efter ett antal år kan man kallas sig singel. En aning konstigt känns det, men inte jobbigt. Skönt det. Bara konstigt, men jag är inte ledsen.

För att vara ärlig känns det smått befriande. Jag kan bestämma allt själv, göra exakt vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan. Jag vill inte låta elak på något sätt, men så känns det. Fri. Obunden.

Det var jag som inte ville längre. Jag ville vara själv ett tag. Och det behövs faktiskt ibland. Jag kan dock inte säga att Sicilienresan inte påverkade, för det gjorde den. Inte helt, men lite.

Nu går jag vidare och vill bara vara med mig själv ett tag. Gå färdigt mina resterande 1 ½ år på universitetet, lära mig italienska och sedan ska jag fan i mig åka ner till italienarna. Det är min dröm, det är det jag vill göra.


Sommarland i Skara

Kära vänner, dålig update här, det vet jag. Men för att vara ärlig händer det inte så mycket. Skolan börjar snart igen, så då märker man av en lite mindre glad stämning. Så blir det i slutet av sommarlovet. Snart kommer hösten och kylan, usch. Men det finns i alla fall en positiv sak och det är att jag inte börjar nästa vecka utan veckan efter. Någonting bra med det hela åtminstone.

Nog om det. Jag har spenderat två nätter i husvagn, kom hem idag. Gårdagen tillbringades på Skara sommarland. Inte det finaste vädret då det regnade i stort sett hela tiden, med undantag för ett par minuters uppehåll. Men men, det är inget att göra åt. Det var roligt ändå. Det blev lite åk på vissa karuseller, vattenshow och vattenlandet.

Men nu är vi hemma igen.
Sitter för fullt med letande av kursböcker för tillfället. Det är bland det jobbigaste, att hitta böckerna för att i god tid hinna läsa ut dem innan litteraturseminarier. Stressigt. Så det är bara att återgå till det


Mammas sambo åkte gokart. Jag valde att avstå då jag har inte så fina minnen från minimotorcross


Så vi passade på att fika så länge


I väntan på vattenshowen. Det regnade från och till hela tiden


Himla duktiga akrobater. Höjdskräck till max skulle jag få däruppe


Ett stort gäng desperata fiskar matades


Och denna karusell, Tranan, åktes några gånger. Läskigare än vad man trodde. Har ni märkt vad "mycket" folk det är?


I met you and we are friends for life

Som jag har sagt tidigare träffade jag massor med människor nere på Citta del mare, Sicilien. Människor som jag alltid kommer att ha kontakt med och som är vänner för livet.

Både människor som jobbar där och turister, som jag.
Det jobbigaste, eller det jobbiga, är att vi bor i olika länder. Saknar dem varje dag.

Två av dessa människor är underbara Karina och Alisia, från Ryssland.
Dessa två änglar hade jag så kul med och jag kom de verkligen nära, trots endast några få dagar med dem.

Jag hoppas att vi träffas igen nästa år på Citta och självklart även innan.

Te amo


Underbara Alisia. Och Giorgio på ett hörn :)


Fina Karina. Och Giorgio såklart :)

Rainbows in the sky

När vi var hemma hos mormor och morfar idag, möttes vi av denna syn när vi tittade ut genom fönstret.
Det hade nyss regnat en skvätt och där på himlen hade det bildats två regnbågar. Och en hel regnbåge är det inte ofta man ser.


Tyvärr kunde jag inte ta kort på hela. Men den var riktigt fin

A little thing on s

Dagen efter vi anlände från varma och härliga Sicilien till tråkiga Sverige, åkte vi in till vår kullerstentäckta stad Linköping. Jag behövde body butter för att behålla min bruna färg. Även ett par nya yes/no-örhängen behövde inhandlas då ett vad med mr Luca Cardillo behandlande mr Marcello slutade med att han fick mitt yes-örhänge. Men no hard feelings för det. En kul grej bara och nu är vi bästa kompisar, typ :)

Det blev även ett par nya solisar från Gina för endast 30:-, då mina gamla var trasiga. Men de nya var lika fina. De gillar jag. Efter det blev det en fika vid Gyllens café för att sedan åka hemåt och ordna med bilderna från vackra Sicilien.

Ett par dagar senare var jag inne i stan igen, denna gång för att ta en fika med bästa Maria. Det var längesen vi sågs, så det blev mycket catching up, men tyvärr gick tiden alldeles för fort. Det blev även lite småshopping denna gång. Bland annat hårbandet som syns på mitt huvud på headern.


Fika med mamma och Mats på café Gyllens uteservering


Vissa kakor är maffiga. Nästan för mycket. Dock var det inte jag som tog den stora chokladbiskvien :)


Den här fina oversizedtröjan från H&M fick jag med mig hem efter en dag på stan med Maria. Perfekt till ett par tajta jeans eller en tajt kort kjol


Bootsen hittades på Nilson och är jättesköna att gå i. Passar både nu och i höst 

Sicily shopping

Italien sägs ju vara rätt så dyrt. Ungefär samma priser som i Sverige.
Jag hade inte direkt räknat med att få hem så mycket, men det blev en del grejer i alla fall vilket resulterade i en svårstängd väska.

Och vad gäller priserna var det inte så farligt. Hittar man rätt ställen så behöver man inte betala särskilt mycket. När vi var inne i byn Terrasini var det speciellt två ställen vi gillade mycket där det fanns bland annat kläder, skor, väskor och smycken. Jag kom hem med riktiga fina fynd!


Dessa tre underbara par hittade i samma butik. De Converseliknande skorna gick på endast 120:-, svarta sandalerna gick på 120:- och kilklacksskorna gick på 150:-. Alla är jätteskönt att gå i, utan något skoskav och de är superfina. Vad sägs om det?!


Den här shortsdressen är jätteskön att ha på. Kostade bara 90:-


Shortsdressen ovan och de här blusarna fann jag på samma ställe. Den mönstrade blusen kostade runt 120:- och den blå runt 150:-


Jeans var svårt att hitta i passande storlek då storlekarna var mycket mindre än hemma. Men de här hittade jag i samma butik som blusarna och de gick på 170:-. Jättesköna att på och de sitter överallt


Varje fredagskväll hade de massa försäljningsstånd längs hela gatan. Massor med fina saker. Där hittade jag det fina turkosa halsbandet för en hundring. Piercingen och ringen hittade jag i en fin liten butik inne i byn. De gick på 150:- respektive 80:-. Piercingen hade jag dock problem att få upp så nästa gång vi åkte in till byn fick jag lämna in den och byta kula. Men nu sitter den


Animationteam hade självklart tillhörande t-shirtar/topar och shorts i olika färger. Därför köpte jag det här fina setet som jag sedan gick omkring i på dagarna när vi badade. Det var rätt så kul att folk då trodde att jag jobbade där :)


Vad är Citta del mare och Animationteam utan tillhörande musik. Låtarna på den här cdn plus en mängd andra dansade vi till varje kväll med speciella danssteg till varje låt. Underbart och jag saknar det. Jag kommer lyssna sönder skivan


Fotopärmen köpte jag dock inte på Sicilien utan här hemma i Sverige i bokhandeln. Har smyckat den själv med den fina orange blomman. Här ska jag sätta de mest betydelsefulla och fina bilderna från Sicilien. Albumet kommer att fyllas på för varje gång jag åker ner dit


Citta del mare, del 5

Sista dagen var jobbig, speciellt kvällen. Då visste man att nu är sista gången för i år som jag badar här, och sista gången för i år som jag dansar här.

Människorna jag träffade där nere är helt underbara. Det är vänner för livet, bästa vänner. Vi saknar varandra. Men det är bara vi själva som förstår hur jobbigt det var och är att skiljas åt. Visst kommer vi att träffas mer, nästa sommar på Citta men det känns så långt dit. Tiden kommer att gå otroligt sakta.

Jag älskar er alla. Stor puss på er 


Sista kvällen på Citta del mare. Då var man en aning ledsen


Showen för denna kväll var en partävling. Man skulle gissa titeln på en låt de spelade, bäst av 3 och i finalen bäst av 5. Jag och mamma vann allt, det kändes så jävla bra. Sedan fick alla svenskar komma upp och då spelades Sommartider. Nice!


De flesta av animation team. Ni är bäst. Jag saknar er så allihop. På denna bild, vänster uppifrån: Luca, Jessica, Fabiola, Virginia, jag, Adriana, Claudio. Sittandes: Fatima, Sarah, Vincenzo, Giorgio, Angela, Federica


Charmigaste killen Marcello, och finast dansare. Tjejer svimmar i din närhet :) Saknar dig


Jag och Fatima. Så gullig mot allt, puss på kinden hela tiden. Vi förstod varandra trots att hon inte kunde engelska och jag kunde futtigt med italienska. Saknar dig


Jag och Christophe. Så härlig och rolig kille som man kan ha urkul med. Saknar dig med


Så jobbigt och sorgligt att åka hem. Här vill vi verkligen inte åka hem. Jag grät på planet. Jag ville inte lämna alla. Det är fortfarande sorligt och jobbigt


Detta underbara vita pärlarmband fick jag av fina Virginia sista kvällen. När hon tog av sig det och gav det till mig blev jag helt rörd. Henne saknar jag så mycket. Trots ynka två veckor så är hon är fin och väldigt nära vän

Citta del mare, del 4

Varje dag hade animation team olika aktiviteter, både för barn och vuxna. Vid den olympiska poolen spenderade jag den mesta av tiden, där var de flesta av dem. Där var det vattengympa varje dag samt olika lekar. Rätt så ofta var det även vattenvolley och vattenpolo. Aktiviteterna avslutades alltid med dans till Havanna Coke och Waka waka.

Det var dagar det. Det var härligt


Vattengympan hölls alltid av mr Marcello, och ibland av Beatrice och Gaetano


Gratis pizza andra veckan. Jag skippade dock pizzan den här gången, det blev pommes och en fin köttbit


Alva och jag


Underbara tjejer. Adriana, Virginia och Inna. Alla tre ingick i animation team och är helt fantastiska


Underbara Virginia. Hon blev en så nära vän trots att jag precis träffade henne. Men det är bara hon och jag som förstår. Saknar dig vännen


Kvällens underhållning var hysteriskt roligt. Här skulle tjejerna föreställa pianon som killarna spelade på. Lite senare var de gitarrer och sedan dragspel. Det var hysteriskt roligt att se på när tjejerna pressades upp och ner som ett dragspel

Citta del mare, del 3


Slapp vid de kallaste poolerna.




Fina blommor hade de gott om. Var tvungen att ta kort på dem


Ytterligare ett ställe att ta fina kort på


Lilla Alva var det faktiskt den vi fick vänta på när vi skulle fixa till oss. Hör och häpna


Mormor och jag. Väntar på kvällens show, där faktiskt jag var med och dansade :)


Solnedgången var häftig. Fota, självklart  :)


Flickorna Nordqvist väntar spänt på kvällen show


The Horror show på amfiteatern. Michael Jacksons thriller, en blanding mellan skräck och humor


Nästa kväll fick jag och fem tjejer till vara med i kvällens underhållning. Vi hade "varsin man" som skulle gå fram till oss som ett djur. Här ser vi en katt. Så roligt


Marcello och Totti in action. Varje man skulle ha en liten bodybuildingtävling mot Marcello, som för övrigt har på sig en muskeldräkt


Showen dagen efter handlade om olika länder. Här ser vi the boys utklädda som indiska ormtjusare. Ni är för roliga

Citta del mare, del 2

Varje vecka fick varsin pizza margherita gratis. Väldigt trevligt. Dock är det ju endast tomatsås och ost på den, så vi la till lite extra för att få prosciutto och mozarella på. Den pizzan slog alla pizzor jag nånsin ätit. Den satt fint i magen och man kände sig inte så dålig som man brukar göra.

En rolig händelse, eller flera händelser, på resan var när morfar snacka svenska med italienarna. Flera gånger, varför?? :) Ett exempel är när vi var inne i byn terrazini och skulle leta oss fram i staden. Vi hade en karta med oss, så morfar gick fram till chauffören och frågade honom på SVENSKA "vart är vi på den här kartan?"




Godaste pizzan.


Utsikten var underbar vartän man gick i området. Utsikt över havet överallt


Kort ville man ta överallt. Med moi i fotot :)


I väntan på kvällens show. Man ville ju få en bra plats längst fram så att de kom fram och bjöd upp just mig, så då gällde det att komma ganska så tidigt


The boys.
Show för kvällen var olika uppträdanden med inslag av humor. På bilden ser vi uppträdandet av Y.M.C.A


Titanic. Hon hade många beundrare, Rose


Men till slut kom isberget


The boys till Whitney Houstons I will always love you. Ni är bäst

We no speak americano

Två låtar som spelades för fullt på Sicilen, Citta del mare. Dessa låtar jublades det högt för på discot sent in på nätterna. Jag älskar dem och kan fortfarande känna känslan när vi slog klackarna i taket. Ni är bäst.




Letade som en galning efter en klänning förut, en speciell klänning men hittade den inte. Tog ut kläderna ur garderoberna och slängde ut alla kläder ur påsar jag hade. Detta visade sig vara helt i onödan då jag hittade den hängandes i förrådet sen. Men kläderna behöver ändå rensas sen, but still.

Ska strax ta mig in till staden för att träffa min fina Maria. Jag behöver henne nu. Behöver henne att prata med. Hon är ett så fint stöd.

Det är fortfarande jobbigt. Har åkt ifrån alla nere på Sicilien och nu bor vi alla på olika ställen. Vissa är kvar där, andra har åkt hem till Milano eller Venedig. Eller Ryssland, som Karina och Alisia. Ni tjejer är bäst och vi hade så roligt ihop. "Go away! Everybody......dance now"

Dags att sticka snart

Citta del mare

Ok, dags att sätta igång.
Dags att berätta om allt. Om de två bästa veckorna i mitt liv.
Om alla vänner jag skaffat, som är bäst.
Men det får bli uppdelat i två-tre inlägg, många bilder ni vet.

På åkdagen fick vi stiga upp fyra på morgonen. Men det var det värt då man fick en hel dag där nere. Resan gick toppen, jag var så exalterad över att få komma till Sicilien. Självklart var det dövarmt när vi steg av planet, men det togs bara emot med glädje.

Dagarna har spenderats med bad och sol, varje dag. Inget slit, bara ta det lugnt. Vi hade fyra pooler att välja mellan, vilken lyx! Vid den olympiska poolen hade Animation team aktiviteter varje dag, såsom vattengympa, vattenvolley och vattenpolo. Även dans till bland annat Shakiras Waka waka.

Kvällarna spenderas på restauranger med buffé (pasta varje dag) och sedan spenderas resten av kvällen och natten (för min del) på Amfiteatern och La piazza där de hade olika shower varje dag samt dans. Detta höll då Animation team i, och de är verkligen bäst. Jag älskar dem allihop och de är vänner för livet.

Citta del mare kommer att besökas varje år, det kan jag svära på. Inget slår Citta del mare på Sicilien. Jag älskar det och älskar folket. Te amo


I väntan på boarding runt klockan sju på morgonen


Alltid lika häftigt att se ut bland molnen


Ankommer till vackra Palermo. Så fint


Inte visste jag att de hade Burger King här nere!? :)


Första doppet. Otroligt varmt och skönt i vattnet.


Kaktusar och kaktusträd hade de gott om


Faktiskt så spenderas endast en dag på stranden. Men poolerna var mycket bättre


Jump for Sicily


Vattenrutschbanorna var så roliga och brantare än jag trodde. Men att gå tillbaka därifrån var inte kul, uppförsbackar som gjorde en dötrött


Show eller lekar varje kväll. Denna kväll parlek. Här skulle de få en pingisboll från ena byxbenet till det andra


En översikt över anläggningen. Stort och mycket att finna och göra

Home, ugly home

Jag är hemma.
Och det känns inte roligt, ska jag vara ärlig att säga.

Hemkommen igår kväll, mycket ledsen.
Jag grät när vi skulle åka. Jag trodde aldrig att jag skulle få så himla roligt. Jag har träffat folk som är vänner för livet. Och det känns förjävligt att vi kommer att träffas så sällan. Jag saknar alla så mycket och jag älskar dem alla. De är bäst. De är roliga, de är snälla. De finns i mitt hjärta.

Igår var ingen bra dag, idag en aning bättre men inte helt bra.
Jag tänker på alla hela tiden. Lyckligtvis finns facebook så vi kan prata där. Det är dock ändå inte samma sak. Jag vill se alla, krama dem. Dansa med dem, ha kul med dem. Dygnet runt.

This is shit.
Det har varit två underbara veckor. Bästa veckorna i mitt liv.
Så tyvärr har det inte blivit någon uppdatering förrän nu. Men jag lovar, jag kommer att berätta om allt. Bara inte nu.

Citta del mare. Te amo!


I detta ögonblick befinner vi oss på arlan...


I detta ögonblick befinner vi oss på arlanda. Vi ska strax boarda planet. Saknar er alla där hemma. Kram

Goodbye for now Sweden

Imorgon bitti lämnar vi Sverige för att tillbringa två veckor på Sicilien.
Massa sol och bad, ack så skönt.

Om cirka tjugo minuter börjar vi vår resa upp till Stockholm för en natt på hotell.
Allt är packat och väskan är tung. Saker har fått tas ur för att det inte ska väga för mycket.
Max 15 kg, men i värsta fall får man bara betala för extravikten. Min väger nästan 12, handbagaget 3. Detta info fick vi tack vare en liten apparat mamma skaffat. Väldigt smart.

Tar inte med mig datorn, men om det finns där nere kanske jag någon gång slänger in ett litet inlägg.
Goodbye for now, vi ses och hörs om två veckor!
Italien, here we come!


Väldigt tungt bagage, men kläder måste ju packas för två veckor


11,44 kg. Tungt

These boots are made for walking

Trots att jag inte direkt ser fram emot hösten och kylan, kan jag inte direkt låta bli att längta efter höstmodet och alla dess skor.

Alla boots man kan använda till allt, som vardag som fest.
Men man kan ju använda dem även nu på sommaren, snyggt till en klänning.

Från Din sko och Nilson, jag vill ha dem alla och jag SKA införskaffa minst ett par av dem.


Liseberg - a bomb

Så människor.
Jag har varit i kära Göteborg i tre dagar, hemkommen igår. Så jag vet, dålig update. Men så är det.

Vi befann oss i bilen mot Göteborg torsdag morgon. Mycket skönt väder vid den tiden, dock kom regnet senare ju närmare Göteborg vi var. Inte trevligt må jag säga. Tyvärr slutade ju inte regnet när vi for till Liseberg och mer blev det sen, så det var bara att köpa en fin regnponcho, annars skulle vi blivit genomblöta. Jag och syster gick i alla fall och åka Balder, vilket inte var en höjdare direkt så efter det åkte vi sagoslottet och sedan spegelhuset. Medan det fortsatte regna passade vi på att prova på 3D-bion. Mycket kul! Regnet slutade dock sen vilket var så skönt. Så då blev det många åk på karusellerna och även spökhotellet, första gången för Alva. Skitläskigt tyckte vi alla och vi skrek för fulla halsar, men fan vad roligt ändå.

Dagen efter var det varmt och soligt. Perfekt för en dag på Liseberg. Alvaflickan åkte Kanonen för första gången. Till en början ville hon inte åka och var så nervös när vi stod i kön att hennes hjärta slog i 500 i timmen. Men gissa vem som ville åka igen direkt efter? Hehe. Det blev fullt åk hela dagen lång och även en gosig vinst vid basketen samt 2 kg choklad!

Roliga dagar i Göteborg, synd att tiden bara ska gå så fort. Liseberg är ju för härligt. Love it.


3D-bion. Så roligt att se med dessa glasögon


Flickorna i familjen


Båda dagarna kom det roliga figurer i olika utklädnader


Juke Box. En klassisk favorit


Virvelvinden. Men det borde faktiskt snurra mer




Uppsvinget. Första gången Alva åkte


Den här karusellen måste vara den läskigaste. Man har endast en grej över höfterna och den glappar lite när man kommer upp och ner. Scary


Utanför spegelhuset. Även den en klassiker


Kanonen, roligaste karusellen. Synd bara att den är över så snabbt


Mamma och Mats. Vi åt middag på Spökbaren och åt då slaktarens biff. Mumma


Syster och jag. Vi har nyss vunnit detta gosiga lejon. Det enda som krävdes var att man skulle sätta basketbollen i korgen. Vem gjorde det då? =)


Jag och syster med lejonet, som vi döpte till Edward, samt vår 2 kg choklad. Yummie!


A romantic dream

För ett tag sen hittade jag en jättefin blus på Bubbleroom. Fick information om att den fanns på Vila men det blev aldrig att jag gick dit.

Så för en vecka sen ungefär hittade jag exakt samma blus på Nelly och dessutom på rea. Så den klickade jag hem direkt. Superfin, billig och dessutom fri frakt sen sist jag beställde. Dessutom kom den dagen efter jag beställde. Det är perfekt. Rean pågår ännu och det finns massa fin plagg att klicka hem. 

Den kommer sitta perfekt till jeansshorts. Kanske en kväll i Italien. Jag älskar den och den kommer att användas flitigt.


Camping

Denna helg har jag befunnit mig på Hargebadens bad & camping tillsammans med syster och mamma. Ingen update därefter. Men det blir lätt så nu på sommaren, annat kommer i vägen. Så jag ger en kort update nu.

Hargebaden då. Vi bodde i husvagn, som vi lånat av en bekant. Väldigt mysigt och trevlig, dock blir det väldigt kvavt och varmt inne i husvagnen och förtältet. Speciellt på morgonen. Man tvingas gå upp på grund av värmen trots att man är jättetrött. Men det får man stå ut med, nu när vi har längtat så dant efter sommaren.

Campingen befinner sig vid Vättern, så där tog vi ett dopp på fredagskvällen. Så skönt att svalka sig och jag äntligen kunde doppa hela mig. Dock fanns det en pool med tillhörande rutschkana bredvid så där spenderade vi lördagen och söndagen. Det blev en hel del åk i den rutschkanan. Förlåt, det låter kanske barnsligt men det är kul. För stora som små. Kvällarna spenderades endast genom att sitta ute och äta god mat. Mysigt.

Just nu befinner jag mig hos min pojkvän. För er som inte vet ska jag ju till Italien nästa vecka, och innan dess torsdag till lördag till Göteborg med familjen. Så jag vill spendera mycket tid med honom innan jag är borta i mer än två veckor. Kvällen innebär bara mys med honom och senare en bra film.


På restaurangen vid vattnet hade de urgod pizza med prosciutto. Mumma
Min tubtop kommer från H&M


Poolen. Ytterst skönt att svalka sig där i hettan


Skruttungen och världens bästa lillasyster Alva


A dip in the lake

Ytterligare en dag i Berg med lillsyrran, mormor och morfar.
Det var en aning mulet och blåsigt tidigt på dagen med det la sig så småningom. Det var ju varmt ändå.

Vi började med att sätta oss vid kanalen där det fanns två tyska kiosker. Den ena sålde korv och hamburgare, den andra sålde crepes och våfflor. Så vi tog varsin korv och sedan crepes till efterätt. Crepes med nutella, finns inget godare =)

Cyklade sedan ner till badet och la oss där. Skapligt kallt i vattnet men det var skönt att svalka sig i hettan.

Kom hem för en liten stund sen.
Ska ta det lugnt ikväll och se fotboll. Tror det är ikväll?


De här små ungarna satt alldeles själva vid strandkanten. Sedan sprang de omkring och letade efter mamma. Sött.

Buongiorno Italia

Det är bokat. Äntligen. Den 20 juli sitter vi där uppe i luften. 
Jag har inte varit på en riktig bad- och solsemester på fem år. Fatta, fem år! Det är ju evigheter. Men nu äntligen, denna sommar blir det två veckor på Sicilien, Italien.
Gissa om jag är glad och exalterad.
För det första: Italien. Hur fint är det inte där? För det andra: Två veckor. Jag har alltid varit utomlands en vecka. En vecka går alldeles för fort, så det ska bli kul med två veckor.

Hotellet verkar superfint. Frukost, mat och dricka ingår i priset, samt gratis snacks och glass till barnen. Sweet.

Så passet är fixat, sen ett par år tillbaka.
Det som återstår är att växla pengar. Frågan är bara, hur mycket? Det är inte så billigt där nere, möjligtvis i samma prisklass som här hemma. Det som jag vet att jag vill köpa är ringar. De har ringar som inte finns i Sverige, så man måste ju passa på. Sedan kanske lite snacks och godis, eventuellt kläder om man hittar.

Så snart. Den 19 åker vi upp till Stockholm för att stanna en natt på hotell, för vem orkar sätta sig i en bil vid klockan tre på morgonen för att komma med ett plan strax innan åtta?

Åh, jag längtar!




Nice balkong. Jag hoppas verkligen att vi får en sådan. Så skönt


Jättefina poolen med underbar utsikt. Här kommer vi plaska omkring mycket


Jag undrar hur många gånger vi kommer att åka denna. Många i alla fall. Den ser sjukt rolig ut

Alla bilderna är lånade från Citta del mare

Bathing at the channel

Denna dag har spenderats på vårdcentralen och i Berg.

Vårdcentralen: Tid för att ta bort bandage och stygn från tån. Tåg såg inte så fräsch ut men hon sa att det såg fint ut och som det ska, så det är ju bra. Sen kom vi dock till då hon skulle ta bort stygnen, ett på varje sida. Så hon började, och när hon skulle klippa i tråden gjorde det så himla ont. Så hon väntade lite. Sedan tog hon tag igen och drog ut tråden snabbt. Det var det värsta jag varit med om. Jag skrek så ont det gjorde och jag svimmade nästan. Olidlig smärta. Fick lägga mig ner en stund och ha på lite bedövningssalva så att smärtan skulle lägga sig. Att ta bort stygnet på andra sidan gjorde inte alls lika ont, det stack till lite, inget mer. Nu får jag dock ha tubgas på tån i tre dagar och inte bada i pool eller sjö. Typiskt. Men men, det är över nu. Och jag kan duscha som vanligt i alla fall.

Resten av dagen spenderades i Berg tillsammans med syster och mormor. Först blev det lunch på Kanalkrogen och sedan blev det sol och bad nere vid vattnet. Skönt. Samma planer imorgon. Älskar sommaren.


Så skönt att slippa bandaget. Ska lufta tån mycket och ha på denna för att undvika smuts


Det är mysigt att sitta på uteserveringen i solen och se alla båtar som åker förbi


Alva och mormor


Me och syster


A day on the beach

Denna dag spenderades i Borensberg tillsammans med Alva, mormor och morfar.
Det var ju dövarmt ute så det var en självklarhet att åka och bada.
Jag kom på ett sätt för mig att bada eftersom min bandagerade fot måste undvika vatten. Smart av mig. För jag skulle ärligt talat inte stå ut i värmen utan att få svalkande vatten på mig.

Det blev medtagen hamburgare, cola, glass och bara allmänt skönt.
Kanske det kan bli att åka dit på onsdag för att fira att bandaget åkt bort =)


Skapligt mycket folk denna dag. Men vad förväntar man sig när det är 30 grader varmt.


Bästa syster. Älskar dig skitunge


Play with the doll

Vissa katter tycker om att leka med typiska kattleksaker, såsom låtsasmöss, små bollar med mera.
Min katt däremot. Han är helt omvänd. Han har fastnat för en dockas ben. Det är just den dockan, ingen annan. Och det är alltid på samma ställe han ligger. I alvas säck under hennes säng ligger de båda två, dockan och Kalle. Och han älskar det. Vissa katter har verkligen konstiga beteenden.




Summerblouse

Väskan jag beställde var inte vad jag hade förväntat mig, i alla fall inte vad gäller storleken. Den såg liten ut på bilden, som en vanlig fin liten väska man har hängande på axeln. Men den var banne mig mer än dubbelt så stor. Den ville jag inte ha, den fick skickas tillbaka idag.

Tubtopen däremot var jättefin och skön. Perfekt till ett par jeansshorts nu på sommaren.
Det som är bra nu på Nelly är att man kan beställa nu och betala i september.
Dessutom pågår ju rean för fullt nu. Otroligt dumt att missa alla fina priser, 50-75% rabatt. Me like. Så gå in HÄR!


Here's the summer, here's the sun

Sen uppis idag, jag vet.
Har varit på språng hela dagen. Eller ja, rättare sagt varit ute i solen hela dagen.

Steg upp imorse, åt frukost med syster. Sedan begav vi oss till affären för att köpa glass till senare och efter det la vi oss i trädgården och bara njöt av värmen. Har legat och sträckläst När jag hör din röst, den andra boken ur Twilight-serien, i flera timmar. Så bra och man blir så medlidande när man läser andra boken. Grymt bra.

Vi håller på att grilla för tillfället, ska bli riktigt gott för jag är skapligt hungrig nu.
Senare blir det bara familjemys vid tvn.


Får det lov att vara en död mus?

Såg/läste en vidrig artikel på Aftonbladet förut. Vilket ingen kan ha undgått nu.
En kvinna hittade en död mus bland lösgodiset i en Willys-butik. Äckligt.
En liten stund senare såg jag ytterligare en artikel om en mus, denna gång hittades den i en salladsmix, i en Willys-butik.

Det ironiska är att båda hittades i en Willysbutik. Inte exakt samma butik, men samma butikskedja. Vilket sammanträffande liksom. Är butiksarbetarna blinda när de packar upp varorna? Hur kan de undgå att se en mus? Och som sagt, de borde verkligen kolla leverantörerna. Eller rättare sagt skita i att få mat från andra länder. Ta svensk närodlad mat. Den är färsk och ren och man vet att den aldrig har något skit i sig.

Kunderna fick pengarna tillbaka. Men vad hjälper det? De vill säkert aldrig mer handla där mer. Vidrigt.
Artiklarna kan ni hitta HÄR och HÄR.


Bilderna är lånade från Aftonbladet


Over the expectation Eclipse

Jisses, jag satt som på nålar under filmen igår när fightscenerna visades. Det var så spännande och jag bävade för att ingen skulle dö. Otroligt spännande. Eclipse fick toppbetyg av mig, den var otroligt bra.

Mer humor i den här än de två första och mycket fajt och kärlek. Dock ska jag inte säga att de andra två är sämre. Men den här var superbra, två timmar gick alldeles för fort. Nu väntar jag bara på att den ska komma ut på dvd om några månader så att jag kan se om den igen. För det kan jag. Flera gånger. Hundra gånger. Och sen Breaking Dawn, i två delar. Det kommer att vara tråkigt och sorligt sedan när det är slut. När det inte finns mer delar att se. Men just nu väntar och längtar jag.

Men nu ska jag njuta av mitt sommarlov och äta lite mat.
Visar strax vad som kom till mig på posten denna dag.


The Twilight saga: Eclipse

Jag har väntat så himla länge, känns det som. Äntligen får jag se tredje delen ur min älskade Twilight saga.
Eclipse, världspremiär idag.

Triangeldrama, the newborns, victoria. Så spännande.
Jag är förväntansfull. Hoppas på succe. Det blir det nog.
Finally!


I had to do a little summershopping

Var ute efter lindex khakigröna maxiklänning. Såg så snygg ut på bild men fick en besvikelse när jag provade den. Alldeles för kort, den slutade vid halv vaden. Maxiklänningar ska ju vara långa, ner till golvet. Fy fy.

Nåväl, behövde lite andra saker så jag letade efter det i stället. Det blev dock en av dessa saker. Skulle köpt bodybutter men min favoritdoft, kokos, fanns ej. Får ta mig ner till stan någon dag och köpa den, min är alldeles slut. Kom även hem med andra saker, perfekta till sommaren.


Som sagt, har fastnat för khakigrönt. Hittade dessa fina på H&M. Flera färger, men det fick bli dessa. Sköna i sommar. Endast 99:-/styck


Ville faktiskt ha en snygg jumpsuit med avtagbara axelband så denna från Gina fick följa med hem


Ville ha ett svart bredare skärp. Efter mycket letande hittade jag detta på KappAhl av allt. Snyggt till jeansshort och slappt linne instoppat.


Away everywhere all day long

Gårdagen spenderades till stor del borta, nästan hela dagen.
Farmor ville så gärna bjuda på mat så dit åkte vi mitt på dagen. Några av våra släktingar var där och det blev minst sagt en hel del mat. Kalkon (tror jag), färskpotatis, sedan glass med jordgubbar och grädde och slutligen pinnochiotårta. Min kusindotter var där, alltid lika söt och rolig. Hon fick verkligen allas uppmärksamhet.

Senare bar det av hem till mormor och morfar för att fira morfar. Vi satt ute i trädgården i solen och värmen och där blev det ytterligare fika. Så mätt, men så gott. Det blev lite boulespel som han fick i present och sedan bar det av hem till älsklingen där jag befinner mig nu.

Hektiskt dag, men kul.


Släkten samlad. Det är alltid lika god mat hemma hos farmor


Det börjar tidigt för dem nuförtiden, hehe.


Hemma hos mormor och morfar. Väldigt varmt denna dag.


Alva och morfar i full gång med boule


Bästa syster och jag. Klädsel: tubtop och kjol H&M


Var tvungen att ta bild på denna fina blomma. Med hjälp av lite redigering av fokus och ljus på datorn blev det en perfekt bild.

Fringes and flowers

Det finns inte så mycket att göra när man har ett stort bandage runt foten. Det har snart gått en vecka, sedan om ytterligare en vecka åker bandaget av. Så tråkigt att gå omkring i det. Potatistå, det är vad jag har.

Så vad gör man då, när man helst ska sitta med foten upprätt en halvmeter ovanförhjärtat? Man får ligga ner större delen av tiden. Jag hatar dock att jag känner mig lat, men det kan jag ju inte göra något åt.

Så man sitter och kollar kläder på nätet. Butikerna har varit stängda nu i två dagar, typiskt när man behöver något. Men Nelly har ju det mesta. När man inte hittar en viss sak har Nelly det. Perfect. En fransväska är jag ute efter och de hade det. Den är på väg nu


Underbar. Endast 134:- med studentrabatt. Come to me!


Älskar tubtoppar. Inga axelband, ingen ful bränna. Perfekt till sommaren. 116:- med studentrabatt


It's finally done

Har varit hemma en bra stund, sedan halv två ungefär men jag har helt enkelt suttit ute i värmen och solskenet sen jag kom hem. Så varmt och skönt.

Naturligtvis kände jag ingenting under ingreppet. Faktum är att det var bedövningssprutan som gjorde ont. Jäkligt ont måste jag säga. När han skar bort allt och skrapade kändes det ingenting. Fick sedan ligga på en säng och vänta efteråt tilllsammans med smörgås, oboy och saft. Hade himlans mycket dötid därefteråt, det tog lång tid innan jag äntligen fick åka hem.

Ska nu gå med det här bandaget i två veckor. Herregud, hur ska jag klara det? Det får inte bli blött, så om jag vill bada eller duscha får jag ha en plastpåse på foten. Snyggt...Men jag får stå ut, nu är det klart och jag hoppas på att tån blir helt frisk nu.

Ska strax äta mat, om vår spis början fungera igen.
Ska ta en skön dusch nu, med äkta tvål, schampoo och balsam. Äntligen!


Min "stora" tå och självklart boken Om jag kunde drömma i handen =)
Vet i huggarns vilka skor jag ska ha, min tå får ju inte plats! :P


It's the day

Godmorgon.

Sitter här och trånar efter mat. Jag är så himla hungrig.
Idag ska jag ju få mina operation av tån och eftersom det är innan klockan tolv får jag inte äta före. Det enda jag får stoppa i mig är kaffe, te utan mjölk, saft och vatten. Jippie. Men lite saft sitter nog gott nu, så får magen i sig något i alla fall.

Är skitnervös och tänker hela tiden på om jag skulle få ont under själva ingreppet. Men det är bara att ligga där och vänta tills det är klart. Vill heller inte missa den fina solen ute idag.

Mormor skjutsar in mig vid tio, så jag ska torka håret nu innan och se tv. Hungrig!

Can't wait, can't wait

Om det är någon film jag älskar så är det Twilight. Och det som är så bra är att det är flera filmer. Jag älskar handlingen, jag älskar vampyrerna, allt. Låter kanske nördigt för vissa, men jag fullkomligt älskar Twilight saga.

Snart har den tredje filmen premiär, Eclipse. Den 30 juni, självklart ska jag på premiären. Det är ett måste när man är Twilight-fan.

Eftersom det är så mycket som det handlar om i Eclipse så räckte inte en trailer. Det finns två officiella trailers och båda är så spännande att se på. Inte nog med att Victoria är ute efter sin hämnd, att döda Bella. Nu är en stor vampyrarmé på ingång för att döda Cullens. Tur att varulvarna är på de godas sida. Åh, jag får gåshud av att se klippen och vill bara se filmen nu!




Give me the real freaking summer

Konstiga drömmar jag har varje natt. Vaknar upp och ser i syne, tror att saker rör på sig. Sen vet jag inte om de verkligen gör det eller om det är jag som är dum i huvudet. Konstigt.

Körde ett litet träningspass nu på morgonen. Man känner sig bättre efteråt, det är bra att röra på sig lite varje dag. När det gäller själva  träningen är styrkeövningar bra, även tjejer kan göra det. Man blir inte stor och det känns så skönt att ha träningsvärk. Det gör så himlans ont men ack så skönt ändå.

Ska lägga mig ute nu en stund med tidningar, böcker och musik. Hoppas på lite sol på min bleka kropp. Det är varmt men solen är i moln.


Idag får det bli bikinioutfit. Bikinin är från Gina, magtröjan är från Topshop

A clothing reward

Nervös inför operationen. Tänk om jag kommer känna allt och skrika av smärta. Usch, längtar bara tills det är över. Men mest längtar jag väl tills jag får äta. Får inte äta någon frukost, ingenting efter klockan 24.

Men just nu får ni ett litet mini collage. Lindex har fina sommarkläder. Kläder överhuvudtaget. Ibland hittar man små godingar inne i butiken bland allt annat. Just nu gillar jag khakigrönt. Har alltid tyckt att jag inte passar i det, men det sitter faktiskt ganska bra. Ännu bättre till en brunbränd kropp.

Sedan älskar jag jumpsuits, speciellt denna nedan. Så fin. Kanske belönar mig med denna efter operationen på onsdag. Det förtjänar jag efter det smärtsamma =)


Vill ha alla. Jumpsuiten är urfin.
Klänningen sitter slappt och skönt
Långklänningen sitter så där lagom


Like a fairytale come true

Vilket underbart bröllop. Vilken dröm. Vilken dag.
Vi som inte kunde vara uppe i huvudstaden och uppleva allt, fick se allt på en storskärm inne i Linköping city.
Tråkigt nog hade alla glufsat i sig tårtan de bjöd på när vi kom. Men huvudsaken var att se själva bröllopet och det var otroligt fint.

Fin klänning, fin kyrka. Daniel måste varit otroligt nervös eftersom hans händer skakade så mycket när han skulle trä på ringen på Victorias finger. Men det förstår jag. Hela svenska folket och säkert en hel del andra länder såg på.

Men nu har de äntligen fått varandra och de såg så lyckliga ut. Fick inte höra Daniels fina tal, men jag har nu läst det i efterhand. Fint. Han blir en bra prins =)


De satte upp en stor skärm på Stora torget för oss Linköpingsbor.


Victoria var väldigt fin i sin klänning


Agnes Carlsson och Björn Skifs


Underbar dag för dem


Kungen och drottningen, Madeleine och Philip. Madeleines klänning var ju ursnygg

Prinsessbröllop

Morgon.

Dagen för prinsessbröllopet. Men att de ska ha sån otur med vädret, det är bara att hålla tummarna för regnfritt.
Jag ska se det, men dock bara själva bröllopet, orkar inte sitta hela dagen framför tvn och titta.

Inne i stan blir det festligheter så dit ska vi. Det bjuds på tårta, cider och annat skoj. Bröllopet visar de såklart, säkert på en storbildsskärm. Kul! Synd bara att inte kunna vara uppe i Stockholm och kolla. Men men..

Så vi får hoppas på att allt går som det ska. De har ju väntat så länge på det här, Victoria och Daniel.
Lycka till!


Bild lånad från Aftonbladet

Here's the sun, come to dry the rain

Har nyss varit och ätit mat hos mormor och morfar. Alltid lika trevligt där och de har alltid något gott att bjuda på.
Gosade lite med Kompis, deras katt. Jamade och gnällde. Rund och go var han.

Svängde förbi apoteket för att köpa bakteriedödande tvål. Måste duscha med den innan tåoperationen på onsdag. Herregud vad dyr den ska vara. Finns inte ens en miniförpackning, hatar alla dessa pengar jag får lägga ut tills tån är bra. Förbannade sjukvård, vill bara tjäna pengar. Jag är inte rik hallå.

Lite senare, någon kommer att få sig en överraskning =)


Inget direkt sommarväder idag. Jeans Bikbok, top Cubus, gladiator SthlmDG


Buskatt. Inte alls lika galen som vår lilla Kalle

A rainy day

Morgon!

Vilket skitväder man vaknade till. Regn och rusk, det som var så soligt och varmt igår. Men det är ju svensk sommar. Blä.

Lillayster sitter här bredvid mig, hon ville inte gå till fritids och jag var ju hemma. Skönt för henne
Får se vad vi hittar på idag, bort till mormor och morfar och äta mat i alla fall.

Ska äta upp frukosten och ta på mig något.
Kram ♥


Viking Cinderella kryssning

Sommarlovet inleddes med en Viking Line-kryssning en natt. En natt är lagom, man uppskattar allt mer och det blir inte för mycket.

Självklart åt vi den goda och mäktiga buffén till middag och frukost. Det blev en himlans massa mat och man kände sig en aning dålig efteråt. Snacka om flera tallrikar mat och efterätt. Tur är, är det bara en gång och då får man ju faktiskt njuta. Kycklingspett, räkor, gratäng, vattenmelon, bakelser osv till middag. Färskt bröd, youghurt, bär, plättar, minidonuts till frukost. Det är mumma det.

Spenderade den mesta tiden dagen efter på soldäck. En aning blåsigt vissa stunder men annars jätteskönt. Och så mysigt att stå vid räcket och tittade på vackra Stockholms skärgård. En sväng på tax free blev det ju naturligtvis. Maltesers och bubbliz är mina favoriter. Lite smått och gott till lillasyster också.

Och självklart ett fint Viking Line-kort på mig och älskling som ett litet minne. Fint!


Paus i Nyköping. Älsklingen min


Svärmor Merima och Joni


Soligt på soldäck morgonen efter. Hade på mig shorts från Bikbok, top och kofta från Cubus, gladiator SthlmDG


Mysigt till en början, men ensamt efter ett tag om man bor i det där lilla huset


Grönan är alltid lika fin att se på när man åker in i hamnen


Studenten 2010

"Lilla" lillebror tog studenten i fredags. Tråkigt med regn för dem, det regnade vid fel tidpunkt. Men de var glada och livfulla ändå.

Det blev ännu mer nostalgi för mig den här gången. Man vill gå tillbaka i tiden och uppleva det igen. Champagnefrukosten i solen i trädgårdsföreningen, flakturen, middagen och festeriet efteråt. Vilken tid. Underbart.

Nåväl. Senare blev det god mat, tårta och presentöppning hemma med släktingarna. Ytterst trevligt.
Min lilla bror har blivit stor


Utspringet. Vilken känsla


Älskade lillebror


Flaktur, ack så trevlig åktur




Massa god mat


Bästa syskonen


Största delen (eller allt) av presenterna bestod av öl- och shotglas, hehe


Godast jordgubbstårta av mamma


I've learned this lesson

Måste säga att jag är så jävla glad just nu. Så glad. Kanske lite överdrivet att vara glad för en sån här sak, men jag är det. Så lättad. Allt är löst.

Efter ett samtal med en duktig kille från HP fungerar äntligen min pekplatta igen. Det roliga är att allt var så enkelt. Ett par enkla steg och det är löst. Så nästa gång den slutar fungera vet jag vad jag ska göra. Jag som trodde att jag skulle bli tvungen att lämna in den och betala massa. Tack killen på HP.
Och vet ni vad? Ringde pappa direkt och berättade det, då han var här i går kväll och tittade på den. Hehe

Strax kommer mormor och morfar och hämtar upp mig. Idag tar lillbrorsan studenten. Så dags att borsta tänderna. Skynda!


Jag laggar

Fortfarande frustrerad, främst då jag inte kan göra det jag vill på datorn. Sedan har jag fortfarande inte fått reda på problemet. Helt plötsligt bara. Stängde ner locket och lite senare när jag skulle sätta mig så paff.

Nog om det, jag tar det imorgon.
Dagen har varit helt okej, även om vädret kunde vara lite bättre.
Lillasyster hade skolavslutning som jag tyvärr missade på grund av seminarium. Men efter det åkte jag direkt hem till mormor och morfar där det bjöds på mat och jordgubbspaj.

Senare under kvällen, innan incidenten, har vi pyntat lite på altan inför imorgon. Min "lilla" bror tar studenten! Jag misstänker att nostalgikänslorna kommer att krypa sig på även imorgon.


Jag och söta syster. Idag tog jag på mig jeans från Bikbok, skjorta från Gina, gladiator från SthlmDG

So pissed of at the moment

För tillfället fungerar inte pekplattan på min bärbara så jag får sitta vid vår stationära istället.
Får damp snart på datorn, har provat olika saker och sökt på nätet. Inget fungerar fan. Jag blir galen. Skulle precis sätta mig ner och göra lite kompletteringar på uppsatsen och så fungerar inte pekjäveln.

Är så förbannad nu. Det ska alltid vara något som inte fungerar. Imorrn bitti ska jag ringa HP direkt och kolla vad fan felet är. Om inte det hjälper får jag åka in till expert med den. Det värsta är att jag har saker på datorn som jag ännu inte sparat på usb. Jag vet liksom inte hur jag ska föra över det. Jag kommer ju in på datorn och vissa grejer kan jag öppna med hjälp av tangenterna, men man måste ju högerklicka för att klicka på skicka till.

Gud, så frustrerande. What to do?
Funderar faktiskt på att köpa en mus till den, i fall sånt här händer. Får bara hoppas på att det finns en som passar och att det fungerar.

Blä!

A way to drink

Hur gulligt är det inte när ens husdjur gör något ovanligt eller sött?
Kalle har ett roligt sätt att dricka mjölk på. Och det är inte första gången, uppenbarligen brukar han göra så här.
Han hoppar upp på bordet och tar för sig som om det är helt okej. Cute.


Little things in my closet

Älskar alla bikins finns. Och inför sommaren och alla bad behövs faktiskt mer än en bikini. Har just nu två stycken jättefina, båda utan axelband. Så bra, då slipper man märkena efter banden och man slipper ta ner dem hela tiden. Och topparna sitter faktiskt jättebra, man vill ju inte att de ska åka ner.

Sen finns det lite mer nytt i garderoben. Och lite sommarkläder som jag införskaffat för ett tag sen.


Den svartvita bikinin är från Gina och den svarta från Nelly.
Skjortan är från Gina, tunnt tyg och lite loose fit.

Ska tillbaka nu till väldigt dramatiska Greys Anatomy. Jisses


Look good everyday

Det blev inte mycket sol. Ingen alls faktiskt. Så det blev i stort bara att sätta sig inne för inte för det skönt ute.
Och senare kom ju regnet.

Har spenderat dagen med lite uppsatsläsande och sedan alla senaste avsnitt av The Hills. Drama säger jag. Och en del galningar. Vad har hänt liksom?

Ska ta mig en varm och skön dusch, ska upp tidigt imorgon för sista seminariet så jag får inte lägga mig för sent.


Chinos Bikbok (bandet i midjan har jag tagit från min svarta shorts och satt dit), top Gina, gladiator SthlmDG

And so it goes on

Hello.

Sen morgonuppdatering, men jag har gjort lite ditten och datten denna förmiddag.
Har varit i telefon med medicinskt centrum och den här gången kom jag faktiskt fram diret. Jag har äntligen fått min tid. Eller, tid för ett läkarbesök bara. Operationen kommer att ske någon gång i augusti eftersom de har stängt i juli. Men jag ska tjata och vara på så jag kan få en tid nu i juni. Så här kan jag ju inte gå. Men det ser i alla fall lite ljusare ut.

Ska sätta mig ute nu med tidning och uppsatser. Längta mig bort till den riktiga värmen, resor och småturer och den intågande kryssningen om några dagar. Jippi!

På g senare här är lite nytt i garderoben, bland annat mina två bikinis jag fyndat


I'm cleaning out my closet

Efter mycket väntande i telefon, tjatande och väntande på telefonsamtal har min remiss äntligen skickats iväg till medicinskt centrum. Det hjälper att tjata. Det är det som krävs nu för tiden, att tjata.

Städade i mina garderober nyss och hittade lite fina saker jag inte använt på länge. Hittade även min nya bikini, längst in på en av hyllorna. Hjälpe mig om jag tappar bort den, för det är verkligen den bästa. Sitter snyggt överallt, och den kommer från Nelly. Ska visa den och även en annan som jag hittade igår. En enda bikini på sommaren är för lite.

Så nu är det snyggt och prydligt i mina garderober, dock alldeles för lite plats. Skulle behöva två såna till om jag ska få plats med allt, med tanke på att jag har en hel del hemma hos pojkvännen med.

Ska nu ta och städa make up-väskan och sedan läsa uppsats och opponeringen.


För små, right?

The last week

Godmorgon.

Snart är sommarlovet här, så härligt. Men jag är dock ledig idag och imorgon. På torsdag är sista dagen för detta år, då är det bu eller bä på vår uppsats.

Vaknade förut av hosta. Gillar det inte. Men det är väl bara att ta det lugnt och dricka varm oboy =)

Har även ringt ortopeden nyss som tar år på sig med min remiss. Jag vill inte vänta mer, vill bara ha operationen gjord så att jag kan gå normalt med min tå. För den är banne mig inte normal, svullen och röd. Hur lång tid ska det ta egentligen? Beskrivningen av min tå finns med på remissen och då borde de väl ge mig tid snarast. Infekterat, hallå. Men nu väntar jag i alla fall på ett samtal därifrån, kvinnan i telefonen skulle ringa någon angående remissen så att jag vet hur det ligger till. Tjata, tjata, tjata får man göra. Om nu det ens hjälper. Herregud.

Ska äta lite frulle och sedan klä på mig något. Sedan blir det lite städning i garderoben, hittar inte vissa saker, nya saker. Det ser ut att vara fint väder idag, sätter mig kanske ute en stund sen, dock inte lika länge som sist. Röd och bondbränna..

Can't get enough of them

Det är dags att skaffa sig lite kvalitativa ringar. Silvriga ringar och ringar som inte ger ett grönt märke på fingret. Ringar som inte missfärgas efter ett tag. Samma sak med armband. Bra armband. För jag kan ju inte få nog av armband och ringar.

Dessa snyggingar kommer från Guldfynd, Indiska samt Cocoo. Give me



Ska by the way sova nu. Har fått något jäkla virus i halsen och det gör så ont när jag hostar.
Och datorn behöver definitivt vila, inte så lite varm.
Natti!

Boho chic by Indiska

Dessa två godingar från Indiska vill jag ha med mig hem. Tanken har aldrig slagit mig att gå in på Indiska och handla kläder. Det har liksom varit absolut nej för mig. Men när det gäller maxiklänningar och långkjolar har de ju snygga sådana. De är liksom boho chic precis som maxiklänningar ska vara och det är sånt jag vill ha.

Så om jag har någon sväng förbi stan någon dag ska jag ta mig in där och se om dessa finns. Boho chic is the word.


Lively summer day

Sommaren är här. Självklart har man bränt sig. Aj säger jag. Satte mig ute hemma häromdagen. Det blåste massor så det kändes inte speciellt varmt. Men efter ett tag upptäckte jag mina röda knän, och lite senare var benen, armarna, bröstet och ansiktet rött. Det har gått ner en aning, men det svider fortfarande när jag kommer emot det. Så just nu försöker jag inte vara i solen så att det går ner. Varken skönt eller snyggt. På det har jag dessutom fått mina soleksem på armar och ben, som jag får varje sommar...

Var hos frissan igår, mina toppar var verkligen slitna så det behövdes verkligen. Nu är de fina och hela igen.
Träffade sedan Maria en sväng mitt i livliga Linköpings city. Fullt med folk och massa stoj. Tog en svalkande mjukglass och bara satt och pratade. Vi hoppas båda två att vi kommer i samma arbetsgrupp i höst.

Älsklingen och jag åt färska svenska jordgubbar igår. Så söta och goda. Älskar jordgubbar, det är sommar.


Fina Maria. En av mina bästa vänner


Mjukglass i värmen. Lägg mägg till mitt fina röda bröst. Bondbränna...


Mmm, smaskigt. 30:- per pack, men åh så gott. Längtar tills våra jordgubbar hemma i trädgården kommer fram

Standing in the sun

Klart. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Öva inför en redovisning imorrn.
Se lite Greys anatomy innan jag måste lägga mig. Imorrn är det tidig tidig uppstigning. Blä.

Detta satte jag på mig, tills jag kom hem och kände att mina ben var glödheta av värme


Jeans Bikbok, top H&M (älskar denna blommiga sak, somrig och skön), sandaler SthlmDG

Summer is in the air

Sen update, I know. Men denna dag har spenderats hos Malin där det blev uppsatsskrivande. Är vi klara? Yes. Och det känns så skönt. Lite bus med hennes små barn, de är för söta.

När jag kom hem blev det att byta om till shorts direkt. Inte så skönt med jeans. Så jag och syster har varit ute en stor del av eftermiddagen och det blev även ett dopp i kanalen. Det tog ett tag innan vi hoppade i, men när vi väl kom i var det skönt. Svalkande. Några dopp blev det. Årets första faktiskt. Jisses vad sent. Sedan blev det middag på altan, trevligt och mysigt.

Ska strax läsa igenom uppsatsen innan vi skickar in den. Snart är detta år klart. Sen är det bara att njuta av sommarlovet. Längtar! ♥

Summer shopping - love it

Finns mycket sommarfint nu i butikerna. Var inne på Bikbok och Gina och hittade lite snyggt. En snygg bikini vill jag även ha. Har en svart nu men jag vill även ha en med färg, rosa helst. Snyggt.


Inte de jag tänkt, men mycket snyggare. Från Bikbok


Sköna shorts till sommaren. Så snyggt med beiget och militärgrönt. Hade rabatt med bonuskortet så jag fick ett par på köpet kan man säga.

Dagens

Jag var beredd på mycket kritik under handledningen. Detta blev det dock inte. Det var några smågrejer att ändra, ta bort eller lägga till. Skönt. Gillar vår handledare. Hon ger konstruktiv kritik. Bra.

Vi satt en stund och ändra på allt det, imorrn blir det att skriva mer. Snart klara. Snart där.

Hann med en snabbis på stan. Till mamsen blev det ett fint silverhalsband med ett hjärta och ett glittrigt M. Passande för både att hon är mamma och hennes namn.
Jag hittade harembyxorna med det såg inte alls ut som jag tänkt mig, hittade dock ett annat par. Mycket snygga. Och lite annat. Sommarfint! Visar sen när jag lagt in bilder.



Shorts Bikbok, tröja Gina, Converse, ringar Lindex, Bikbok, H&M


At the campus

Är så trött, trots att jag somnade skapligt. Att veta att man skulle ta sig ända till Norrköping gjorde mig bara tröttare. Man blir sjukt trött på tåget. Ska bli skönt när dagen är över.

Vi ska strax ha handledning för vår uppsats och sedan skriva så mycket som möjligt. Det är inte mycket kvar nu, men när det är svårt att hitta artiklar blir det kämpigt. Man hittar liksom ett litet stycke i varje som passar in.

Har lite dåligt samvete då jag inte gav min älskade mor något på mors dag. Så om jag hinner tar jag en sväng förbi stan efter skolan.

Sitter bara och väntar på Malin, sen gäller det. Hoppas på lite kritik.
Kram ♥

Harem, harem

Dessa byxor från Bikbok ser grymt snygga ut.
Dock står det att det är haremsbyxor vilket jag inte brukar gilla. Gillar inte byxor som hänger i rumpan liksom.
Men de ser ju inte ut att hänga på bilden. Om jag sätter på dem så att de får höga midja kanske. Och om det funkar blir det säkerligen snyggt med ett slappt linne och gladiatorsandaler till. Eller?

I mitt huvud ser det snyggt ut, sen hur verkligheten ter sig vet man inte. Det är ju bara att prova. Det positiva är att de bara kostar 199:- Kap.


Linnet kommer från H&M och sandalerna från SthlmDG


Sommar på intåg

Snart är sommarlovet här. Och det känns himla skönt måste jag säga. Endast två saker kvar på campus, uppföljningsseminarium på torsdag och uppsatsseminarium nästa vecka. Det enda som behöver göras nu är att skriva klart uppsatsen och sedan skicka in den. Gött.

Skulle blivit uppsatsskrivande idag, men det blev lite förhinder. Imorgon blir det dock skrivande, efter att vi fått handledning. Hoppas, hoppas att det inte är för mycket som behöver ändras.

Idag har det varit väldigt skönt ute. Kunde dock ha varit lite varmare. Så det fick bli shorts på, ack så skönt


Shorts H&M, top Gina


Blodomloppet

Det blev en blöt kväll i torsdags. Men under själva loppet kom det knappt något regn vilket var skönt.
Var nära på att inte få min nummerlapp eftersom vi missuppfattade varandra om ingången. Så tio minuter innan start hittade alla varandra och jag fick min kära nummerlapp med nummer 2222. Nice nummer!

Det blev dock snabb promenad för mig. Ville springa men min tå tillåter ju inte det. Snart har jag nästan lust att dra ut nageljäveln själv. Att det ska ta sån tid.

Efter målgången fick alla löpare varsin snygg medalj, orange Blodomloppet t-shirt och melon. Sedan fick vi en Ica Maxi-påse med massa gott. Eller massa, det var rätt fjuttigt i år. Men goda saker var det; potatissallad, gravad lax, bröd, pucko, malteserchoklad mm. Så det var gott efter promenaden.

Sen var det bara hem till älsklingen och se Eurovision, som för övrigt var chockerande för mig. Massa skitlåtar gick vidare istället för Anna. Kroatien gick inte heller vidare som jag tyckte var jättebra. Vad har folk för musiksmak egentligen? Skitförbannad. Dessutom la de alla låtar som var bra i torsdags medan det i tisdags bara var dåliga låtar. Men vi ska se ändå ikväll, Rumänien och Israel är ju bra.


Uppvärmning innan starten. Vi missade dock våran starttid, hehe


Skönt att sätta sig ner med picknick efteråt


Vi fem tjejer. Nästa år kör vi igen. Med matchande kläder så vi ser varandra, hehe


Snygg medalj va? =)

Off to running

Snart klara, litteraturdelen ska det fortsättas på och sedan är det i princip klart. Så skönt. Och vetenskapliga artiklar har vi hittat, efter mycket letande fick vi många träffar. Snart så, snart får vi sommarlov.

Nu ska vi sticka iväg till Blodomloppet, jag och pojkvännens mamma. Ska möta upp Maria och dem vid kvart över sex utanför. Dags att gå strax eftersom vi ska promenera dit. Lite bra uppvärmning. Tråkigt nog regnar det just nu, men regnjackan får följa med. See ya at Folkungavallen!


Cause you know I'm starting

Så jäkla trött imorse, visste inte vart jag var och det tog ett tag att vakna. Men med lite oboy, rostat och Jims värld blev jag pigg. Och solen ute gjorde det ju bara bättre.

Idag blir det fortsatt plugg på bibblan, så att vi får det klart. Det är en del sidor att skriva så vi får vara mycket effektiva i vårt skrivande. Inlämning nästa torsdag. Men jag tror vi hinner., vi har bara lediga dagar nu framöver så vi har planerat in varje dag.

Senare ikväll är det blodomloppet som gäller. Jag, Maria och några till. Ska bli kul, första gången för mig. Men förmodligen blir det mest att gå för mig, på grund av min tå. Den blir lite känslig när jag springer. Och efteråt får man frukt och en picknickkasse. Nice

Nu måste vi fortsätta skriva.
Kram ♥


Dagens

Nu har vi kommit en bit tycker jag. Det som är kvar att fyllas på är litteraturgenomgång och analys/diskussion. Vill bara att det ska vara klart, nu. Ha sommarlov, vara ledig och bara njuta. Sol och bad och kanske någon resa. Njuta av värmen om den kommer. Det är ju så kallt ute. 

Ska strax äta lite mat, Gudfaderns pasta som det hette, hehe.
Ska ta det lugnt ikväll, rengöra min stackars då, titta på Grey's anatomy och slöa.


Dagens klädsel
Jeans Bikbok, blus H&M, Converse

At the library

Inget mer penicillin för mig. Igår kväll mådde jag jätteilla och jag kände att jag nästan skulle spy. Dessutom hjälper dem väl inte så mycket. Vill inte ta dem mer. Vill bara ha tid på sjukhuset så jag kan fixa det här.

Sitter på bibblan idag igen och ska fixa uppsatsen med malin. Försöker hitta vetenskapliga artiklar, eller få tillgång till dem men det är ju inte det lättaste. Och det är viktigt att ha med i uppsatsen, åtminstone en.

Uppar när jag kommer hem. Back to plugg som man säger


Honey, I'm home

Kom hem ganska tidigt. Det är svårt när det står still i huvudet. När man ska komma på passande kategorier i vår uppsats och allt. Vi behöver även fler böcker och vetenskapliga artiklar. Svårt att hitta, vad är rätt och vad är godkänt liksom. Så vi åkte hem och så får vi tänka på kategorier tills imorgon.

Mina händer stinker förövrigt klor just nu. Har rengjort mina vita converse med klorin, de har blivit otroligt skitiga och inte så där snyggt slitna utan skitiga, lerfläckar och allt. Så det blev ett klorinbad för dem. Så blir de vita igen.

Ska strax åka och skicka mina vfudokument på posten och sedan blir det mat.
Kram ♥


Study is a hard work

Godmorgon.

Härligt väder idag, men det ska dock bli regn senare. Blä.
Sitter på bibblan tillsammans med malin och ska fortsätta med vår uppsats. Ska bli skönt när den är klar och inlämnad för det är svårt, speciellt att hitta passande vetenskapliga artiklar.

Blev en aning nervös igårkväll angående mitt penicillin. Det kan ju påverka p-pillers effekt och man vill ju inte få en kula på magen. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen imorse där jag inte fick så mycket hjälp. Hon sökte på nätet precis som jag gjort. Men efter ett samtal till läkemedelsupplysningen på läkemedelsverket är det säkert. Mitt penicillin påverkar inte. Skönt det. Men jag tycker ändå att de på vårdcentralen borde ha informerat eller frågat åtminstone. Här har jag liksom gått och oroat mig.

Nu måste jag dock lägga ner. Batteriet tar snart slut och det finns inget vägguttag här.
Update och outfit när jag är hemkommen.
Kram ♥

My toe, my little toe

Trots min nervositet och förberedelse blev det ingen borttagning av nageln idag. Istället blir det en remiss skickad till sjukhuset där det blir königs operation, då man tar bort en bit av nageln. Det ska tydligen var effektivast och då växer inte tånageln senare likadant som innan. Och det vill man ju inte, jag vill inte uppleva detta igen. Ont, så ont. Har fått penicillin att äta nu i tio dagar, så det hjälper väl lite mot infektionen.

Nu är det bara att hoppas på att jag får denna tid snart så jag kan slippa smärta i tån hela tiden. När jag får lappen skickad på posten om att de har fått remissen ska jag ringa och tjata om snabb tid.

Tittar just nu på Top Model, transkiberar lite intervjuer.
Imorgon blir det uppsatsskrivande största delen av dagen. Uppsatsseminariet och uppföljningsseminariet är det vi har kvar detta år, sen är det sommarlov!

Balnostalgi

Var beredda på ett långt inlägg med bildbomd. Innehåll Bal 2010 Cloetta Center.

Gårdagen blev en nostalgitripp för mig. Tre år sedan jag dansade. Minnen kom tillbaka. Nervositeten när man står och väntar utanför ishallen minutrarna innan man får gå in. Nervositeten man kände när man stod där inne inför en full ishall. Nervositeten inför att inte göra något fel. Glädjen man kände när man dansade, när det var slut, balmiddagen. Jag kände också en saknad. För balen var en upplevelse för livet som jag aldrig kommer att glömma. Jag kommer att minnas allt, i minsta detalj. Jag vill dansa igen. Det var underbart.

Jag är så stolt över min älskade bror. När han kom inmarschande med sin balpartner. När han dansade de fina danserna. När han stod där i sin fina frack. Jag blev så uppspelt och glad. Danserna var underbara och de dansade jättefint. Min älskade bror.

Underbar dag, både vädret och balen. Nostalgi säger jag.
Så den som inte dansar, kommer verkligen att ångra sig. Jag lovar och svär. Det är ett minne för livet


I väntan på balen. Vi stod längst fram i kön. Nice. Men i väntan behöver man ju även lite matsäck. Mums


Syster och jag utanför ishallen. Dagen till ära fick bli klänning, skärp och hårband från H&M, skor från STHLM DG


Inmarsch. Snart börjar det




Philip inzoomad. Han är lång så han syns, hehe. Hans balpartner är tjejen i rosaröd klänning


Philip och hans partner var ofta först och ledde danserna. Stort ansvar men mycket bra jobbat av dem




Överraskningsdansen. Roligt med ny dans varje år


Här fick de dansa som i en stjärna. Fint


Dans i färgsorterade ringar


Inzommad Philip igen


Min älskade bror. Bra jobbat brorsan


Philip och hans balpartner


På väg till picknicken i trädgårdsföreningen

Away to prom

Hello.

Sista dagen på vfun igår. Känns en aning konstigt att inte åka dit på måndag morgon med tanke på att jag varit där under totalt 9 veckor under hela året. Det har varit roligt. Mycket lek och stoj med barnen. Fick några teckningar igår men eftersom de precis var nymålade med vattenfärg var de tvungna att ligga och torka, så jag får åka förbi och hämta dem någon dag.

Igår kväll blev det bara slöande framför tvn. Jag hade gått upp vid fem på morgonen så jag var rätt så trött.

Idag står bal på schemat. Min lillebror ska dansa. Ska bli kul att vara publik den här gången, var ju hela 3 år sedan jag dansade. Så mor min kommer strax och hämtar upp mig.

Ni får mer update om dagen senare.
Kram ♥

Heat in the sun

Gud så varmt det är, både ute och inne. Men jag ska inte klaga. Jag har väntat på den här värmen länge så man får passa på när den är framme.

Har just ätit lite mat, ska strax åka in till älsklingen.

Så här såg jag ut idag. Har förövrigt bytt till shorts nu


Leggings Lindex, linne H&M, Converse

A summerbreeze

Vilket härligt väder. Sitter ute i solen nu. Det steker rejält när man sitter vid väggen. Sommarvärme, det gillar vi.

Det blev lyckat denna utedag, inget regn, skönt. Men jag måste säga att det brände rejält på benen, svarta leggings liksom. Min föreställning blev i alla fall lyckad.  Nervigt innan men det gick bra och det är skönt att det är över. Nu är det bara imorgon kvar, då jag ska ha en stor samling. Det går nog bra.

Strax kommer mamma hem med lite hämtmat, mumsigt.
Men nu måste jag nog byta till shorts eller nåt.
Dagens outfit kommer senare.

Kram ♥


Night and day. Rain and sun

Det känns lustigt när det inne i stan är regn och rusk medan det är sol, värme och inget regn alls när man kommer hem. Åska och spöregn inne i stan, inget kul alls. Här hemma är det helt tvärtom.

Har blivit mycket lek denna långa dag. Samt övning inför föreställningen imorgon. Ska ändå bli skönt när det är gjort.

Strax blir det pannkakor till middag. Är så hungrig så det ska bli gott.

Så här blev min klädsel idag:


Jeans Bikbok, linne H&M, kofta Cubus, Converse


I was damned by the light coming

Godmorgon.

Är så himla trött, villa snooza vidare men det fick bli en kvart extra istället.
Drömmer mycket konstiga drömmar om natten. Väldigt ofta drömmer jag om min högstadieskola. Att jag går där i korridorerna och står vid mitt gamla skåp. Hmm, konstigt. Undrar vad detta kan bero på..

Idag väntar en lång dag med barnen. Slutar inte förräns vid halv fem. Men jag får hoppas på att det blir mycket lek och fint väder. Vädret gör mycket. Men det sägs ju att det ska bli ca 20 grader så vi får hoppas på det. Sommarvärme kom!

Kommer hem vid fem så då blir det update.
Kram ♥


We go way down to the floor

Jag har sagt det en gång tidigare och säger det igen.
Maxiklänningen är het i sommar. Om ni inte redan har en, skaffa en. Eller köp fler om ni redan har en. Maxiklänningar finns i olika former, färger och mönster. Kanske en till vardags och en till fest.

Det är så snyggt och jag tycker faktiskt att man ser längre ut i och med att det är ett långt tyg som går ner till marken.

Så nu har i stort sett alla butiker fått in olika maxiklänningar som är värda att ha. Som denna från Gina. Mycket snygg och jag vill bara ha den. Den kanske passar bra på lördag då bror min dansar bal, om vädret tillåter förstås.


Through the days

Utmattad. Väldigt livlig och tröttsam dag. Mycket lek och spring.
Slutade tidigt idag vilket är skönt. Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem.

Googlar runt om nageltrång. Vill veta vilken metod det blir. Jag är ju ingen läkare och har ingen kunskap om vård. Det borde fan de veta.

Ska plugga lite, försöka vara effektiv och hoppas på bättre väder. Varför har alla uppe i norr fått alla värme? Jag vill kunna gå runt i jeansshorts, linne och gladiator. Sommar, snälla.

She was stand by a broken tree

Shit. Livrädd. Väldigt. Min tånagel ska dras bort. Allt började förra året då jag slog i tån, följden blev nageltrång och infektion på detta. Så idag blev vårdcentralen där hon pillade så det gjorde ont i hela kroppen. Skrek aj för fulla muggar. Så det blir att dra av nageln. Antingen hela nageln eller en bit av den. Men vad tar man? Det var tydligen upp till mig vilket. Det finns för- och nackdelar med båda, men vilken väljer man? Jag har ingen aning om detta, läkarna borde ju veta vad som är bäst. Nån som har någon erfarenhet?

Förutom vårdcentralen blev det vfu. Lek med barnen. Sista veckan, känns tråkigt men ändå skönt. Kommer ju inte träffa kidsen något mer. Så det får bli extra mycket lek.

Ska plugga litegranna ikväll innan det blir tvmys. Gå och lägga mig skapligt för i natt blev det inte många timmars sömn. Hatar att vara pigg när man egentligen borde sova.

Nu blir det mat. Hemmagjord risotto.




Don't blame it on the sunshine

Så fint och skönt väder det är idag. Tidigare när det har varit sol och sett skönt ut har det varit iskallt. Nu blev det en förvåning när man kom ut. Varm luft och jackan behöver inte sättas på. Inte ens tröjan, det var skönt att gå i bara linne. Nu får vi hålla tummarna för att det fortsätter så här och blir varmare.

Jag och älsklingen var ute och gick en runda och tränade lite. Jag själv fick ta det lite lugnt då jag fortfarande inte är 100 % frisk. Men det blev lite chins och lite sprint. Himla roliga övningar faktiskt. Och en hel och komplett chin måste jag klara innan sommaren är här. Det är mitt mål. En chin.

Har precis duschat av mig all svett och fixat till mig. Dags att gå ut mer innan solen försvinner. Passa på.

I'm hoping for a sunny day

Usch och fy och blä. En spindel satt i mitt tak i natt. En äcklig, vidrig och konstig spindel. Så jag skulle ju försöka få ner den och döda den. Lyckades till slut med att råka tappa en galje på den, så mosades den. Jag hatar spindlar, jag ryser av dem och är livrädd. Varenda en jag ser är det synd om, tyvärr.

Vädret är inget vidare idag, regn hela dagen. Men nästa vecka, då ska det bli varmare.
Ska fixa till mig lite, klä på mig och sedan åka hem till älsklingen.
Bara mys idag. Ska ta med mig lite godsaker här hemifrån.


Dinner chill

Hemmagjord pizza. Det är så mycket godare och bättre än köpt pizza.
Köpt pizza är indränkt i fett och man känner sig pluffsig och dålig efteråt. Så hemmagjord är ett bra alternativ, billigare dessutom. Riktigt trevligt hemmamys.

Sitter vid tvn och bara tar det lugnt. Tänkte se senaste säsongen av The Hills sen, om det nu funkar.


Ser finare ut, är godare och nyttigare




Happy birthday Pattinson

Idag fyller allas vår snygging och favoritvampyr Robert Pattinson år.
Grattis på 24-årsdagen, happy birthday

För er som har glömt är det inte lång tid kvar till premiären av Twilight saga - Eclipse. 30 juni och jag ska och måste gå på den. Trailern verkar grym, längtar till filmen.


Fashion against sickness

Jag satsar på trendigt och snyggt denna gång trots att jag är sjuk.

Jag och syster var hemma hos mormor och morfar förut. Hjälpte till med datorn och att föra över bilder från dator till skiva. Det är kul att lära dem lite saker. Sedan blev det fika, vilket det alltid blir hemma hos dem =)

Vi ska strax äta mat, hemmagjort pizza blir det ikväll.
Spela med syster så länge och sukta efter H&Ms Fashion against aids. Torsdag nästa vecka, då gäller det!


Strumpbyxor och skjorta H&M, body Bikbok, kjol Gina, Converse


Morning

Godmorgon!

Förkylningen har inte gett sig. Och jag har fått ont i halsen på köpet med. Vad är det här, har aldrig varit sjuk så här länge.

Hela familjen är ledig idag, så nu ska vi äta frukost tillsammans. Får vi vad som hittas på idag, vädret är ju inte det bästa. Bara ta det lugnt.

Hade tänkt åka in till älsklingen idag, men det nu blev det inte så. Jävla förkylning. Bort.


Barbeque cosy night

Det blev en riktigt mysig middag med familjen framför Anna Anka söker assistent =)
Grillat kött med potatis, bearnaisesås och cola, mums. Ovanligt för en onsdagskväll.
Dock har febern inte gått ner, men den har i alla fall inte stigit. Ska vila ut mig ordentligt imorrn, skönt att slippa sätta något alarm!

Har precis tagit ett varmt fotbad och filat fötterna. Det behövs ibland, det mjukar upp fötterna och gör de mjuka och fina.


Grillning på g. Det är sommar, även om vädret var sådär




Syster. Lägg märke till vår tiggande katt i bakgrunden


Dagens

Har fått feber på det hela med. Vissa stunder känner jag mig jättevärm och vissa stunder fryser jag. Hatar detta. Vill vara frisk och pigg.

Ikväll blir det i alla fall lite tvmys. Vi ska strax äta lite grillat och se på tv, skönt att vi alla är lediga imorgon.

Såg här såg jag ut idag. Outfitbild kommer trots sjukligheten


Leggings MQ, linne H&M, kofta Cubus, Converse

Still sick and tired

Helg. Det är skönt. Extra skönt när man varit i skolan eller jobbat dagarna i ända.
Och den här helgen blir ju extra lång vilket är otroligt skönt. Det behöver lilla jag för att få bort förkylningen. Inte bättre idag heller. Vaknade till och med tidigar imorse än jag skulle av snorigheten. Men jag låg och drog en stund i sängen framför tvn.

Ska försöka vara effektiv nu också med allt skrivande.
Ikväll blir det grillning om vädret tillåter. Mysigt och gott i så fall. Det är sommar, grillat.

Kram ♥

Sleep tight, sicky

Jag hatar att vara sjuk. Även om det bara är en förkylning och ingen feber så gör det en så hängig. Man kan inte andas ordentligt och näsa bara rinner. Och inte nog med det. Har fått en slags förkylningsfinne inne i näsan, inuti! Så den har gjort att hela näsa värker. Nu har jag dock knaprat i mig en Ipren så värken har gått ner en aning. Vill bara krypa ner i sängen framför tvn och sen sova. Vilket är exakt vad jag ska göra nu.

Imorgon är sista dagen på vfun för den här veckan och jag vill helst inte missa hela dagen. Jag får se hur länge jag orkar imorgon. Så dags att lägga sig. Trött.

God natt ♥


Blurry, heavy, illness, ambition

På morgonen känner man sig helt okej, endast lite småtäppt i näsan. Så det kändes inte så jobbigt att åka in till vfun. Men sen kommer det, man känner sig sjukare och sjukare. Min handledare tyckte jag såg blek ut när vi var ute och undrade om jag ville åka hem. Men eftersom det var tänkt att vi skulle ha samtal så vill jag stanna till dess. Vill inte missa för mycket. Efter det åkte jag dock hem för att vila upp mig. Jag bara nyser hela tiden.

Chocolate chip cookies har hjälpt, gott. En sjukling förtjänar något gott för magen och smaklökarna.

Sitter just nu och skriver lite på den pedagogiska uppgiften vi har, det är ju skönt att ha allting gjort och slippa göra allt på slutet. Så jag är ambitiös trots allt. Så back to work


Cold in the nose, warm in the heart

Hatar denna förkylning. På dagen idag kändes det bättre, endast lite täppt, så jag tänkte att det kanske håller på att gå över eftersom det nästan var värst igår kväll. Men icke. Är lika förkyld nu. Är täppt som fan så att jag inte kan andas genom näsan. Jag nyser för jämnan och till och med ögonen rinner en aning.
Men jag tänker inte lipa eller lata mig för det. Hatar att missa saker i skolan och speciellt nu under vfun. Det blir så jobbigt att missa det viktigaste och sen ta igen det. Skönt då att förkylningen inte är så farlig under dagen.

Sitter och tittar just nu på Hollywoodfruarna, som vanligt ja på måndagkvällarna.
Ska försöka skriva ihop lite dokument till vfu-uppgifterna.

Så här så jag ut idag:


Leggings Gina, linne H&M, kofta Cubus, skinnjacka Jofama, Converse


So dot, so hot

Trots kylan igår, blev det ett par tunnare strumpisar. Det kompenserades dock med kofta, halsduk och skinnjacka. När fasiken ska värmen komma? Har dock hört att en rysk värme är på väg hit. Haha. Vad fan är det? Men bara värmen kommer så spelar det ingen roll vad den har för namn. Sommar och sol tack.


Strumpbyxor H&M, kjol och top Gina, Converse som för övrigt behöver rengöras. Halva skon vit, halva skon gulvit


A whole bunch of the weekend

Hade sjukt ont i halsen i fredags, som om någon sandpapprat i halsen på mig.
Lördagen var verkligen ingen rolig dag, kände mig hängig och vädret gjorde det ju inte bättre. Spöregn hela dagen lång. Det fick bli att stanna inne och se på film hela dagen. Men det är ju mysigt det med. Vi såg en rolig film med Brad Pitt, Inglorious Bastards. En film om andra världskriget och hur de vill störta Hitler. Historisk men med många roliga inslag.

Söndagen blev tidseffektiv, dock inte pluggande som man kanske tror. Mötte upp Maria på stan för en liten fika, man måste ju passa på även om det inte blir så länge. Kom jag hem med någon shoppingpåse? Jo då. Efter det åkte jag hem för att fira min älskade mamma som fyllde år. Det blev en hel del fika så efter det blev magen proppmätt. Åkte in till älsklingen sen efter det och myste. Dock blev min sjuklighet värre, låg och snorade framför filmen, inte kul.

Vi kom i alla fall på en väldigt smart grej. Då han har en bluray där hemma så finns det även ett usb-uttag på den. Så vi tog en film och la in på min lilla usb från datorn, satte in den i blurayen och såg filmen på tvn istället. Himla smart uppfinning, bluray och usb. Så även om man vill se filmer på sin bluraydvd behöver man inte köpa någon film. Fiffigt!


Fina Maria på Waynes. Det blir alltid massa catching up varje gång vi ses. Det här är en äkta vän


Fikat/lunchen blev en bagel med creme cheese och marmelad samt varm choklad med grädde. Det värmde min stackars hals


Detta är bara några av bullarna och chokladbullarna som fanns. Men ack så gott


Sedan fanns även detta. Macaroons (amerikanska kakor med chokladkräm), drömmar och chocolate chip cookies. Chocolate chip cookies ska dock helst ätas nygräddade, då de är varma och lite sega


Detta H&M följde med hem. Slappt och skönt


Blus från The Garden Collection. Somrig och fin


Today's wear

Blir sjukt trött på denna dator ibland. Den segar upp efter en stund och hakar upp sig. Vad är problemet liksom.

Ska strax åka in till älsklingen min och pussa på honom.

Dagens klädsel. Blir lätt samma byxor och så när man har vfu


Jeans Gina, top med ballerina Bikbok, Converse

Home again, good

Så trött imorse så det inte är sant. Idag var jag nog tröttare än någon dag den här veckan. Mina ögon var svullna av trötthet, det var svårt att ta sig upp.

Livlig dag idag med barnen samt en intervju till vår uppsats. Det gick väl bra, för att vara första intervjun.
Sedan mycket lek både ute och inne. Många barn att trösta när det blev bråk.

Ska strax gå och hämta syster på dansen, senare blir det lite plugg, skriva färdigt planeringen av uppgiften. Efter det ska jag in till älsklingen.


Rings

Ringar. Ringar ska pryda fingrarna. Söta, antika, häftiga, goda, svarta, silvriga och färgglada ringar.
Jag gillar de flesta modellerna och färgerna. Jag väljer det jag fastnar för.
Den sidan som har överlägset snyggast ringar är ju Cocoo. Där finns ringar för alla fingrar.
Cocoo har även andra smycken såsom halsband och armband, men ringar är min grej.

Dessa ringar är några av mina favoriter


Fashion against aids

Kollektionen 2009 blev succé. Blir den det även 2010?
Den 20 maj släpps som sagt H&Ms kollektion Fashion against aids.
Det är grymt snygga kläder samtidigt som en del av pengarna går till ett gott ändamål.
Så varför inte passa på? Det vill jag. Innan det tar slut. Så 20 maj. Då kör vi, vi får och vi ger.
Mer info om kollektionen hittar ni HÄR


I want them clean and good

Mina nya converse har blivit en del skitiga nu, men bara  på framsidan. Nu är frågan om man ska tvätta dem och i så fall hur. Har sökt runt lite på nätet och en del säger tvättmaskin, andra säger handvätt medan en del säger att man ska spruta på klorin, låta det stå en stund och sen tvätta av. Någon som vet? Det är en sak att skorna blir snyggslitna, men det har kommit sand på som sedan inte gått bort, det är inte speciellt snyggt. Kan ju prova snörena först så får jag se sen. De är ju i princip nya, mina kära dojor.

Ska strax äta mat, tomatsoppa med spagetti på min begäran. Mumsigt.

Så här blev klädsel idag:


Jeans Gina, top Bikbok, skärp Cubus, Converse


Take a chill

Äntligen hemma, eller ja för 45 minuter sen, men det tar ett tag att komma in, varva ner och så. Är helt slut och trött, men det är väl så det ska vara när man leker med hyperaktiva barn hela dagen.
Idag blev det bland annat skapande av inbjudningslapparna, riktigt fina blev dem.
Även mycket spring, främst ute men även inne.

Ikväll blir det lugnt, thank god.
Ska endast kolla lite mail, skriva lite på min planering och försöka lära mig sångerna så att jag kan lära ut dem till barnen. Inte kul om barnen inte kan sångerna på föreställningen, det får absolut inte hända.

Senare ikväll blir det tvtittande på kära Drömmen om Italien, sista avsnittet idag antagligen om det inte händer något oväntat.

I woke up this morning with a smile on my face

Godmorgon!

Sover ni? Eller är ni vakna?
Jag har precis gjort mig klar och laddat med en rejäl och härlig frukost, alltså oboy och frallor =)
Jag måste orka dagen, för när man kommer hem på eftermiddagen orkar man inte med något.

Just nu skiner ju i alla fall solen, hoppas den gör det hela dagen. Då blir det mycket skönare när vi är ute.

När jag kommer hem får jag se om jag orkar en sväng på kanalen, annars blir det att skriva inbjudan till föreställningen samt lapp till föräldrarna.

Kram ♥


I want your everything as long as it's free

Så mycket skönare med en bil. Man kommer hem ca 45 minuter tidigare än om jag hade åkt buss. Men det är så mycket dyrare och mer att ta hand om. Vilken tur då att jag bara lånar antingen mammas eller pappas bil. Jag sålde min då jag kände att det blev för dyrt med allt, i alla fall nu när jag studerar. Så det blir att införskaffa en när jag har fast jobb och egen bostad.

Är supertrött nu, det har varit en lång dag, men rolig. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn, det är det jag orkar.

En sådär dagens:


Leggings med skinndetalj Lindex, top Gina.
Till det skinnjacka och Converse


Sunny morning

Är så trött, vill sova vidare. Dessutom blev man irriterande nog väckt av katten vid halv sex som stod och gnällde vi ytterdörren medan alla sov. Jobbigt.

Ska strax samåka med bror in då vi båda ville ha bilen nu på morgonen. Mycket skönare att ta den och slippa gå upp tidigare och kolla busstider.

Kommer hem strax efter tre så då uppar jag.
Kram ♥


Into the bed, into the sleep

Igår spelade vi brännboll ute, jag, pojkvännen, han syster och far. Alltså fyra stycken på brännboll, snacka om att det blev mycket spring. Jag höll på att dö så trött jag blev. Men vi höll på i en timme. Trodde vi hade spelat en kvart, men tiden går ju fort när man har roligt. Så idag har jag träningsvärk överallt. Till och med i rumpan som jag aldrig brukar ha. Så jag känner mig mycket stolt, trots att det gör ont när jag rör mig =)

Har nyss sett Hollywoodfruar. Maria Montazami är ju för härlig. Och hon och hennes syster har ju exakt samma röst, de pratar likadant. Helt sjukt.

Ska strax sova och ladda upp inför morgondagen. Ytterligare en dag med lek och spring.
Men först ska jag slå en pling till älsklingen.
Kram ♥

One day of my life

Såg en grymt bra film i helgen tillsammans med älsklingen. The Prestige. Den handlar om magiker. När man hör det låter det säkerligen som en b-film men den var bättre än vad jag trodde. Grym.

Idag var första dagen på vfun. Kul att vara tillbaka, och nu i hela tre veckor förutom torsdag-fredag nästa vecka då det är röd dag. Det blev mycket lek och skoj och planeringen inför mina uppgifter. Nu har lugnet tillkommit och min uppgift känns inte lika stressig som förut. Planering kallas det.

Har nyss ringt och sagt upp mitt mobilabonnemang. Ska fortsätta med det gamla hederliga kontantkortet. Då slipper man samtal från telefonförsäljare och andra konstiga nummer. Men fan vad de trycker på. Frågar varför jag vill säga upp det, varför jag inte trivs med det och sedan försöker pracka på mig ytterligare månader på abonnemanget eller annat skit. Det gäller att stå på sig.

Nu ska jag fortsätta med Top Model och sedan Hollywoodfruar.
Kram ♥


Jeans Bikbok, top Gina, skinnjacka Jofama, Converse


She doesn't need to see the sun

Här hemma hos älsklingen har det kommit lite folk. Älsklingens farfar, mormor, syster och lilla Lucia.
Svärmor har lagat massa mat så nu är man proppens. Godast var napoleonbakelsen, ingen gör den bättre än henne.

Är mycket spänd inför vfun på måndag, fast på ett bra sätt. Känns som om föreställningen kommer att gå bra. Ska bara konsultera tillsammans med min vägledare. Och sen gäller det ju att bli godkänd på allt och att jag har uppnått alla mål.

Jag för dagen:


Strumpbyxor H&M, kjol Gina, blus Bikbok


Dagens

Det som slog mig imorse var hur varmt det var. Tidigare när jag har gått ut med tunna strumpbyxor har det varit kallt om benen, men inte idag. Dessutom såg det kallt ut men det var ju hur skönt som helst.

Befinner mig just nu hos pojkvännen och diskuterar mina uppgifter på vfun. Svårt att veta vad, speciellt när vi ska integrera olika estetiska uttrycksmedel. Men det löser sig. Älsklingen hjälper mig och min handledare ska hjälpa mig med uppgiften.

Nu blir det mys, kanske någon film.


Klädsel för dagen
Strumpbyxor Åhlens, kjol och linne Gina, kofta och halsband Bikbok, Converse


Walk on over into bitter shade

Då var det klart, sista litteraturseminariet för i år. Gillar inte det, man känner sån press på sig att hinna läsa boken samt komma på en frågeställning och press på sig att prata. Jag har alltid varit den lite tystare, men jag känner själv att jag har blivit bättre. Och det är ju bra! Dock är det tvärtom med barngruppen, där pratar jag på mycket.

Nu blir det i alla fall ingen mer resa till Norrköping på tre veckor vilket känns skönt på ett sätt. Slippa passa tågtider, hålla på med tågförseningar och allt. Nu blir det bara en kort tripp till stan varje dag. De dagarna jag sover hos älskling kan jag förhoppningsvis cykla till vfun då det är kort väg därifrån, skönt! Väntar bara på att cykeln ska fixas, sen ska jag cykla överallt då jag spenderar nätterna där. Nice =)

Ska ta lite käk nu och sedan åka hem till älskling. Imorgon är det ingen skoldag så det blir nog mys framför någon film =)


I'm leaving in a moment

Godmorgon!

Skulle egentligen ha behövt en timme till i sängen, det var en aning jobbigt att gå upp imorse. Dessutom tog jag fel på busstider så kunde ha gått upp lite senare. Irriterande.

Idag står seminarium på schemat och sedan hem till älskingen. Så jag ska strax gå ut till bussen

Vad har ni för er idag?


I picked a flower and put it on my dress

I år är det mycket blommor på kläderna. Jag älskar det. Speciellt på klänningar, det är supersnyggt enligt mig. Har införskaffat ett flertal klänningar med blommor på, men inte enbart på grund av blommorna. Det var klänningarna jag fastnade för och det råkade vara blommor på. Färglada blommiga och fina, perfekt i sommar.

Klänningen som jag fick hem från Nelly var otroligt skön och satt jättebra. Den kommer användas i sommar, till vardag som till fest. Det som är bra är att jag inte behöver betala den förrän i juni. Ett specialerbjudande som de har nu. Beställ nu, betala i juni. Dessutom har de ännu fler erbjudanden nu under Nelly fashion week. Gå in och kolla HÄR!

Två andra klänningen hänger i min garderob och väntar på att få användas. Två fina med blommor från H&M, till rimligt pris.


Nellyklänningen i mjukt bomullstyg. Älskar detaljerna på ryggen


H&M. Syns ej så bra men bak på ryggen sitter en rosett, fint!


Även denna från H&M. Perfekt till fina sommardagar och kvällar


Make it simple

Har nyss stått och stekt en hel hög med pannkakor till crepes som mamma ska laga sen. Varje gång brukar det gå åt skogen då de går sönder men inte den här gången. Den här gången blev de hela och fina.

Har ringt min vfuplats och kontrollerat lite, det enda jag behöver göra nu är att planera utställningen/föreställningen vi ska göra. Den går ut på att barnen ska vara med i skapandet och när allt är klart ska det utmynna i en utställning eller föreställning. Har lite idéer så det blir nog bra. Får bara hoppas på fint väder de kommande veckorna.

Ska fortsätta på min "fina" tjocka bok så jag förstår det mesta av den.

Dagens, simpelt men snyggt:


Strumpbyxor Lindex, kjol och linne Gina, kofta Bikbok


When you walk through a storm hold your head up high

Var ute på min dagliga morgonpowerwalk för en stund sen. Lite kyligare idag, men skönt idag. Har dock fått skoskav på båda hälarna och båda lilltårna, så ont. Så sista biten fick jag kämpa för att kunna gå normalt.

Idag är jag skolledig, men det blir pluggande ändå. Ska läsa så mycket ur boken vi har seminarium på imorgon. Måste även planera och skriva upp allt inför vfun som börjar nästa vecka, hela tre veckor den här gången.

Ska ta och klä på mig och fixa håret. Lovar att visa klänningen idag.
Kram


Ska bli skönt när sommaren är här och man kan ta ett dopp och sola på bryggan


Clothes are inevitable

Fint väder med sol och värme idag. Är den riktiga värmen på väg?
Vi får hoppas på det. Jag vill vara ute hela dagarna i solen. Äta glass på bosses. Bara vara.

Jeansjackan på idag, solisar på. Good to go


Jeans Bikbok, top Gina, jeansjacka H&M, Converse


Your thoughts have taken their toll

Flummigt och rätt så roligt seminarium. Men det kändes väldigt onödigt med tanke på den dåliga tiden. Det är aldrig kul att börja sin skoldag klockan tre. Det hade känts bättre med en tidigare tid. Men nu är det avklarat i alla fall och det är skönt.

Idag på posten kom äntligen den andra boken vi ska seminarium på. Dålig leveranstid måste jag säga från Lycknis, men nu har den ju kommit vilket betyder att jag inte behöver göra om seminariet. Så det blir att läsa så mycket som möjligt av den ikväll.

Ska förresten visa klänningen sen som kom från Nelly, billig blommig sak!

Away to school

Hinner inte lägga upp en dagens så den kommer senare.
Önska mig lycka till, tycker inte om litteraturseminarier. Jag har ju en frågeställning som tur var.

Dags att springa till bussen.

Ha en fin dag!


Take your time to exercise

En härlig och svettig powerwalk runt kanalen. Solen sken och det var bara skönt ute. Ett plus är att det är runt kanalen, härligt att gå vid vattnet. Detta får jag göra varje morgon. Även om man inte känner för det när man vaknar känns det skönt när man väl kommer ut. Och det är speciellt skönt efteråt, då känner man att man har gjort något. Härligt.

Nu smakar frukosten extra gott, oboy och mammas småfranska.
Kan göra mig iordning extra långsamt då jag inte ska iväg förrän om 2 ½ timme.


Fint och varmt väder. Musik i öronen


Slussarna vid fina kanalen


Take a walk in the park

Morning!

Hemsk dröm i natt, som jag absolut inte vill ska hända.
Annars en god natt sömn.
Idag börjar jag inte förräns vid tre, kul då...Men tänkte ändå stiga upp normalt. Ska bege mig upp på en powerwalk runt kanalen innan frukosten. Bra start på dagen, sätter igång förbränningen. Man piggnar till. Självklart följer musiken med.

Hörs när jag är tillbaka.
Kram


How to style your maxi dress

Långklänning kan vid första stunden kännas som en sån man använder fina tillfällen, såsom bröllop och fest. När man hör ordet långklänning första gången känns det för fint för att ha till vardags. Så tänkte jag med till en början. Om jag köper en långklänning, när ska jag då ha den?

Men långklänning/maxiklänning finns i olika varianter som man kan till vardags och fest. Det finns fina och det finns mer vardagliga. Det är bara att välja den man tycker om mest. Det handlar om stylingen. Med rätt styling kan du ha den när som helst, även nu när det inte är sommarvärme.

Så här vill jag styla min, som jag inhandlade från H&M.
Skärp i midjan såklart, jeansjacka, hippie/indianhårband samt massa ringar och armband


The denim day

Outfitbilder blir bäst när man har någon som tar dem. När man är själv ska man hålla på att böka med stol att ställa kameran på eftersom jag inte har något stativ och man måste gå fram och tillbaka för att kolla hur bilderna blev. Det skulle vara riktigt smidigt om man hade ett stativ.

Bilderna blir bra till slut i alla fall. Utebilder blir dock bäst. Bilden tagen av min älskade pojkvän.


Jeans Bikbok, blus Cubus, jeansjacka H&M, Converse


But I continue learning

Vilken skön dag idag. När jag gick ut kändes väldigt ovanligt att det inte var kallt och att det var varmt i luften. Skönt! Det fick bli jeansjackan idag, förhoppningsvis resten av veckan också.

Den sköna dagen har dock spenderats en stund på bibblan med vår uppsats. Jäkla tur att vi har fått ny handledare, för vår förra var verkligen inte bra har jag upptäckt. Bara trög och vet inte vad han ska säga. Så nu går det bra, ska bli skönt när den är klar. Allt jobb vi håller på med.

Just nu sitter jag och ser på Top Model, efter det blir det Hollywoodfruar. Maria Montazami är min favorit av dem, resterande tanter gillar jag inte.

Back to TM! ♥

Dagens

Invigning av mina nya skor. En aning ovant i början, men ej obekvämt. Vita och fina.
Läsning av den tjocka och tråkiga boken. Snart klar, det sista får läsas imorgon.

Nu blir det film med älsklingen min. Jag tror han saknar mig i soffan =)


Jeans Bikbok, top Cubus, ringar Bikbok H&M Topshop, armband Guldfynd samt presenter, klocka Ur & Penn, Converse (brand new!)


Dress you up from tip to toe

Riktigt bra fynd är alltid fint och det blir man alltid glad över.
Måste säga att H&M är en av mina favoritbutiker, där hittar man alltid något oavsett om det är överdel, underdel, skor eller accessoarer. Och att de har riktigt bra priser gör det bara bättre.

Förutom mina fina Converse från Stadium fyndade jag lite annat passande till sommaren.


1. Conversen. Så sköna och snygga. Passar till i stort sett allt
2. Denna prickiga tubtop kom med hem för endast 49.50:- Kap!
3. Klänningen åkte jag tillbaka för idag. Kom på igår kväll att jag jättegärna ville ha den och tur för mig så fanns den kvar i min storlek. Långklänning äntligen, ett snyggt skärp i midjan och det blir ursnyggt


The other day

Äntligen. Nu kan slänga min gamla och ha på mig de nya. Äntligen fick jag med mig mina nya Converse hem. De ska jag bevara väl och minsta lilla fläck ska bort med detsamma. För ovanlighetens skull passade ett par 39:or på mina fötter. Jag blir alltid lika glad då jag får på mig en storlek mindre.

Igår kväll blev det sedan mys vid tvn. Tänkte testa den nya maraboun med chili och passionsfrukt men den var ingen höjdare. No more. Kvällens film blev Disturbia. Väldigt bra film.

Ännu ingen vidare värme så det fick bli halsduken till skinnjackan.


Leggings Lindex, top Gina, skinnjacka Jofama, Converse (som för övrigt skulle slängas samma dag)


With you I'm no stranger

En lång och skön natts sömn. Ville sova vidare när jag vaknade vid elva, men inte ska man sova bort dagen. Jag har viktigare saker för mig.

Har klätt på mig och fixat till mig. Idag tänkte dra och köpa nya Converse. Inte nog med att det är hål i ena skon, båda har även gått sönder på insidan så att det lossnar hårda gummibitar hela tiden som stör. Det är verkligen inte skönt att ha under fötterna. Så det blir nya, vita såklart.

Lite senare blir det att gå ut för lite motion innan fredagsmyset. Powerwalk, kanske lite löpning och styrka om jag orkar. Rör på kroppen.


Denim to leather to fabric

Seminariet idag gick bra, kunde alla mina repliker utantill så det var skönt. Vi fick nog bäst kritik av alla. Bra gruppen!

Det var dock inte trevligt väder när man skulle hem sen. Snön hade visserligen försvunnit, men det regnade och blåste så mycket att paraplyet vände sig ut och in och höll på att blåsa iväg. När kommer den riktiga våren så att man vill vara ute hela tiden?

Har nyss ätit lite mat och ska strax åka hem till älskling.


Jeans och linne Bikbok, skjorta MQ


I had to have the flowers

Somrigt, blommig och färgglatt ska det vara i sommar. Massor kläder med blommor på, överdel som underdel.
Så jag var tvungen att klicka hem denna fina, som faktiskt kommer om någon dag. Nice. Den kommer att vara superfin till varma sommdagar- och kvällar. Vardag som fest. Billig också, 224:- med studentrabatten.


All that I was meant to be

Sitter just nu i skolan. Vi har övat på vår redovisning och har lunchrast för tillfället. Den började med lite gratis rättvisemärkt choklad som det bjöds på, mycket gott.

Imorse var det ingen vacker syn jag mötte, snö på gräsmattan. Men det hade nästan försvunnit senare. Skönt, tänkte jag. Men det vara bara att ta tillbaka det när jag var halvvägs mot norrköping. Här snöade det för fullt och det gör det fortfarande. Här är det alltid värre väder än hemma. Kallt och kyligt.

Slutar inte förräns vid fem idag. Segt. Men så är det. Är i alla fall ledig imorgon vilket är skönt.
Vad gör ni denna dag? Skola, jobb?


I need new ones

Idag upptäckte jag något tråkigt. Mina Converse hade gått sönder i tyget på hälen på ena skon. Och eftersom det är i tyget går det antagligen inte att laga. Tråkigt, tråkigt. De är verkligen jättesköna att på sig och gå i och det läcker inte in vatten i dem. Converse i all ära.

Så vad ska man göra? Jag vet inte hur länge sådana skor bör hålla och kvittot har jag inte kvar eftersom det var ett bra tag sedan jag köpte dem. Jag antar att jag ska köpa nya. Vita då, vårigt och färgen passar till allt. Skulle det hända att de blir smutsiga så är det bara att ta skokrämen för vita skor.

Hoppas jag går in i dem snabbt, mina gamla har format sig så bra efter min fot. Så sköna. RIP


A hero of war, yeah that's what I'll be

Denna låt är mycket bra. Lyssna noga på texten, A hero of war.
Personer kommer hem från krig och är helt personlighetsförändrade. Vissa blir så nere att de tar självmord. En del blir kriminella. Andra mördar sin egen familj. Men det är inte så konstigt när de lär sig att skjuta och döda för att sedan hyllas för det när de kommer hem.


Defy the cold and bring in the spring

En dagens då för er. Skapligt kallt detta, men det sket jag i.
Nu ska jag försöka läsa några sidor innan alla bra tv-program.


Strumpbyxor H&M, kjol Gina, skärp Cubus, linne & blus Bikbok


Still raining

Ruggig dag idag. Kallt som bara den, blåsigt och snöblandat regn på det hela. Men de säger ju att det här är typiskt aprilväder och då är det väl som det ska vara. Jag trotsade i alla vädret med tunna strumpbyxor. Har man bestämt sig så har man.

Dagen har gått åt storyline. Riktigt roligt, det var som ett uppspel med olika karaktärer med en speciell utspelsplats. Roligt och lättare när man själv fick bestämma sin karaktär. Det blev många skratt under dagen.

Kvällen ska ägnas åt läsning och åter läsning. Halva boken kvar, jag kämpar.

Nu blir det mat. Mamma har varit kreativ. Lax med en speciell panering. Återstår att se om det blir tummen upp eller ner.


Can't close my eyes

Usch så trött. Riktigt motigt att gå upp imorse. Vill ligga kvar i sängen och sova.
I natt drömde jag läskiga drömmar, om spöken. Det blev inte bättre av att jag, när jag vaknade, såg någon jäkla spökserie på tv. Somnade om till slut även om det tog ett tag för mig att våga stänga ögonen.

Idag står storyline på schemat nästa hela dagen. Har ingen aning om vad det är, men det blir nog kul att se.

Ska strax gå till bussen, så det är nog dags att stänga ner denna


It'll be white on the streets

Nu är jag riktigt irriterad. Nog för att jag har haft mardrömmar om det, nu kommer de att bli sanna. Snön kommer tillbaka! Inatt och imorgon bitti kommer det vara vitt på gatorna i södra och mellersta Sverige. Varför? Jag vill gå ut utan jacka och slippa frysa. Men det kanske var kallt vid den här tiden förra året med, det är bara att snön har hållt i sig längre i år. Den ska banne mig försvinna fort.

Jaja, har nyss sett DH och nu nyheterna om askmolnet.
Imorgon ska jag stiga upp vid fem-halv sex, tidigt jag vet. Får försöka vila en stund på tåget.
Så det är bara att borsta gaddarna och sedan krypa till sängs.


White with flounces

Vår innebär ljusa färger, vitt och annat färgglatt.
Denna top skulle jag gärna vilja ha. Den är fin med volangerna både där fram och där bak. Passar antingen till ett par jeans, shorts eller till en kjol som på bilden.

Den kommer från Bubbleroom och ligger på 399:-


En dagens

Nu har solen försvunnit. Himlen har täckts av mestadels mörka moln, men även vita. Så nu blir det inget mer utesittande här, förmodligen kommer det börja regna när som helst.

Boken jag läser är verkligen inte bra, om den ändå var lite tunnare. 300 sidor liksom. Det är inte kul. Men det är bara att ta sig igenom den. Ska fortsätta med den en liten stund och sedan hitta någon lunch.

Idag hade jag en jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig-dag. Men det blev tillslut detta


Leggings från Nelly
Top från H&M


Cause we are ready to make it

Godmorgon!

Solen skiner och det ser så härligt ut. Frågan är om det är lika varmt som det ser ut. Det är i alla fall ingen dag att sitta inne, intill husväggen är det säkert skönt. Vi får bara hålla tummarna för att temperaturen stiger och att det inte blir snö på fredag som de säger. Då blir jag verkligen arg, eftersom jag har drömt mardömmar om snö.

Sitter och äter frukost, oboy och mammas frallor. Om det är någon som bakar gott bröd så är det mamma. Det tar slut på bara några dagar. Verkligen gott.

Ska ta och göra mig iordning och sedan sätta mig ute med min tjocka bok.

Vad gör ni idag?


Look of the day

Borde läsa, men jag orkar inte. Läser eventuellt lite innan jag ska sova. Annars är jag effektiv imorgon och läser så mycket som möjligt. Jobbigt med tråkig text.

Top Model och sedan Hollywoodfruar, sedan ska jag läsa.


Hade på mig skjorta från Zara samt jeans från Bikbok.
Skinnjacka, Converse samt rayban till


That sounds pretty good

Kan inte detta askmoln försvinna, det skrämmer mig nästan. Hoppas inte att det kommer och täcker himlen nu, våren har ju nyss kommit. Och det måste definitivt försvinna till sommaren, inställda flyg är inte roligt.

Helgen har bestått av mycket spendering av tid ute. Långa promenader varvat med lite styrka. Skönt, både gällande vädret och träningsvärken.

Idag stod uppsatsarbete hemma hos Malin på schemat. Fick träffa vovvsingarna, så söta så.
Sedan tåget till Norrköping för att skaffa en bok. 300 sidor att läsa till nästa vecka, stressigt, stressigt.

Top Model 13 nu tv. Måste ses!
Kram ♥


Pissed off

Pms-kärring. Tro inte att jag kommer att hälsa och le.
"Jag förstår....". Nej, det gör du inte. Du förstår inte ett dugg, du vill bara tjäna dina j*vla pengar. Så säg inte att du förstår. Du gjorde mig arg och upprörd, då fattar du inte ett j*vla dugg. Nöt till hjärna.

Det är löst, men jag kan ändå inte släppa det. Thanks a lot!
Cheer me up

Clothes for the spring

Vår, värme och sol innebär vårig klädsel. Inga mer tjocka jackor och snart dags för ballerina på fötterna.


Strumpbyxor Åhlens
Top Bikbok
Kjol Gina
Skärp Cubus
Converse
Ray Ban


If somebody's going to make it

Så skön dag idag. Det kunde dock blåsa en aning mindre, annars var det riktigt varmt. Speciellt intill husväggen, där kan man sitta i bara t-shirt och sola sig.

Det blev en kort men amibitiös dag på campus. Sex personer i en sal för 30 pers, space! Roligt med en annan miljö, eller i alla fall annan campus. Det är nästan så man funderar på att byta, det är mysigare och mer gemenskap känns det som. Ett ställe mer för oss unga än de äldre. Problemet är bara att man känner till lärarna och pluggandet och allt i Norrköping, man vet hur alla är och vad som förväntas. Det sägs ju också att det är hårdare Linköping. Decision, decision..

Jag och syster gick en promenad förut. Följde henne till hennes dans, skruttunge. Hon är så duktig.

Ska snart ta mig in till stan till min älskling, det blir en lugn kväll ♥

Torsdag

Ett litet snabbt inlägg så här på morgonkvisten.
Drömde hemska drömmar i natt. Att min skadade tå blev värre och man såg ben, kött och allt. Blä.

Nog om det. Sol även idag när jag vaknade. Mysigt. Blir solisarna på, snyggt och bekvämt för ögonen.
Plugg i camplusbiblioteket idag med min älskade grupp.

Outfit kommer senare.
Ut med er nu i solen!

Kram ♥

Feel the power in your body

Var faktiskt ute med syster förut och körde lite träning tillsammans. Sprint, jogging, styrka. Kan plötsligt få såna här ryck och bara vilja träna, om jag nu kunde få dem lite oftare för det är så skönt efteråt. Man är stolt över sig själv och träningsvärken är på något sätt skön i alla fall. Det kan ju också bero på det fina vädret, man blir mer peppad då.

Kvällen har sedan ägnats åt modeinspiration ala Sofis Mode, Drömmen om Italien samt Greys Anatomy.
Och telefonsamtal med älsklingen min.
Ska läsa klart Sofis mode, sedan blir det sömn.
God natt ♥


Spring time

Måste säga att campus linköping är mycket finare och mysiga, det är mer drag där och mer grönområden där man kan sitta och slappa. Det var fullt med folk idag som satt ute vid husväggarna och bara slappade i solen. Mysigt. Det blir plugg där även imorrn.

Idag har vi alla fall fixat det mesta till temaarbetet, imorrn blir det att förbereda mer inför redovisningen.

Det bidde ingen hatt för mig, den satt tyvärr inte på mig. Men jag ser på det positiva, jag sparar ju lite pengar!

Nu blir det mat, senare ska jag läsa Sofis Mode, lite vårinspiration!

Kram ♥

Sunshine in the morning

Godmorgon sunshines!

Solen sken när man vaknade upp. Trots att man sovit för lite, som vanligt, blev man direkt gladare och piggare. Det gillar vi. Har nyss ätit mammas hembakta bröd och oboy, en riktigt god frukost.

Idag blir det tema-arbete på campus linköping istället, lite omväxling är alltid kul. Har laddat med lite så kallad mat och frukt.

Dagens kommer senare, det lovar jag


Can't make up my mind

Ska man köra på en eller inte?
Passar man i den? Den är ju snygg
Help me!


A star is born

Adam Lambert.
Amerikansk sångare, tvåa i American Idol.
Albumsläpp november 2009
Snygg som få, men tyvärr, han är ju faktiskt gay
En riktig stjärnartist. For your entertainment


Dagens sisådär

Crappy bilder, jag vet. Men kameran orkades in tas fram och ställas upp. Det fick bli dessa.
Kallt idag, men dock inte om benen som man skulle tro, istället blev det händerna som blev röda av kyla.

Nu ska jag ta en varm och skön dusch.


Strumpbyxor Åhlens
Jeansshorts och top Bikbok
Klocka Ur&Penn
Armband Guldfynd samt gåvor
Ringar Bikbok, H&M, Topshop


Tired

Hemma för ett tag sedan. Idag var det en lång dag. Ny kurs, nya uppgifter, ny nervositet över att hinna med allt. Hatar dessa långa dagar då man inte är hemma förräns vid sex. Då är det bara att äta middag, titta lite tv innan man ska sova igen.

Ska googla på olika aktiviteter inför vårt nuvarande tema-arbete.

Finns inte så mycket att säga, vill bara slappa och ta det lugnt resten av kvällen.
Ska försöka komma med en dagens.

Kram ♥

I am working it out

Allt fixat och färdigskrivet för kursen. Allt är inskickat, nu är det bara att vänta på gensvar. Skönt.
Nu blir det fokus på nästa kurs, sista kursen för året som börjar imorgon. Ska bli kul men samtidigt nervöst att få veta vad som väntar. Men bara man planerar sin tid bra blir det nog bra.

Tittar just nu på Hollywoodfruarna. Den enda jag gillar är Maria, de andra känns som barnsliga och sliskiga tanter. Blä.

Ska strax ta mig en dusch och sedan lägga mig i sängen framför tvn. Skönhetssömn behövs, speciellt för mig som är trött oavsett hur många timmar jag sovit.

God natt ♥


Inspiration by summer

Sommaren kändes långt borta för inte så jättelänge sen. Men idag kändes den vara nästan på ingång. Satt och väntade på bussen och det var nästan för varmt med skinnjacka när jag satt där i värmen. Ingen snö nästa vecka, inte snö...snälla...



I sommar blir det jeansshorts det mesta av tiden, bekvämt och snyggt, till det ett par gladiatorsandaler. Långklänning (om man hittar nån) då man vill vara lite finare. En snygg bikini på stranden, eller flera. En räcker väl inte. Stråhatt på huvudet, både fint och skyddande för håret.


I've got sunshine

Så skönt och härligt och vakna till solens strålar. Kan det inte vara så hela tiden? Man blir så mycket gladare och piggare och det blir mycket lättare att kliva upp ur sängen. Håller tummarna för att värmen stiger. På väderkanalen stod det nämligen att det skulle snöa (!) den 18. Hallå. Det är slutet på april, då ska det inte ligga någon snö på marken. Så vi får alla hoppas innerligt att det inte stämmer. Då vet jag inte vad jag gör.

Har i alla fall städat lite bland alla mina påsar och kläder. Definitivt snyggare nu än innan. Stökigt. Några skor och jackor fick slängas, och gamla skolpapper fick åka i soptunnan. Skönt. Lite mer ordning.

Ska ut i solen senare, måste ju ta till vara på den innan den eventuellt snön kommer igen.

Kram ♥


Café and shopping

Har sålt de flesta av mina böcker från år ett. Skönt att bli av med dem samtidigt som man får in lite pengar. Det blir mycket i slutändan. Åkte in till stan igår och sålde ytterligare en bok, några böcker kvar sedan är jag done.

Träffade även Maria på stan så vi tog en sväng och en fika. Mysigt. Det blev mycket prat och catching up även om vi går på samma universitet.

Från H&M fick jag med mig finaste jumpsuiten, blir perfekt för sommardagarna. Bild kommer upp inom kort.


Fina Maria på Waynes. För min del blev det en blåbärssmoothie. Sitta på ett fik kan man göra i timmar och bara prata.




Klädsel blev detta.
Jeans från Vila
Linne från Gina
Skjorta och skärp från H&M
Skinnjacka Jofama
Converse


Birthdayparty for the boy

Födelsedagsfirande för bror min i fredags. Det kändes som om han nyss var en liten unge, nu är han 19 år och 15 cm längre än mig. Stor pojke. Därför fick han ett presentkort av mig, det funkar alltid.

De flesta från släkten kom, kul. Det är inte ofta man får träffa dem och det är inte alltid alla kan.
Det blev i alla fall grillade kycklingfiléer, potatisgratäng och hemmagjord kladdkaka. Proppmätt.


Making the kladdkaka. Tyvärr blir den aldrig lika god som den i affären.


Jag och syster. Även hon börjar bli stor


Det blev en liten cykeltur för mig och syster innan gästerna kom. Måste skaffa mig en egen och bra cykel.
Klädsel för dagen: Strumpbyxor H&M, spetsklänning Bikbok, skinnjacka Jofama, Converse


Pappa och bror i full gång med grillandet.


Min älskade Kalle. Galen och så söt. Fint kort va


Min söta kusindotter följde med. Gladare unge finns inte =)


Vårvärme tack

Är hemma just nu med syster.
Tog bussen från älskling och usch vad kallt det var att stå och vänta. Hade visserligen inte varmaste kläderna på mig, men va fan. Jag vill kunna klä mig i vad jag vill och det är dessutom april nu då det borde vara sol och värme.

Lite senare ikväll blir det fullt i huset här hemma. Många släktingar som kommer för att fira min bror. Så innan dess blir det att förbereda mat, för min och alvas del kladdkaka. Wish me luck för det är inte lätt att få den kladdig.

Outfit kommer senare och mer update om dagen.
Kram ♥

Outfit

Så ovanligt med regn. Man är inte van vid det efter all snö. Kände konstigt när jag gick ut och såg att regndroppar falla på marken.

Är hos pojkvännen just nu. Ser på Biggest Looser och senare blir det Superbad. Superrolig film =)

Dagens:


Jeans Bikbok
Blus H&M
Converse


Headline

Hello.

Är just nu hemma med syster. Hon har påsklov och jag är ledig. Skönt att få vakna när man själv vill.

Har nyss städat lite på rummet inför imorgon då vi ska ha kalas för brorsan. Hela 19 år har han blivit idag.
Ska strax äta någon lunch och sedan skrivade det sista på vår KU-rapport. Eftertankar efter seminariet.

Outfit kommer senare.

Kram ♥

Too tired to fall asleep

Trött. Har varit uppe i nästan 18 timmar! Ojsan, det tänkte jag inte på förräns jag skrev det.
Dags att sova kanske. Vill inte förstöra min nattsömn och dygnsrytm.

Tills nästa gång får ni ta en titt på dessa från fotograferingen för ett tag sen.
Sleep tight!


Nude powder pink

Nude och puderrosa.
Ett av vårens it-färger. Svalt, somrigt och så fint.
På jackor, toppar, klänningar, byxor, skor. Ja allt faktiskt. Puderrosa/nude passar på alla klädesplagg, från top till tå. Matcha en kavaj med ett par svarta leggings/byxor och ett par ballerina. Done. Skitsnyggt.


Flowers on my body

Inte så farligt seminarium ändå. Vår handledare var faktiskt den bästa hittills, jag kände mig inte nervös när hon satt bredvid. Hon tyckte till och med att jag var så lugn när jag opponerade. Helt tvärtemot vad jag brukar vara!
Det blev endast lite småkompletteringar, det fixar vi hur lätt som helst.

Detta var sista dagen på denna kurs, nästa vecka börjar en ny, ska bli spännande.

Dagens, övervägande Bikbok









Jeans, blus och rosettring Bikbok. Blusen är hur nice som helst, en kvar i passande storlek. Lagom lös och perfekt i vår.
Ankarhalsband och ring H&M
Armband Guldfyn samt gåvor
Klocka Ur&Penn


Wednesday morning

Godmorgon.

Visste knappt vart jag var när jag vaknade. Har varit vaken i snart en timme, så snacka om tidigt.
Jag slutar i för sej vid tolv så det är skönt.

Tittar just nu på Montel show, mycket bra.
Bussen går om en kvart så jag ska bara fixa det sista och sen dra mig utåt.

Kram ♥

Bedtime, bedtime

Ligger i sängen med laptopen på magen och DH på tv. Har nyss tvättad av mig maken och tagit på mig sovkläder.
Upp tidigt imorrn för att ha seminarium. Nervös. Men efter det åker jag hem och bara tar det lugnt.

Nu ska jag se klart det sista.
Natti ♥

Dots bows loose

Rosetter, stora som små. Prickar i mängder. Löst eller tajt.
Prickar är hett, på byxor och leggings som klänningar och toppar.

Denna kommer från H&M, den finns dock i andra färger och utan prickar, riktigt snygg och skön.


Outfit

Hemma.
Aningen onödigt att åka in till skolan så tidigt men det var kul. Då kunde man åka hem tidigare. Otroligt fina konstnärliga produkter som visades, det var roligt att se vad alla hade gjort. Nu är det bara seminariet kvar, är smått nervös då man har hört ett och annat om vår handledare. Men vi backar upp varandra i gruppen.

Väl efter skolan mötte jag upp Sandra på stan. Hon pluggar i Örebro och är på besök i Linköping. Måste ju passa på, hon är inte här så ofta. Det blev en lunch och lite shopping. Köpte även present till bror min som fyller år på torsdag. Så svårt när det kommer till killar. Tror inte min bror läser min blogg så jag kan avslöja att det blev det vanliga, det blir man alltid glad för.

Nu blir det mer läsning av KU-rapporter.

Dagens:


Jeans Vila
Body Bikbok
Skärp och kofta Cubus
Till det Converse och skinnjackan


Tisdag

Trött, trött. Varför ska man alltid vara pigg på kvällen när man ska upp tidigt dagen efter? Tog minst en timme innan jag somnade. Usch, ska vila på tåget.

På schemat idag står KU-utställning, kul.

Men nu måste jag sticka till bussen.
Outfit kommer senare.

Kram ♥


Converse

Ett par Converse, eller andra tygskor om man känner för det är perfekt i vår. De funkar faktiskt året runt tycker jag. Man blir inte kall i dem och när det regnar läcker det inte in vatten i dem. Perfekta.

Jag gillar mest svarta och vita. Men nu är det ju inne med rosa, ljusrosa. Riktigt snyggt. Jag vill ha ett par.


Den klassiska modellen i en mycket ljus rosa eller varför inte en annan modell i lite mörkare rosa?


Påskäggsletande

Jag hittade till slut mitt påskägg. Det är roligt fast jag inte är barn längre.
Jag hittade på det ställe jag minst anade, jag ska alltid leta på konstiga och svåra ställen.

Fina grejer där i. Godis, pengar, biokort, trisslott utan vinst.
Nu blir det dusch sen Top Model.


Dagens

Jag trotsar vädret. Trots endast 2 grader hade jag bestämt mig för strumpbyxor som är snäppet tunnare.
Ta bara halsduk och jacka så blir det bra.
Det skulle dock ha blivit strumpbyxorna med småhjärtan på, men de gick sönder när jag skulle sätta på mig dem så det sket sig ju..


Strumpbyxor Lindex
Jeansshorts Bikbok
Top Bikbok


Påskmiddag

Mätt i magen efter en god middag. Kalkon. Klassisk till thanksgiving men det funkar även till påsk.
Även Kalle fick lite att äta. Det går inte att stå emot att ge honom när han sitter bredvid stolen med huvudet på sned och tigger. Han är för söt då.

Nu blir det att vara studieeffektiv.


Lägg märke till den stora kalkonen. En hel del blev kvar


Klassisk pannacotta. Den ska helst ätas i små mängder, annars blir det för mycket i magen


Have you ever seen the rain

Vaknade upp på morgonen, och vad ser man? Snö! Snö i mitten av april, det värsta jag varit med om. Har nästan lust att packa alla kläder och flytta till ett land utan snö för det här är jag så så trött på. Igår kunde man nästan gå utan jacka ute och nu är det 2 grader och snö. Sluta med snön och ge oss värme. Man blir nästan glad för regnet då det smälter bort snön.

Nåja. Schemat idag? Kalkon till middag, min kära mor har stått och lagat och sedan Pannacotta till efterrätt, mums. Nu sitter jag, mamma och lilla Kalle och väntar på att de andra ska komma hem så vi kan äta.
Senare blir det att läsa KU-rapport och skriva opponering. Att det ska vara så svårt att komma på något negativt.

Nu plingar mormor och morfar på dörren. Dags att dra sig.
Kram ♥


Happy easter

Glad Påsk.

Fått några påskägg? Inte jag än så länge, men det väntar ett på mig när jag kommer hem. Kul, trots att man är vuxen. Godis blir godare när det är i ett påskägg =)

Det har dock blivit en del påskgodis ändå, har dock inte glufsat i mig alls för mycket. Duktigt. Det är ju trots allt sommar snart, och även om jag är smal naturligt är det ändå inte bra att äta för mycket.
Powerwalk i den sköna solen varje dag i några dagar i sträck nu, plus lite styrka. Ambitiöst av mig. Ska försöka ta en powerwalk varje dag innan frukost, en bra start på dagen, det piggar upp. Man måste ju ta till vara på värmen när den är här.

Nu blir det bland annat potatis, stekt på äkta smör. Viktigt att poängtera =)


Put a ring on it

Ringar. Älskar ringar, i olika färger och former. Ju flera på fingrarna desto bättre, det är snyggt. Fingrarna ska inte vara nakna, ringar ska pryda dem.

Själv har jag för lite enligt mig själv, det behövs mer på mina fingrar. Dags att införskaffa.
Put a ring on it



Alla ringar kommer från Cocoo


Cause everything is never as it seems

Våren är här, det är nästan lite för varmt i bara skinnjacka. Snart åker jeansjackan och de svala tygskorna på. Sitta ute på rasterna, äta lunch ute med solglasögonen på, skönt.

Ska åka in till älskling sen, men just nu väntar jag på att syster ska komma hem som påskkärring. Söt. Får se om det kommer andra barn och plingar på, vi har lite godis förberett här hemma.

Dagens. Denim på denim, prickar. Favoritbootsen och skinnjackan till.



Jeans och prickigt linne Bikbok
Denimkofta H&M
Sailorhalsband H&M
Armband Guldfynd samt presenter
Ringar Bikbok samt H&M


JC goes Stylein

I vår kommer JC att samarbeta med det nordiska designermärket Stylein och de kommer att erbjuda klänningar i svart, vitt och rosa samt en kofta i svart och vitt.

Riktigt snyggt enligt mig, koftan ser grymt skön ut, sådär lagom slapp att ha i vår och sommar. De vita klänningarna passar till den som tar studenten i år, eller vem som helst för den delen som vill ha en vit klänning i sommar. Inte bara studenter som får ha vitt.

Men som sagt, snygga kläder. Det är bara att vänta och se vem som samarbetar med JC härnäst =)


Heavy has left me

Klyschigt ja, men en sten har lyft från min axlar. Fullt upp igår med skrivande av rapporten, fullt upp idag med att fixa till mina foton till vernissagen. Ibland är skolarbetet verkligen tufft. Skönt att det mesta är gjort i denna kurs. Kan ta det lugnt ikväll och några dagar framåt. Skönt. Kanske därför jag hade nackont, pga av stressen.

Det blev en snabbsväng på stan efter skolan och sedan hem direkt. Syster gick hem tidigare från skolan så jag hjälpte henne med påskpyssel. Hon och en vän ska vara söta påskkärringar imorrn och då måste de ju ge folken fina kort när de ringer på dörren.

Nu leker min katt med en död råtta i käften. Mysigt..


Clogs - hot or not?

Träskor. När jag först hörde att det skulle bli en stor trend tänkte först usch, nej. Hur kan man använda träskor? Jag tänkte på gammaldags träskor som vissa hade förr, och inte ens då hade de em när de gick på stan eller fest.

Men på senare tid har jag sett vissa kändisar snappa upp trenden, med olika stilar på träskorna. Rätt så snyggt faktiskt. Och Chanel har verkligen tagit fasta på den trenden, alla modeller hade träskor på sig på visningen. Det handlar väl egentligen hur man stylar dem. Om man har rätt stil på skorna och stylar de snyggt i vår går det säkert hem hos mig.

Vad tycker ni? Är träskor hiss eller diss?


Tisdag

God morgon!

Det är lustigt vad många gånger jag vaknar under natten. Inbillar mig att det är något i rummet. Läskigt.
Vaknade upp med ont i nacken, vid sidan om på båda sidorna. Inte skönt. Hoppas det går över för det är inte skönt när jag vrider huvudet.

Idag måste jag vara ambitiös och tidseffektiv, skriva klart min KU-rapport då den ska vara inlämnad imorrn. Lite konstigt egentligen då allt egentligen är klart nästa vecka. Men men, bara att sätta igång. Ca en sida kvar. Låter kanske inte så mycket men det är mycket då man inte vet vad man ska skriva och vilka böcker man ska referera till. Hoppas på det bästa.

Måste även in till stan sen för att köpa bläckpatroner. Mina foton måste ju skrivas ut. Har suttit och kollat runt vart det är billigast.

Dags för påklädning.
Kram

Flower Power

Blommigt är något som kommer vara en stor trend i vår och sommar. Det är något som alla borde satsa på. Det är så fint och man blir så glad av det blommiga. Kjolar, byxor, skor, klänningar med mera fulla med blommor. Självklart inte allt tillsammans, blommiga leggings med en snygg kjorta förslagsvis i denim eller bara ett par blommiga ballerina till en snygg outfit. Jag satsar, jag vill se blommig, somrig och glad ut.



Allt kommer från H&M förutom kavajen som är från Cubus. Kavajen vill jag verkligen ha, matcha med ett par ljusa jeans i vår, perfect.
Kjolen och klänningen ligger i min garderob och väntar på värmen. Kjolen matchas med ett slappt vitt linne och antingen gladiator eller ballerina.
Klänningen är en aning stor i bysten, men det är bara att sy in eller ha inlägg i BHn


ANTM

Det går framåt. Sakta. Jag skriver upp meningar jag kommer på i huvudet. Det svåraste är väl att sätta in det på rätt plats och få allt att låta bra, en så kallad röd tråd, eller rödtråd som vissa kallade det.

Nu blir det Americas Next Top Model säsong 13. De har kommit långt, har följt alla.
Den här gången är det för korta tjejer, under 1.70. Väldigt kort för modell, över 1.70 brukar det ju vara. Tur att man är lång själv, som Tyra =)

Låt se hur det går!


Ballerina broken denim

Plugg, plugg, plugg. Jobbigt. Har ca 1000 ord kvar och det är lite stopp i mitt huvud. Hatar sånt. Men det är bara att ta tag i det.

Dagens val efter mycket om och men. Väldigt velig dag vad gäller klädsel, gillar ej sådana dagar. Men det blev bra till slut. Vill bara att det ska bli lite varmare så man dra på jeansjackan och endast t-shirt under.




Jeans Bikbok
Top med ballerinatryck Bikbok
Halsband Bikbok
Skärp Cubus


Fashion party

Modevisningen var rolig. Det kunde varit jag som gick där, men blev ej utvald. Det är lite dåligt att de vill att besökarna ska ansöka när de sedan väljer ut personer som jobbar i butikerna. Dåligt.

Det var en rolig dag i alla fall med shopping. Även mamma och syster var där och shoppade. Neda Alva.

Detta fick jag i alla fall med mig:


Två stycken t-shirtar från Bikbok, varav den ena från deras nya kollektion. Mycket snygga och sköna


Cykelbyxor med spets. Blir snygga till en blus i sommar


Vit blus med en fin ficka, nya kollektionen


Skön oversized kofta


I see-through

Nyss tillbaka från modefesten på Ikano-huset. Den håller på fortfarande, till klockan 17 men jag orkade inte vara kvar längre. Sjukt mycket folk, men roligt. Modevisning, rabatt i stort sett alla butiker och mycket mer. Kul. Även jag hittade lite saker för ett billigare pris. Visar sen för er.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Vila, skoliosen gjorde sig på känn. Aj.

Outfit dagen till ära, dugliga bilder:


Jeans, top, blus och halsband från Bikbok
Bikbok från top till tå =)


Dagen

Sen uppdatering, I know.
Powerwalk på eftermiddagen, skönt.
Kvällen, The Descent 2. Läskig film, fast konstigare än ettan.

Imorrn är det modefest på Ikano-huset, start klockan 10. Modevisning, erbjudanden och annat skoj. Där kommer jag att befinna mig större delen av dagen. Glöm ej!

Kram ♥

Body, I use

Nytt i garderoben. Har alltid varit lite inne på bodys men aldrig riktigt hittat någon bra. Bikbok hade fått in en snygg, deras nya kollektion så Isabelle var snäll att lägga undan en när jag ringde. Spetsbodyn blev det även, en aning stor men det var snyggt när den satt lite löst. Ska användas snarast.


Från vänster: Spetsbody, blir snyggt till jeans. Svart body Black Labelkollektionen. Blir fin till kjol eller jeansshorts. Hotpants, svarta och puderrosa


Dagens

Bara ta det lugnt ikväll, det gillar vi.
The Descent 2 ikväll, some scary shit.

Dagens. Skönt att slippa vinterjackan. På med halsduken så blir det bra. Mysigt.


Leggings med skinndetaljer Lindex
Blus Gina
Skärp Cubus (kom faktiskt med mina chinos jag köpte, ska btw visa bild på dem)
Skinnjacka Jofama by Kenza
Boots Nelly
Halsduk, no idea. Hittade den hemma


Free day - effective day

Hej kära läsare!

Så skönt det är att vara ledig, även nästa vecka. Men man ligger ju inte på latsidan för det. Försöker komma upp vid nio på morgonen för att inte sova bort hela dagen, plus inte rubba min dygsrytm. Självklart blir det att man ligger kvar i sängen en stund med tvn på, men frukost äts direkt och jag försöker inte dra ut på tiden. 

Sedan får jag ju inte glömma mitt KU-arbete, fotona är klara tror jag nog. Nu är det bara att redigera dem lite och sedan skriva ut dem på fotopapper. Till campus åker jag in nästa vecka för att sätta fast dem och fixa till vernissagen. Det blir bra ska vi se. Papret å andra sidan är svårt, det är svårt när man själv ska hitta passande böcker, kanske lite tips från min kursansvariga..

Senare blir det tripp in till staden, har saknat min älskling.
Outfit kommer senare.

Kram ♥

Color me beautiful

Kände att mitt hår behövde livas upp lite. Det blev färgning, en mörkare nyans, mörkbrun.
Riktigt nöjd. När man färgar håret själv får man se till att man verkligen tar överallt. När man har långt hår som jag får man se till att man inte får massa färg på sig, men jag lyckades riktigt bra.

Nu: sängen. Sova. God natt 


Time to heel

I januari beställde jag dem från H&M. Den bestämda leveransen skulle bli vecka 22. En månad senare vecka 9, sedan vecka 12 och nu har jag äntligen fått hem dem. Ett tag tänkte jag nästan köpa dem i vanlig butik, men de fanns ej där så det var bara att vänta. Var en aning orolig över storleken, men de passade. De ska bäras mycket i vår och sommar.


9 centimeters klack. Supersköna. Supersnygga


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen. Det är roligt med alla de här så kallade matdagarna. Det blir på något sätt roligare att äta till exempel våfflor när det står våffeldagan i almanackan.

Så våfflor ska vi laga senare ikväll. Våfflor som efterätt. Våfflor kan man äta på många olika sätt, men personligen gillar jag våfflor med sylt och grädde. Våfflor för mig är efterätt, inte något matigt. Visste ni att i Belgien äter de massor med våfflor och då helst som efterätt. Med jordgubbar och grädde, banan och choklad, jordgubbar och choklad. Mums

HÄR hittar ni en mängd olika recept på våfflor.

Äter ni våfflor idag och hur?



Edit: Smart som jag är tog jag fel på dag. Det är ju imorgon. Nåja, det får bli våfflor idag i alla fall =)


Details. Dots and hearts

Hemma. Jag hade tur jag. Det var nämligen två par strumpbyxor jag hade riktat in mig på, det ena paret fanns några stycken kvar i min storlek, det andra paret fanns det bara ett par kvar i min storlek. It was ment to be. Skönt att ta bilen in, slippa tänka på busstider och allt och bara komma hem direkt.

Nu: lunch. Vad blir det måntro? Jag får se vad jag hittar.
Måste förresten visa ett par skor som kom på posten häromdagen. Har väntat på dem sedan januari!


Att sova med flätor är jättebra. Håret blir fint lockigt och jag slipper slita på håret med plattången då mitt hår annars står åt olika håll på morgonen.


Prickar och hjärtan. Nice


Todays plans

Morning.

Nyss ätit frukost. Ska ta och släppa ut håret och klä på mig något.
Sen in till stan för att köpa ett par strumpbyxor, speciella strumpbyxor.

Lite senare blir det fotografering. Känns en aning stressigt då allt ska vara klart nästa vecka. Fotona ska vara klara och ett papper på 2000 ord ska vara skrivet. Man får vara riktigt effektiv. Några idéer har åtminstone kommit upp i huvudet imorse, skönt.

Ha en fin dag.
Kram

The maxi dress

Maxiklänningen var en trend förra våren och sommaren, men jag hittade aldrig den perfekta.
Den kommer att bli en trend det här året också, bland annat Stella Mccartney och Vivienna Tam visade upp olika maxiklänningar i sina vårkollektioner.

Urval av vårkollektionen från Stella Mccartney och Vivienna Tam


Några som verkligen anammar den här trenden och mixar och matchar är Nicole Richie och Ashlee Simpson. De införskaffar maxiklänningar i olika färger, mönster och former matchar dem med perfektion, både till vardags och fest. Inspiration. En trend jag kommer satsa på, jag ska leta tills jag hittar den perfeka klänningen.



Om man inte hittar en i sin närmsta butik, finns det alltid en mängd maxiklänningar på Asos. Olika stilar och färger som passar alla. Välj din personliga favorit. Även Nelly har några stycken att välja mellan.


Morning glory

Godmorgon!

Sovit gott? Vaknade halv sex imorse av att lilla Kalle satt vid ytterdörren och "pratade".  Så jobbigt. Han kan verkligen sitta jättelänge vid dörren för att få som han vill och komma ut. Som tur var somnade jag om. Har nyss ätit frukost och ska klä på mig något.

Än så länge regnar det inte, men enligt tv4 ska det ju regna hela dagen idag så det är bara att förvänta sig det. Syster kommer hem vid ett och jag vill verkligen inte att det ska regna då jag måste ta mina foton till KU-arbetet ute. Det ska ändå vara klart nästa vecka. Men det finns ändå en positiv sak med regnet, snön kommer att försvinna lite, vilket är bra.

Have a nice day.
Kram ♥

Daily outfit

Dagens. Längtar till värmen. Gå omkring i somriga klänningar, shorts, ballerina och gladiator. Jag vill använda min sommarkläder som jag införskaffat. Nu.


Jeansleggings Vila
Kofta Cubus
Boots Nelly


Konstnärligt utvecklingsarbete

Så kallas arbetet vi håller med på med nu i tre veckor. Vi ska uttrycka en impuls vi fått från vår vfu på ett konstnärligt sätt. Fotografin, målning, sång etc. Svårt, svårt. Måste säga att jag hade hjärnsläpp en lång tid, innan jag ens hittade impulsen. Sen blev det ångest för hur jag skulle uttrycka det, men det kom till slut. Fotografier förstärkta med ord och färger. Det blir nog bra hoppas jag. Som modell för mina foton får bli min kära syster. Fotograferingen får ske imorrn, om det inte regnar ute. Hoppas innerligt att det inte gör det.

Lämnade tillbaka en tröja efter dagens campustid. Hittade sedan ett par supersnygga mörkblåa chinos med tillhörande svart skärp på cubus. Trodde jag inte, att jag skulle köpa sådana. Men de var riktigt snygga.

Resten av kvällen ska spenderas med syster och tv.
Kram ♥

Skinnjacka på

Dagens




Blå jeansleggings Vila
Blus Gina
Halsband och ring Bikbok
Klocka Ur&Penn
Armband Guldfynd + presenter
Skinnjacka Jofama by Kenza
Boots Nelly

Nu ute i vädret och köpa gott till kvällen. Bye


Have I find you, flightless bird

Helg, helgerna är högt uppskattade då man jobbar eller är skolan hela dagarna.
Rätt så skönt ute i dag, förutom blåsten. Och vattenpölarna. Men annars varmt och soligt. Kappan blev för varm så det får bli en tunnare jacka sen när jag går ut.

Idag släpps The Twilight saga - New Moon på dvd så den gick jag och köpte. Här ska det ses Robert Pattinson.
Anmälde mig även till en rolig grej på Ikano-huset. Får hoppas att de väljer mig. Håller tummarna.



Fridays are good

Hemma från sista dagen på vfun. Kände mig lite halvkrasslig i halsen men jag stannade ändå. Det var ju sista dagen för den här perioden. Ansiktsmålning med tema djur en timme. Tar lång tid, men fint blir det.

Tog en sväng på stan förut. Letar efter en puderrosa kavaj. Ska finnas på Bikbok, men icke. Någon som vet något annat ställe? Hittade även ett par shorts. När jag och maria var i stockholm hittade jag ett par på H&M men ej i min storlek. Nu fanns de äntligen här hemma. Höga i marinestyle.

Ikväll blir det bara mys med lite gott. Skönt med helg.
Kram ♥

Sleep tight

Nyduschad, benen smörjda med bodybutter med doft av kokos, håret uppsatt i flätor för lockar till morgon. Redo för att sova. Trött faktiskt för ovanlighetens skull. Ska bli skönt att sova.

I morgon blir det full fart igen, med lek och sockermålning bland annat. Ska bli kul.

Sov gott ♥


Laces and dots are hot

Har letat som en galning bland alla Bikbok-butiker i stan efter deras spetsbustier. Stora storlekar kvar. Jag sken upp när en av butikerna hade en kvar i passande storlek. Jag nästan sprang fram för att ta den. Denna bustier blir perfekt under ett linne eller något transparent. Hur hett är inte det?

Bikbok har även en kollektion nu under period som är en designers kollektion. Man kan inte hänga undan någon av dessa plagg, så om man vill ha får man köpa direkt. En svart blus med vita prickar blev det för mig. Dots are hot.


Spets är hett. Kommer dock att ha en axelbandslös BH eller liknande under för lite mer täckande, speciellt om jag har den under något transparent


Prickigt är snyggt. Ett måste i vår. Jag satsar


Animalistic

Denna dag var lite nervpirrande då jag skulle ha min estetiska upplevelse. Men det gick bra, promenad till bibblan, sagostund, sen en liten utvärdering. Var ju inte så farligt.

Nu ska jag själv skriva mitt papper om hur det gick.
Ska se klart Top Model och sedan läsa min urtråkiga bok.

Outfit idag:


Jeansleggings Vila
Kofta Bikbok
Klocka Ur&Penn
Armband Guldfynd samt presenter
Har tappat bort min rosettring tyvärr =( Men som tur är skulle mamma till stan, hon köper med en ny =)


Home sweet home

Nyligen hemma från kära mormor och morfar. Magen är full. Usch, åt nog för mycket. Inget mer att äta idag.
Det bjöds på mexikansk lasagne och sedan glass med frukt, marränger och kolasås till efterrätt. Mycket gott.

Nu se klart DH och sen till sängs. Trött, trött.


Min älsklingsKalle


Lyckades fånga denna lustiga bild på mormor och morfars katt


Spring and transparent

På posten: Paket från Nelly samt från H&M. Nelly har snabb leverans, H&M så långsam. Leveranstiderna ändras, väntetiden är lång. Men nu har vissa plagg kommit, väntar fortfarande på mer, bland annat ett par skor. Skicka till mig. Vill använda dem när vädret tillåter.




Nelly: Leggings med transparenta detaljer. Riktigt hett i vår. Detaljerna livar upp ett par annars vanliga svarta leggings
H&M: Svart klänning. Perfekt för sommardagarna ihop med gladiator/ballerinas och raybans. Blå klänning, kombinera med leggings eller bara ben


During the day I...

Nyss hemkommen efter vfun. Jäkla trött idag då jag gick upp strax innan sex, men skönt att sluta tidigare.
Hade bland annat massagesaga idag, det uppskattas enormt mycket av barnen och de vill helst ge massage än att få.

På med raybans på vägen hem i bilen, snyggt och man bländas inte. Stack in lite snabbt på bikbok, har letat efter en spetsbustier kan man säga. Har inte funnits i rätt storlek, men nu äntligen fick jag den. Visar bild sen.

Måste försöka läsa lite mer ur boken nu. Lite senare ska vi hem till mormor och morfar. Mormor fyller år så hon bjuder på lite mat och fika. Alltid trevligt =)

Sarah idag:




Leggings med skinndetaljer MQ
Linne H&M
Kofta Cubus
Halsband Bikbok


Sova gott

Till sängs. Trött är jag ej, men jag blir väl får jag hoppas. Ska upp strax innan sex så det gäller att sova ordentligt. Jag är den totala motsatsen till morgonmänniska.

Nyss öppnat paket som kommit på posten, Nelly och H&M. Hinner ej visa nu, men jag visar imorgon. Finfina grejor har jag fått =)

Nu är det bara att sätta upp håret i flätor för lockarnas skull och sedan sova. Kan jag sova utan min älskling i sängen. Jag får hoppas. Det är alltid tryggt med mannen bredvid mig ♥


Garden collection by H&M

Man ska alltid komma in på något annat när man hade tänkt göra något. Målat naglarna har jag inte gjort än, inte heller läst. Istället fastnade jag framför Bella&Tyra show, Project Runway och nu Garden Collection by H&M.

Jag ska läsa det ska jag, men Garden Collection måste ses. Riktigt somrigt. Blommigt, mönstrat och färgglattVill ha. Har fastnat för ett flertal plagg ur kollektionen. Kollektionen ska komma den 18 mars, men redan nu finns vissa plagg i webbshopen. Den här gången ska jag hinna klicka hem något innan det är slut. Mer bilder hittar ni HÄR


Weekend ending

Usch, helgerna går så fort. Redan söndag och sedan väntas en vecka tidiga morgnar och vfu.
Veckan kommer att innebära mycket planering och ansvar. Ska lära mig en massagesaga utantill och komma på någon aktivitet inför en samling med treåringar som kommer att ske inne i ateljén. Har ni några förslag? Det ska va någon mening med det. Måla kanske, men vad? Kan ju inte bara säga åt dem att de ska måla, lite dumt.

Melodifestivalen igår. Stort grattis till Anna. Min favorit kom tvåa, Salem. Synd, men Anna var faktiskt bra. Hoppas det går bra för henne i Oslo.

Dagen består av bokläsning och målning av tånaglarna. Inte fint med rester av nagellack. Fy.

Kram på er ♥



Fashion we love

Hittade en fin sommarklänning på Gina. Dock en aning för stor 36, 34 fanns ej kvar. Ikano idag för att kolla om det fanns, och ja det gjorde det. Haffade den direkt.

Lämnade även tillbaka ett par leggings på Lindex, hål i tyget, attans. Fanns ej kvar i min storlek men hittade två andra par att ha. Leggings älskar vi =)


Min storlek! Jättefin i sommar


Leggings med skinndetaljer och leggings med dragkedjor